Korku - Gerilim Filmleri

Başlatan darkwood, 01 Ekim, 2009, 15:52:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hayal Kahvem

Rec1 ve 2'yi izlemiştim. Binlerce kafaderisi aşkına! Ne yalan söyleyeyim asla korkutmaz böyle  filmler.  :D

İyi ama Rc 3'ü neden seyretmemişim ki...  Dağlardaki tüm leş kokuları aşkına! Bayıldım afişine!!! ;D

Jaume Balagero'ya saygım büyüktür diyerekten dün gece başka bir filmini seyrettim. Gene gergef eden cinstendi.

İşte İspanyol yönetmenimiz...

dean

Deri surat geri döndü !

Efsane olmuş ilk filmden sonra giderek kan kaybeden seri (ama gerçekten 2 ile 4 nedir ya  :) ) 2003 yılında tekrar çekilmişti, her ne kadar ben beğensemde onunda sonu pek hayırlı olmadı. Seyirciden istenilen geri dönüş alınamadı her ne kadar 2006 yılında da bir prequel gelsede seri yine sessizliğe gömüldü. 3D'nin de gazıyla bu sene seri yine başladı bu sefer ne reboot ne prequel bu sefer de 1974 yapımı orjinal filmin sequel'i (resmen karmaşa) yine yorumlar çok iyi olmasa da bu sefer gişe iyi ve devam filmine de yeşil ışık yakıldı.

Filmin afişleri :

Imdb sayfası:

http://www.imdb.com/title/tt1572315/?ref_=sr_1

Fragman :

http://www.youtube.com/watch?v=AKqFfkassgo

Harun Ça

Bir de 3D'den ekmek yiyelim dediler herhalde.

V

Geçen yıl seriyi tekrardan izlemiştim.İlk film gerçekten çok iyidir.Tekrar çevrimini de beğenmiştim.Bunu da izlerim herhalükarda..
"İstemem,eksik olsun.."

hanac

Ben almayayım, alana da mani olmayayım  :)

aaciltan

Bu film güzel arkadaşlar, öneririm. Ben bir Evil Dead hayranı olmama rağmen yeni çevrimini beğenmemiştim ama Texas Kasabı'nin yeni çevrimi güzel olmuş.
Sinemada izlemenizi tavsiye ederim...

DAMPYR

Arkadaşlar 2013 yapımı Metro adlı Filmi internetten bulup seyretmenizi  kesinlikle öneririm... 8) 8) 8)

http://www.sinemadafilmizle.com/afis/metro-metpo-2013.jpg

Metro Gerilim filmi izle, Metpo 2013 izle, gerilim filmleri, korku filmi izle, korku filmleri, 2013 filmleri,

Film Hakkında :
2013 Rusya yapımı gerilim korku filmi olan Metro Metpo sinema filminin yönetmenliğini Anton Megerdichev yapmıştır. Başrollerinde ise Svetlana
Khodchenkova, Stanislav Duzhnikov, Elena Panova, Aleksandr Naumov ve Aleksei Maslodudov yer almaktadır. Metro Metpo gerilim korku filmi Moskova 'da
geçmektedir. Moskova'da metro güzergarında olan tünelin nehre sızmasıyla birlikte yaşanan gerilim konu alınmaktadır. Nehre sızan tünellerin yerle
bir olmasıyla şehrin altı üstüne gelir. Beğeniyle izleyeceğiniz 2013 filmi olan Metro Metpo gerilim korku filmini izlerken siz değerli
izleyicilerimize keyifli seyirler dileriz.

IMDB : 6.8
Ülke : Rusya 2013
Türü : Gerilim, Korku
Süre : 130 Dakika
Yönetmen : Anton Megerdichev
Oyuncular : Svetlana Khodchenkova, Stanislav Duzhnikov, Elena Panova, Aleksandr Naumov, Aleksei Maslodudov
Senaryo : Denis Kuryshev, Viktoriya Yevseyeva

Filmin Fragmanı

Metro Official Trailer #2 (2013) - Russian Disaster Movie HD

V

Bütün  Amerikan felaket filmlerinin klişeleri bu filmde mevcut.
Daha kaliteli örnekleri varken "Rus çakması  nasıl olur acaba ?" diye
diye merak edenler izleyebilirsiniz.
"İstemem,eksik olsun.."

DAMPYR

Alıntı yapılan: V - 25 Ocak, 2014, 23:20:18
Bütün  Amerikan felaket filmlerinin klişeleri bu filmde mevcut.
Daha kaliteli örnekleri varken "Rus çakması  nasıl olur acaba ?" diye
diye merak edenler izleyebilirsiniz.
Dediğin doğru olabilir ama Kaza ve felaket sahnelerinde Amerikalılardan daha başarılı olduklarıda bir gerçek.Ben sıkılmadan izledim.Filmi izleyenlerin %85'i Filmi başarılı bulmuş... 8) :D :)

darkwood

Bu tip Amerikan felaket filmleri artık beni de pek artık sarmıyor açıkçası ama beğenenler muhakkak vardır.
Amerikan film endüstrisi artık yeni şeylere uzanmalı. Mesela makarnacıların doğru düzgün tanıtımını yapamadığı Zagor,Tex,Martin,Mister no,Never gibi fumetti kahramanlarının da son teknoloji ile bezenmiş filmlerini çekseler ne güzel olur. Böylece yeni nesilde fumetti okumaya başlar.  :o  ;)  :D  ;D  :-*
Darkwood Sakinleri..

HayalGücü

"Metro", ve Rus yapımını bir arada okuyunca bir anda Metro 2033 sandım :S

hanac

Sayın Semerci'nin bugün izleyeceği ve eşsiz bir şekilde yorumlayacağı film bir Roman Polanski klasiği.

Ruth Gordon 73 yaşında bu filmdeki rolü ile en iyi yardımcı kadın oyuncu oscar'ını almıştır.

Not: Sayın Semerci'nin izleyip yorumlamasını istediğiniz filmler için kendisine özel mesaj atabilirsiniz.  ;D

hanac

Aldığımız ilk duyumlara göre film Sn. Semerci tarafından beğenilmemiş.

Ayrıntılar az sonra ....

connyapku

Sevdigim en guzel filimlerden biridir. Roman Polanski filimlerinde caktirmadan cok carpici gerceklere deginiyor bu filimde bunlardan biri.

kadri kerem

Klasiklerim arasındadır bu film. Mia Farrow da kendisine hayran bırakır hani.