Dylan Dog & Batman

Başlatan hanac, 24 Ekim, 2019, 20:42:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeljko

Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Lucky_Luke

Bende JBC tarafından yayın hazırlığı içerisinde diye biliyorum. Umarım bununla beraber diğer karakterlerin de olduğu Crossover'lar da yayınevlerinin dikkatini çeker de yayınlanma şansı bulurlar.
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

(Mustafa Kemal Atatürk)

pizagor

Ne güzel haber. Jbc'yi fumettoyla bir arada düşünemediğim için bana göre bu seçenek ihtimal dışı idi.
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

hanac

DYLAN DOG & BATMAN
Yarasanın Gölgesi

Ebat: 19,5 x 26 cm, Sayfa: 216, Çıkış Tarihi: 28/03/2025

Senaryo: Recchioni Roberto
Çizim: Dell'Edera Werther, Cavenago Gigi
Kapak: Di Giandomenico Carmine
Renklendirme: Cavenago Gigi, Niro Giovanna, Ciondolini Laura

Joker ve Dr. Xabaras arasındaki tehlikeli ittifak, Batman'i Kabus Araştırmacısının Londra'sına götürür. Batman ve Dylan Dog, Kötülüğün doğası hakkındaki farklı görüşlerini bir kenara bırakmalı ve çılgın Palyaço Suç Prensi tarafından uydurulan korkunç tehdide son vermek için güçlerini birleştirmelidir!

Dylan Dog ve Batman, Groucho ve Alfred Pennyworth, Müfettiş Bloch ve Komiser Gordon, Madam Trelkovski ve Catwoman, John Constantine ve iblis Etrigan'ın katılımıyla: erkekler ve süpermenler, ölümcül kötü adamlardan oluşan bir ekiple yüzleşmek için birleşti.

The Shadow of the Bat, dünya çizgi romanlarının iki gerçek ikonunu ilk kez yan yana gören kaçırılmayacak bir macera! DC Comics ve Sergio Bonelli Editore karakterlerinin anlatı evrenleri, çığır açan bir ekip toplantısında buluşuyor!

"Dylan Dog/Batman" ve "Shadow of the Bat" bölümlerini içerir.

pizagor

Bu cildin İngilizce baskısı 600 sayfaya yakın. Khanac'ın mesajından 'görseller desteklemese de :)' Türkçe baskısının yakında raflarda olacağını öğrendim ama bu cilt çok daha zayıf olacak. Olsun, böyle de güzel; bendeki hiç anlamadığım Yunanca baskısının yanında harika duracak...
Not: Yunanca baskısı da öyle 600 sayfalık bir albüm değil...

Lemarchand

Alıntı yapılan: pizagor - 26 Şubat, 2025, 08:23:28Bu cildin İngilizce baskısı 600 sayfaya yakın. Khanac'ın mesajından 'görseller desteklemese de :)' Türkçe baskısının yakında raflarda olacağını öğrendim ama bu cilt çok daha zayıf olacak. Olsun, böyle de güzel; bendeki hiç anlamadığım Yunanca baskısının yanında harika duracak...
Not: Yunanca baskısı da öyle 600 sayfalık bir albüm değil...

comicgeeksden baktım da 216 sayfa gözüküyor ingilizce cildi. Zaten 3 fasikül olması lazım bir yanlışınız olabilir mi?

pizagor

Alıntı yapılan: Lemarchand - 26 Şubat, 2025, 08:26:35comicgeeksden baktım da 216 sayfa gözüküyor ingilizce cildi. Zaten 3 fasikül olması lazım bir yanlışınız olabilir mi?

Olabilir tabii ki, ben de Gerekli Şeyler'den bakıp yazmıştım.

Nemo

amazon'da da 584 sayfa. Tahminen cildin icinde Batman ve Dylan'in ekstradan eski sayilari da vardir.
Özel Alfa Ajanı

Kauss

Valla arkadaşlar bende ki İngilizce baskıda 600 sayfa filan değil. Hatta bir önceki yorumumu yazarken bende baktığımda 600 sayfa ibarelerini gördüm. Maalesef fiziksel olarak sahip olduğum ciltte sayfa sayısı yazmıyor. Ama göz kararı 200 küsür diyebilirim. Volume bilgisi de yok, hikaye zaten bitti. Acaba volume olarak değilde Batman Dylan Dog adında farklı farklı çizgi romanlar mı bastılar ki :)