0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar elimde 1970 yılı basımı tay yayınları zagor serisi var. her 5 tane 98 sayfalık dergi bir cilt olacak şekilde ilk sayıdan itibaren 70 tane cilt var pırıl pırıl. geriye kalanları ciltlenmemiş arada tek tük eksik sayılar olduğu için.. ciltler elde özel ciltlenmiş. kitapların durumu sıfırdan farksız. bunları satmak istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? kitaplar baba yadigarı gözümüz gibi bakıp sakladık. ayrıca ne kadar değere satılabilir?
Dostum resimleri gördüm , sana bir soru soracağım, bu ciltlerin içerisindeki fasiküller, 1 . sayısından başlayıp 465. sayıya kadar devam ediyor mu , yoksa aralarda eksik olan fasiküller mevcut mu.
Klasik seriler basılmadan önce bu serinin değeri çok daha fazlaydı. Bu yüzden bu seri şu an yarıdan fazla değer kaybetmiş durumda.Resimlere bakılırsa gerçekten temiz ve güzel bir arşiv, umarım eksiksizdir. Koleksiyon değeri açısından ayrıca fasikül kapaklarınında bulunması çok önemli. Fasikül kapakları da mevcutmu?
serdar bey yorumlarınız için teşekkür ederim.şahsi ciltler açıldığında sadece arkasından birkaç milimetre kesilmiş orijinal fasiküller tekrar elde edilebilir.bunu satabileceğim yer konusunda da bir bilginiz var mı?