0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada oy hakkını 1 tane olarak değiştirdim.
Bu konudaki tek itirazım yayın periyodudur. Biz profesyonel olmadığımız için belli aralıklarla yazı etiştirmek bizi sıkıştırıp yük haline getirebilir. Yine de yapalım diyorum.
Bu fikrini gerçekten beğendim. Aklına sağlık.
Sanırım şu an için hem yazı,hem de çizimlerimle katılırım diyen tek kişiyim ama aksine,çok yetenekli olduğumu iddia etmiyorum.Foruma yazdığım yorumların bazıları da fazlasıyla şahsi beğeni ve görüşüme yönelik olduğundan,yazacağım şeylerin kısıtlı olabileceğini düşündüm bir an.Belki oyumu geri alır,sadece çizimlerimle katkıda bulunurum ibaresine tıklayabilirim Fikir gerçekten çok güzel.Üstelik mevcut olan eserleri izinsiz kullanarak değil de,yepyeni şeyler ortaya çıkarmaya yönelik çok hoş bir girişim olur,kendi yağımızda kavruluruz bence. Birkaç ay kadar önce bir düşüncem vardı.Zaman zaman bahsini açıyorum burada gerçi ama belki bilirsiniz.Tam bir tefrika hastasıyım,tefrika deyince akan sular durur benim için,gazetelerde çizgiroman olmamasına da en çok ben yakınırım.Bir nebze olsun bu açlığımı gidermek adına,her gün bir yeni çizgi bant ya da devam eden uzun soluklu,forumda günlük olarak yayınlanacak bir serüven bantının hayalini kurmuştum.Sonra araya başka işler girdi,mecburen bu düşüncemi ertelemek zorunda kaldım.Belki bu e-dergi fikri vesilesiyle bir ara öyle bir şeye başlarım.E-dergi için de vakit buldukça ve elimden geldiğince kısa soluklu çizgiromanlarla katkıda bulunmaya çalışırım.Bu şekilde ilerisi için hayalini kurduğum bazı projelerimin ön çalışmalarını da ilk sizerle paylaşmış olurum. Akşam akşam aşka geldim,ne yalan söyleyeyim.Başlığı soğutmayalım da,hevesimiz baki kalsın
Dergi çıkarılsın ama öncelikle dergiyi düzenleyecek birilerine ihtiyaç var. Mustafa bu işe gönüllü olduğu için ona şimdiden teşekkür ediyoruz.