KEN PARKER RODEO YAYINCILIK

Başlatan hanac, 07 Kasım, 2009, 18:01:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ustura Kemal

Bazı günler, insan yaşamında derin izler bırakır. Derin ve kalıcı izler. 18 yaşında genç bir liseliyken şahit olduğum, gördüğüm, yaşadığım ve yaşadığım sürece, benimle yaşayacak kalıcı izler. Günün anısına Aylık Seri, Ken Parker NO 58 , " Grev " hikayesini bir kez daha okuyorum...

pizagor

Alıntı yapılan: Kinowa59 - 01 Mayıs, 2024, 12:12:05Bazı günler, insan yaşamında derin izler bırakır. Derin ve kalıcı izler. 18 yaşında genç bir liseliyken şahit olduğum, gördüğüm, yaşadığım ve yaşadığım sürece, benimle yaşayacak kalıcı izler. Günün anısına Aylık Seri, Ken Parker NO 58 , " Grev " hikayesini bir kez daha okuyorum...

Bir hafta oldu olmadı, biri altı yaşında biri onüç iki çocuk öldü bu ülkede, bir traktörün çektiği römorkta tarlanın birinde sömürülmeye gidiyorlardı. Kendi çocuklarımız altı yaşındayken, gözümüzün önündeyken, çocuk parkında acaba akran şiddeti görüyor mu diye endişeleniyorduk. Oysa dışarıda bambaşka, hiç bilmediğimiz bir gerçeklik var. İnsan ve adalet birarada bulunabilen kavramlar değil, birinin varlığında diğeri olmuyor. İnsan var oldukça, ki temennim devrini kısa zamanda kapatması ve yeryüzünden silinmesidir, bitmeyecek bitemeyecek 'emeğin kutsal mücadelesi'ne selam olsun!
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

gargaris

Sergio Bonelli Editore, Ken Parker'in nisan ayından itibaren yeni geniş formatta ve kronolojik sırayla tekrar yayınlanacağını duyurdu...
Bizde de bu formatta tekrar yayınlandığını görürüz umarım...

https://www.sergiobonelli.it/in-evidenza/2025/02/10/gallery/bentornato-ken-parker-1025694/#1

Nightrain

Milyoner olduğumda yapacağım 3 şey var: Ken Parker, Blacksad ve Corto Maltese'nin telif haklarını alıp, çok güzel bir edisyon ile basmak. Milyoner olduğum için zarar etsem bile üzülmem. O0
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

gevheri

Alıntı yapılan: gargaris - 11 Şubat, 2025, 18:00:14Bizde de bu formatta tekrar yayınlandığını görürüz umarım...
Bir an hayaline bile heyecanlandım ama hiç umudum yok.

KenParker

Bonelli basacağına göre Ken Parker dostumuz çeşitli yayınevlerinden sonra bir nevi yuvaya geri dönüş yapmış. Hayırlı olsun. Bu durumda çizgi roman dünyası için yeniden gündeme geleceği düşünülebilir.

Nightrain milyoner olunca büyük formatta basacağına göre de doya doya okuruz artık. ;D
Yalnız ricam kapak resimlerini tam boy, kitabın ön  arka kapaklarına yayılmış şekilde görmek istiyorum. Yarım basılınca heba oluyor güzelim Milazzo tabloları.

Lucky_Luke

Alıntı yapılan: gargaris - 11 Şubat, 2025, 18:00:14Sergio Bonelli Editore, Ken Parker'in Niasan ayından itibaren yeni geniş formatta ve kronolojik sırayla tekrar yayınlanacağını duyurdu...
Bizde de bu formatta tekrar yayınlandığını görürüz umarım...

Benim temenniğim de o yönde olsa da, yasal yollardan çok zor olduğu düşüncesindeyim. Şurada kaç sayı kaldı ki bitmesine zaten. Biz halen bekliyoruz ki bitsin de yenisi baştan düzgün edisyon ile büyük boy yayınlansın. Yine de umut fakirin ekmeği. Ekmeğe talime devam  ^-^

Zeljko

Gerekirse tüm yayinevleri danaya girer gibi bu geniş format Ken Parker'ın telifine girmeliler ki bizi "kurban" gibi gören halihazirdaki sözümona yayinevinden kurtarabilsinler.

Ayrıca şurada kaç sayı kaldıya ithafen iddia ediyorum ki Rodeo yeni yapilanma sürecinden çıkana kadar Bonelli tüm külliyatı yayinlamış olur.
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Nightrain

Mesajımı 9 kişi beğenmiş. Şimdiden 9 tane müşteri. Güzel.  O0

Ustura Kemal

Sayın Nightrain, on tane müşteri oldu.

hanac

pizagor

Aşırı değerlenen mal mülk ortamında milyoner olmak çok kolaylaştı bu arada; misal 10 yaşın altında bir araban varsa milyoner oluyorsun, hele eskaza bir evin falan varsa birkaç kere milyonersin. Dolayısıyla bahsedilen albümleri görmemiz yakındır diye düşünüyorum çünkü ortada verilmiş ve kayıtlara geçmiş bir söz var :)
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

Gabby

Alıntı yapılan: pizagor - 13 Şubat, 2025, 12:43:28...Aşırı değerlenen mal mülk ortamında milyoner olmak çok kolaylaştı bu arada...

90'lı yıllarda seçim miting alanlarında Tansu Çiller'in "her mahallede yüz trilyoner olacak" dediği laf aklıma geldi... :)   

Ustura Kemal

Değerli Pizagor'un üstteki iletisini okuyunca 1970'li yılların ünlü bir politikacısını anımsadım. Seçim propagandası sürecinde günde beş yerde miting yapar, günde beş vakit öğle namazı kılar, 90 yaşındaki Azrail'in unuttuğu dul dede ye bile,  " bizim iktidarımız da seni 35 yaşındaki bir afet_i devran ile evereceğim " diye söz verirdi. Seçim bitip yarım yamalak iktidara gelince de , verdiği söz hatırlatıldığında, " verdimse söz verdim, senet vermedim ya ." der, sıyrılır dı...

Nightrain