Fantastic Four - Arkabahçe Yayıncılık

Başlatan dean, 29 Mart, 2018, 22:07:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pizagor

Dilimize sahip çıkmaktan ziyade oturmuş bir jargon varsa ona sahip çıkma noktasındayım. Fantastic Four ile ilk karşılaşmam muhtemelen Bilka Örümcek Adam sayılarıyla olmuştur, daha öncesinden bir referans gelmiyor hatrıma. Ve o dönem ismi Muhteşem Dörtlü'dür. Hayatımıza bu şekilde girer ve benimsenir. Sonra Alfa döneminde Fantastik Dörtlü'ye evrilir ama bence Muhteşem Dörtlü'den daha iyi bir tercih değildir. En nihayetinde evrim de illaki daha iyiye olacaktır diye bir amaç gütmez, mevcut koşullara en iyi uyumu amaçlar. Fantastic Four kapaklarının Fantastik Dörtlü olarak revizyonunun daha kolay olması, bu sözcük grubunun daha uyumlu olmasıdır belki de bunun nedeni. Tıpkı yine Bilka Örümcek'lerinden tanıdığımız Yüzbaşı Amerika'nın Kaptan Amerika'ya dönüşmesi gibi. Mesela o Kaptan Amerika sayılarında dostları Steve'e Kaptan diye seslenir; yıllar sonra gelen Avengers (ki o da aslında hayatımızda İntikamcılar olarak yer etmiştir) ciltlerinde birisi çıkar da Sen ne düşünüyorsun Cap' falan derse bu Cap' kısaltmasına, tuhaflığına, kulaktaki tınısızlığına, özenti duruşuna kıl olarak nitelendirilen şu okur takılır kalır. Asteriks'in yanındaki şişkonun benim yaş grubu okur için her daim Hopdediks olacak olmasının nedeni de benimsenen bu jargondur, değiştirilmeye çalışılması çok da doğru değildir.

İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

gamlıbaykuş

Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

Nightrain

11 Mayıs'ta Arkabahçe'nin Beleş Çizgi Roman gününe katılıp, o güne özel basılan Fantastik Dörtlü fasikülünü alan oldu mu? Olduysa çevirisi ve kağıt kalitesi nasıl?
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

hanac

Alıntı yapılan: Nightrain - 13 Mayıs, 2019, 12:22:04
11 Mayıs'ta Arkabahçe'nin Beleş Çizgi Roman gününe katılıp, o güne özel basılan Fantastik Dörtlü fasikülünü alan oldu mu? Olduysa çevirisi ve kağıt kalitesi nasıl?

Bugün aldım, henüz okumadım.

Kağıt kuşe değil, herhalde ivory denilen kağıt. oldukça beğendim.

teks55

fantastik dörtlü maceraları harika ötesi
ben klasik seriyi okumaya çalışıyorum
ingilizce olduğu için zor ama çok zevkli
hem bu sayede dil geliştirme yönü de oluyor

haysat

Bugün  Hasan'la birlikte bende bu dergiyi aldım.

Arkabahçe yayınları başlayacağı seri öncesi güzel bir jest yapmış.

En kısa zamanda okunacaklar listemde.
HİÇBİRİNİZ ANLAMAMIŞSINIZ
BENİ SİZİN YANINIZA HAPSETMEDİLER
SİZİ BENİM YANIMA HAPSETTİLER !

İdrava

Artık forum olarak biraz geridemi kalıyoruz. F4 sert kapak olarak çıkıyor bir yorum yok. Yine marmara çizgi its a bird çıkarıyor yine bir yorum yok. Üstadlar tatile çıktı galiba😊

dean

EFSANEVİ YAZAR JONATHAN HICKMAN'IN DÖNÜM NOKTASI NİTELİĞİNDEKİ HİKAYESİ BURADA BAŞLIYOR!

''Şimdiye kadar yazılmış en iyi çizgi roman hikayelerinden biri!'' -ComicsVerse.com

''Jonathan Hickman'ın en iyi dönemi olan bu seri kütüphanenizdeki en iyi yeri hakediyor.''  -NerdsUnchained.com

Karanlık Hükümdarlık Marvel'ın ilk ailesinin kapısını çalıyor, hem de sert bir şekilde!: H.A.M.M.E.R. ajanları Baxter Binası'na saldırıyor! Reed Richards her şeyin çözümünü bulmak için boyutlar arası bir köprü inşa ettiğinde hiç hesaba katmadığı şeyler oluyor. Konsey nedir? Fantastik Dörtlü, Sihirbaz ve Köstebek Adam ile mücadele ediyor; gelecekten tanıdık bir ziyaretçi gizemli bir mesaj getiriyor; ve takım Dünya'nın derinliklerine, denizin diplerine ve Inhumanların geçmişi ile ilgili şaşkınlık verici bir sır öğrendikleri Ay'a yolculuk yapıyor.

Bu bize sadece Jonathan Hickman'ın sunabileceği tarzda bir anlatım biçimi!

Sayfa Sayısı: 384
Etiket Fiyatı: 76 TL

Nightrain

Artık Normal ciltlerin 50+ TL'den satıldığı şu günlerde, bu fiyat iyi geldi. Bu cildin içinde 3 tane normal cilt, 1 tane de one shot fasikül var. Yani Toplam 15 adet fasikül barındırıyor.

Bu arada kağıt ivory değilmiş. :)
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Agamotto

Ön siparişe özel sitelerinde 50 tl'ye satıyorlarmış.

hanac

İdrava

Hardcover sipariş eden var mı? Sipariş edeceğimde kendimi yanlız hissetmek istemiyorum. ;D

frodo

Marvel serilerini takip etmediğim için kafam ve cebim biraz daha rahat  ;D
"Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez"

gamlıbaykuş

Alıntı yapılan: İdrava - 17 Haziran, 2019, 23:15:52
Hardcover sipariş eden varmı? Sipariş edeceğimde kendimi yanlız hissetmek istemiyorum. ;D

Ben sipariş verdim, bakalım pişman olacak mıyım?
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

hanac