Zagor Sohbet Odasi

Başlatan Underfined, 23 Aralık, 2009, 19:01:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pizagor

Alıntı yapılan: Ustura Kemal - Dün, 13:42:505__ 6 yıl evvel paylaşılan iletileri okuyorum da , paylaşımcıların ortak kanısı Zagor'un ömrünü tamamladığı, hikayelerin kendini tekrarladığı, artık Zagor yayınının sonlanması gerektiği gibi iletilerden oluşuyor du. Bu iletileri okuduğum da bir yakın dostumun yaşam fişinin çekileceği duygusuna kapılıyordum. Zagor ile  benim dostluğum yarım yüzyıldan uzun süredir, daha ilk okul sıralarından başlayan, sonra ortaokul, lise, askerlik, iş yaşamı,evlilik, boşanma, sonra yine evlilik ve yine boşanma, sonra, çenemi ve kalemimi tutamama nedeniyle yıllarca sürüm sürüm süründürülme ve emeklilik. Ve tüm bunlardan sonra İstanbul'a veda edip yaşamımın geri kalan kısmını Zagor, Tex gibi başyapıt çizgi roman kahramanlarımın dostluğuyla, kedi, köpeklerimin arkadaşlığıyla Ege' nin sakin bir ilçesine yerleşmem. Oh be Dünya varmış. Bütün altın madalyon forum dostlarıma öneriyorum, çapaçul insanlar en yakınınız, hatta kardeşinizin bile olsa uzak durunuz. Büyük şehirler ömür törpüsüdür; sizleri oralara bağlayan birşeyler yoksa kaçınız, Ege' ye yerleşiniz. Ömrünüze ömür katınız. Saygılarımla.

Ege'yse tercihen Ege'nin karşı kıyısı sayın Ustura Kemal, tercihen araya konacak koskoca bir deniz, tercihen devlet stratejisi olarak düşman belletilen bir halkın arasında; içerideki gerçek acımasız, gerçek kötü insanlardan ırak!
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

Ustura Kemal

Değerli pizagor. Ege'nin karşı kıyısına davet ettilerde gelmeyiz mi dedik.