The Mighty Avengers - Gerekli Şeyler

Başlatan hennessy, 08 Haziran, 2013, 22:26:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Web Slinger

Alıntı yapılan: darbove - 31 Aralık, 2016, 19:15:36
Dün mighty avengers 1i okudum.Sizin gibi sarı listeden devam ediyorum.Mighty 1de yeni bir avengers takımı oluşturuluyor kaptanıda Carol Danvers gayet güzel ultron geri dönüyor bi şekilde cilt adından anlaşılacğı gibi.Diğer ciltleri okursam gene yorum eklerim. bu arada mighty 2nin de baskısı bitmiş diye biliyorum haberiniz olsun.
İlginiz için teşekkürler.

Web Slinger

Alıntı yapılan: darbove - 02 Ocak, 2017, 10:54:49
Az önce new avengers güven cildini ardından mighty 2 yi okudum new avengers(NA diyorum bundan sonra) na güvende yanılmıyorsam ilk 2 bölüöünde televisyonda ultron olayını gösteriyor yani zaman olarak o zamanı anlıtıyordu na cildi sonra cildi bitirdim sonralara doğru simboyit salgını yüzeysel anlattı mighty 2 yi okudum venom olayını biraz daha detaylı arka planını görerek okuyunca pekişti event eğer detaylara takılmıyorsan önemi yok benim görüşüm o yönde
Pek takılmam detaylara. Teşekkürler

GeekOzi

Çok uygun fiyata bulduğum seri. Çok mutluyum. Okumam bitsin detaylıca inceleyip atarım.

Web Slinger

Alıntı yapılan: GeekOzi - 14 Ocak, 2017, 23:42:37
Çok uygun fiyata bulduğum seri. Çok mutluyum. Okumam bitsin detaylıca inceleyip atarım.
Nereden aldığınızı sorabilirim miyim? Ben arıyorum fakat bulamıyorum.

Barmen Minik

mighty ve dark avengers bir daha basılmayacakmış. teliflerini almamışlar tekrardan. uygun fiyatla alınabilecek tek yer fuarlarda gerekli şeyler standı ya da kendi magzaları olabilir.