0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: V - 10 Şubat, 2012, 19:25:19Mart ayının sonlarına doğru,hazırlıklar devam ediyor..OoooooO bu ne kardeşim. Hani nerede düzenli yayıncılık?
Mart ayının sonlarına doğru,hazırlıklar devam ediyor..
Alıntı yapılan: Tarkan Kurt - 11 Şubat, 2012, 11:22:37Alıntı yapılan: V - 10 Şubat, 2012, 19:25:19Mart ayının sonlarına doğru,hazırlıklar devam ediyor..OoooooO bu ne kardeşim. Hani nerede düzenli yayıncılık? Aynen katılıyorum....
Ya diğer yandan yanılıyorsam düzeltin ama zaten hedeflenen periyod üç ayda birden yılda dört dergi değil mi? İlk sayı 1 Ocak'ta çıktı ise ikinci sayının 1 Nisan'da çıkması gerekmez mi?Bi de Engin abi ben hikayemi yetiştiremedim gene Daha ne kadar zamanım var ...
Bi de Engin abi ben hikayemi yetiştiremedim gene Daha ne kadar zamanım var ...
Alıntı yapılan: Kızılmaske - 11 Şubat, 2012, 12:00:38Alıntı yapılan: Tarkan Kurt - 11 Şubat, 2012, 11:22:37Alıntı yapılan: V - 10 Şubat, 2012, 19:25:19Mart ayının sonlarına doğru,hazırlıklar devam ediyor..OoooooO bu ne kardeşim. Hani nerede düzenli yayıncılık? Aynen katılıyorum.... Dergimiz gönüllü katılımla,amatör zihniyetle(ücret almadan-vermeden),tamamen katılımcıların özgün ürünleri ve el emeği göz nuru çalışmalarından oluşan bir üretim.Hal böyle olunca herhangi bir yayın periyodu sözü vermedik,veremeyiz.Ancak hazır olduğunca serbest paylaşıma sunulacaktır.
E-Dergimiz için Jimmy Wang Yu yazısını hazırlamaya başladım.2. sayıya yetiştirmeye çalışacağım.Jimmy Wang Yu kim diyenler çıkacaktır, biraz sabır
Alıntı yapılan: hanac - 10 Şubat, 2012, 17:44:43E-Dergimiz için Jimmy Wang Yu yazısını hazırlamaya başladım.2. sayıya yetiştirmeye çalışacağım.Jimmy Wang Yu kim diyenler çıkacaktır, biraz sabır Wang Yu yazımı teslim ettim.Bu yazıyı sabırsızlıkla bekleyen yüzlerce mail aldım bu arada.Umarım beğenirsiniz, ben çok beğendim.
Müzik ile ilgili bir bölüm yapmayı düşünüyormusunuz?