One Punch Man - Akılçelen (Devam ediyor)

Başlatan dean, 21 Haziran, 2016, 15:03:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

Alıntı yapılan: darbove - 30 Kasım, 2016, 21:26:06
rosario 2yi one punch manden önce duyurup hala bi ses haberlerini çıkarmamaları hakkında düşünceniz nedir?

Belli ki yayın programında değişiklik olmuş. Değişen şeyde One-Punch Man'in gelmesi. Bize One-Punch Man getiren bir yayın değişikliğine kızamıyorum açıkçası.

memospinoz

Saitama, gerçek ve tescilli bir kahraman olma yolunda ciddi adımlar atıyor ve Genos'la beraber kahramanlık yetki sınavına giriyor. Fiziksel güç sınavının sonuçları muhteşem. Ancak güç sınavından herkesi şaşkınlığa uğratan bir not almasına rağmen, Saitama kendini C sınıfında buluyor! Bu da yetmezmiş gibi, o henüz farkında olmasa da, ciddi bir kriz yaşanmak üzere.
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 208
Etiket Fiyatı: 14.90 TL

tommikser

tommikser

Elimde olsa kesinlikle verirdim.Bu kadar hevesli birinde olması lazım aslında.

pearl jam

Müsaadenizle birşey sormak istiyorum : Mangalar diğer ülkelerde de bizdeki gibi tersten mi basılıyor ? Sizce bu gerçekten gerekli mi, yoksa herşey orijinali gibi olsun isteğimizin abartılı ve gereksiz bir yansıması mı?  Japonya'da da comicsler orijinali gibi onlara göre tersten gelecek şekilde mi basılıyor? Bu işkenceyi onlar da çekiyor mu?  çekiyorlarsa biraz rahatlıycam  ;D

memospinoz

Saitama figürü bayağı kaliteli gözüküyor. Güle güle sergileyin Güneş Bey. Sakıncası yoksa eğer nereden aldınız acaba?

tommikser

memospinoz

Alıntı yapılan: pearl jam - 01 Aralık, 2016, 00:08:24
Müsaadenizle birşey sormak istiyorum : Mangalar diğer ülkelerde de bizdeki gibi tersten mi basılıyor ? Sizce bu gerçekten gerekli mi, yoksa herşey orijinali gibi olsun isteğimizin abartılı ve gereksiz bir yansıması mı?  Japonya'da da comicsler orijinali gibi onlara göre tersten gelecek şekilde mi basılıyor? Bu işkenceyi onlar da çekiyor mu?  çekiyorlarsa biraz rahatlıycam  ;D

Bütün ülkeleri bilmiyorum, muhtemelen de öyledir ama Amerikan versiyonlarında eğer normal şekilde soldan başlarsanız özellikle Shonen mangalarda "You're reading the wrong way!" şeklinde uyarıyor. Bence gerekli mi, evet. Çünkü her şeyin kendi tarzına uygun yapılması çeşitlilik yaratıyor ki bu da bence güzel bir şey.

Bazı mangalar da soldan sağa okumaya uyarlanıyor. Ama bu sefer de bütün panelleri, arka planı vb. ters çevirmek gerekli ki bu da biraz eşyanın tabiatına aykırı sanki.

Örnek 1 (Akira (Kōdansha) #4, s. 119 ve Akira (Carlsen) #10, s. 7)

Örnek 2 (Akira (Kōdansha) #1, s. 22 ve Akira (Epic) #1'den)

Örnek 3 (Akira (Kōdansha) #4, s. 333, ve Akira (Epic) #22'den bir sayfa)

_______________________________________________________________________________________

Bazı çizgi romanlar manga formatında:

Bazıları da orijinal formatta:

Böyle marketlerde satılıyor ve isteyen orijinal isteyen -basılmışsa- Japonca alabiliyor.

memospinoz

Alıntı yapılan: tommikser - 01 Aralık, 2016, 00:34:37
Memospinoz Gittigidiyordan aldım.

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=animefigur

Bu arkadaşta güzel figürler var.

Teşekkürler. Baktım ama sadece Nendoroid versiyonu kalmış. Minicik, Japonların "chibi" diye tabir ettiği bir figür. Bir tane daha buldum ama onun da kalitesi pek hoşuma gitmedi. Neyse arada bir bakayım artık.

Mrtekin

Alıntı yapılan: tommikser - 30 Kasım, 2016, 23:01:58

Arkada Tex, Marvel Klasik, yanda Lone Wolf, çok uymuş...

Bari özel bir Manga köşesi yap da orada sergile.😀
They drew first blood...

Mrtekin

Yalnız bu Batman'in; "Child of Dreams" mangası çok güzelmiş. Bunu JBC'ye söylemek lazım...
They drew first blood...

memospinoz

Saitama artık tescilli bir kahraman! Sahip olduğu resmi sıfatla birlikte sorumlulukları da ciddi anlamda artmış durumda ve şimdi, her hafta en azından bir kahramanlık yapmak durumunda. Saitama kariyerine katkıda bulunabilecek bir şeyler bulmaya çalışırken, uzay kaynaklı bir tehdit Dünya'ya doğru hızla ilerlemeye devam etmekte...

Etiket Fiyatı: 14.90 TL

memospinoz

Saitama ve maiyetindekiler, afet seviyesi şeytan olan, yani şehirde hayatın tamamen durmasına yol açabilecek, hatta şehrin tamamen yok olmasına neden olabilecek bir olaya el koymak üzere harekete geçer. Deniz adamların başındaki Derin Denizler Kralı, S sınıfı kahramanları bile kolayca alt etmektedir. Halkı korumak için güçlerini birleştiren cesur kahramanlarımızı daha önce asla karşılaşmadıkları kadar güçlü bir rakip beklemektedir.

Etiket Fiyatı: 16.90 TL

memospinoz

Fiyatlara 2 TL zam gelmiş, 16.90 TL olmuş. İlk 4 cilt, 2. baskıya ulaşmış.

Nightrain

Eh, dolar 4'e tırmanıyor, euro da 4'ü geçti. Normaldir.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"