The Umbrella Academy (Şemsiye Akademisi) - JBC Yayıncılık

Başlatan Jedmau, 24 Aralık, 2009, 17:33:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jedmau

Asıl ben göstermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederim. Kitap hakkında Olumlu Olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum.

tommikser

Abi olumsuz bişey yazmamızı isteyip duruyorsun ne yazallım abi.Yazalım o zaman.Fiyat çok düşük abi o kaliteye göre.O fiyata o kitap olmaaaaaz.Piyasanın dengesine ...... abi.Ne diyeyim bir daha kitap çıkaracaksan Fumettileri  falan ne bileyim o kitapları referans al.Oldu mu bu eleştiri şimdi.

Jedmau

yok be o anlamda demedim :) varsa yanlış birşeyler onları ilerde düzeltelim anlamında :D

tommikser

Yok canım abim yanlışın falan varsa bile bizde 3 yanlış bir doğruyu götürmüyor ;D Yanlış varsa bu piyasanın diğer kanadında vardır sende değil. ;)

Jedmau

hennessy

hapiurmaktan vakit bulursam ben eleştireceğim nerde kaldı ikinci kitap ben kitabı ilyastan aldım benim posterim niye yok :)
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Jedmau

hennessy

ok o zaman gidince alıırm sagolun

Not : demekki İlyas posterleri kendine saklıyor bana bişi demedi :)
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Jedmau

kahramanlarsinemada

posteri çerçeveletip salona asmaya karar verdim, haftasonu yaptıracağım  :D

rumar80

Tek bir olumsuzluk var bu arada:
  Açıklama kelimeleri resimler içinde kaybolup okunamıyorlar

Jedmau

evet o konuda bir yanlışlık oldu. o yazıları bilgisayar uzerinde gayet net okuyorduk fakat yazıların aslında ufak olacağını hesaplayamadık :D bir dahakine daha buyuk yazarız.

saol dostum

Jedmau

darkwood

Evet küçük yazılı kitapları belli bir yaştan sonra insanın okuması zor oluyor.
Sırf bu yüzden bazı kitapları okumadan geri koyduğum olmuştur.
Yeni baskılarda sizinde bu hususa dikkat etmenizi rica ediyorum.
Darkwood Sakinleri..

Jedmau

Hürriyet Gazetesi'nin bugünkü Keyif ekinde , Şemsiye Akademisi ( The Umbrella Academy ) çizgi romanımızın tanıtımını okuyabilirsiniz.