Şunu İsterim, Bunu İsterim Köşesi...

Başlatan s.b, 06 Kasım, 2009, 17:12:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doktor1881

Hickman ve Capullo

Wolverine intikam peşinde

pizagor

İki yıl sonra yine isteyeyim, belki birileri niyetlenir...

En Kahraman Rıdvan figürü
Muhlis Bey figürü
Avni figürü
Utanmaz Adam ve Korna Kamil figürü
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

trooper

Gerekli gereksiz yüzlerce manganın basıldığı ülkemizde işini kaliteyle yapacak, telifini aldığı serileri yarım bırakmayacak bir yayınevinden Jojo'nun Tuhaf Maceraları, 20. Yüzyıl Çocukları ve Vagabond basmasını istiyorum. Sonrasında belki HunterxHunter ve Golden Boy'a gelir sıra.

KHANN

Frank Miller'dan Sin City serisi , niye kimse basmaz , seveni-hayranı az mıdır bilmiyorum , şahsen çok beğeniyorum ama sahaflardan çok fahiş bedel ödeyerek almak istemiyorum .

Ahmet Oktay

Alfa Yayınları frankofon yelpazesini genişletiyorken Adele Blanc Sec'in devamını, Spirou'yu, Blake & Mortimer'ı, Tilki Vezir Iznogoud'u ve hatta YKY'nin yeni baskı yapmadığı ve muhtemelen telifini bıraktı diye düşündüğüm Jo Zette ve Jocko'yu da yayınlasa

darkwood

Bizde yarım kalan fumettilerden Dragonero, Nathan Never, Cassidy ile frankofonlardan Thorgal'a en baştan itibaren büyük boy orjinal boyutunda ve yan serileri ile birlikte birileri el atsa hayır demem doğrusu. ::)  8)
Darkwood Sakinleri..

Zeljko

Ken Parker'ı buldun da sakalsızını mı istiyorsun diyenler olur belki ama ben yine de Berardi ve Milazzo'nun müşterek ya da farklı yazar çizerlerle ürettikleri tüm çizgi romanların (Julia ve Ken Parker dışında) yayınlanmasını isterim. "Filipin'de bir adam" bizdeki tek örneği sanırım. Bulduklarımdan şöyle bir liste yaptım belki birilerinin kulağına kar suyu kaçar.

Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Zeljko

Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan