Amazon.com.tr

Başlatan noir, 30 Ekim, 2018, 18:27:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

V

Amazon beni banladı resmen.. İki senedir kendi adıma hiçbir şey alamıyorum..
"İstemem,eksik olsun.."

pizagor

Superman John Byrne ciltlerinin siparişini cuma günü vermiştim, hevesle bekliyordum. Az önce bana ulaştırıldı ve maalesef bir kutu içerisinde hareketli bırakılmış, sabitlenmesi için herhangi birşey yapılmamış, balonlu naylonla bile sarılmamış sert kapak ciltler beklenildiği üzere darbelenmiş, fena ezilmiş. Şu işi beceremiyorlar, en önemli adımdaki bu özensizlik bir çuval inciri berbat ediyor. Doğrudan iade!
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

afu

Alıntı yapılan: pizagor - 24 Kasım, 2024, 20:31:43Superman John Byrne ciltlerinin siparişini cuma günü vermiştim, hevesle bekliyordum. Az önce bana ulaştırıldı ve maalesef bir kutu içerisinde hareketli bırakılmış, sabitlenmesi için herhangi birşey yapılmamış, balonlu naylonla bile sarılmamış sert kapak ciltler beklenildiği üzere darbelenmiş, fena ezilmiş. Şu işi beceremiyorlar, en önemli adımdaki bu özensizlik bir çuval inciri berbat ediyor. Doğrudan iade!
Aynı sorunları Paris'teyken ben de yaşadım.
Şikayetini bildirirsen telafi ediyorlar. Bu konuda iyiler.
Hasarlı kitapları geri almayıp yenisini göndermişlerdi. Ayrıca bir miktar parayı da tazminat olarak amazon hesabıma yatırmışlardı.
amazon tr de aynı davranır umarım. Peşini bırakma.

Spider-Man

Amazon tr paketleme konusunda rezalet ötesi. Sadece kraft kağıt koyup pakete atıp yolluyorlar. Sanki kitap değil taş filan satın alıyoruz. Sattığı kitaba ve müşteriye büyük saygısızlık. Bunlardan kitapçı olmaz. İstediği kadar ucuza satsın asla buraya bakmıyorum.

allan quatermain

Alıntı yapılan: Spider-Man - Dün, 10:23:32Amazon tr paketleme konusunda rezalet ötesi. Sadece kraft kağıt koyup pakete atıp yolluyorlar.

Bir süredir kağıt da koymuyorlar çoğunlukla maalesef.

Mrtekin

Türkiye'ye geldikleri günden beridir, Amazon'la çalışan bir tüketici olarak kesinlikle şunu ifade edebilirim ki bu konudaki sıkıntı maalesef Amazon'dan kaynaklanmadı. Amazon'un ilk zamanlar kargo içine destek için koyduğu kağıtları, içimizdeki aklıevveller, çok kağıt koyuyorlar, israf ediyorsunuz gibi aptalca söylemlerle sosyal medyaya şikayet etti. Amazon'da; oh ne güzel, fırsat ayağımıza geldi, madem istemiyorlar, biz de masraftan keselim diye düşününce, bu şekilde bir gönderim garabeti ortaya çıktı. Alacağınız kitap gönderisi artık şansa emanet.

İade de zorlanmıyorsunuz ama Türkiye'de cillop gibi kitap teslimatı baya zor özellikle yurtdışından geliyor ise.

Bi de burada başka ülkelerde örneğini gördüğünüz, kitap siz de kalsın, yeni kitap gönderelim üstüne bir de hesabınıza puan hediyesi falan, daha ben örneğini hiç mi hiç görmedim. Here is Türkiye; baby. Muamele de ona göre.
They drew first blood...

Rossi

Bu ülkede artık hiç iyi bir şey olmuyor.