Felix Koleksiyon...

Başlatan BAHADIR, 21 Eylül, 2020, 18:52:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mrtekin

Bahadır, bir gelişme oldu mu?
They drew first blood...

BAHADIR

Mehmet bey,

Gelişmelerden kastınız; Irredeemable ne aşamada diye soruyorsanız... Son okumalar yapılıyor... Önümüz hafta okuma ve düzeltmeler biterse ve bu arada resmi ve teknik konular yetişirse Yılbaşından önce sanki baskıya gireriz... ;)

Mrtekin

Bahadır, merhaba. Cevapların için teşekkür ederim. Yılbaşı öncesi basımsa işin çoğu gitmiş azı kalmış o zaman.

Bütçe ayarlanabilmesi açısından; fiyat hususunda da bir netleşme olabildi mi acaba? Böbrek satmaya gerek var mı? ;)
They drew first blood...

BAHADIR

Panik yok abi... Piyasa koşullarında bir fiyatlandırma olacak gibi görünüyor... Ama bizim biraz daha uygun tutma gayreti içinde olacağımızdan emin olabilirsiniz...

Böbreği ileride ki yayınlara saklamakta fayda var... İlk yayında eldeki tek kurşunu sıkarsak olmaz...:)

pizagor

Bu konuda Kadıköy dedikoduları hiç öyle söylemiyor sevgili BAHADIR. Telaffuz edilen rakamlar öyle böyle değil, bilgin olsun. Belki de doğru hamle bu bilgiyi hemen şu an paylaşıp, hatta belki bir ön sipariş sistemi de oluşturup söz konusu karmaşayı bastırmaktır.
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

Abysmal

Umarım Aralıkta çıkar, çok merak ediyorum  :)

BAHADIR

Hazırlıklar tamamlandı... Kitabımız baskıya hazır... Yılbaşından sonra inşallah baskıya giriyoruz...

Merak eden, soran, takip eden ve bu süreçte ilgilerini eksik etmeyen herkese teşekkürler...

976 sayfalık bir kitabı tek seferde baskıya hazırlamak ve bunu basmak gerçekten kolay değilmiş... Yaşayarak öğrendik...

Baskıdan sonra en önemli süreç satış ve okuyucuya ulaşma sorunumuz idi... Bunu isteyen  mevcut kitapçılar üzerinden yapacağız ama kendimizin de bir satış sitesi olsun takipçilerimize ve okuyucularımıza ilk elden ulaşalım mantığı ile bir satış sitesi kurduk.

Dağıtıma girmeden önce de ön sipariş kanalı ile okuyucuya kitabı biraz daha uygun verelim istedik...

333 Adet Ana Kapak 30 adet ve 20 adet olmak üzere 3 farklı varyant kapak satışa sunuyoruz...

Kitabın etiket fiyatını elimizden geldiğince uygun tutarken, ön siparişe özel ekstra birde indirim uyguladık...

Kitabımızın orijinal sayfa sayısı 896 sayfa olmasına rağmen biz bütün fasikül kapaklarını kapak galerisi olarak kitaba ekledik... Orijinal edisyonda olmayan 80 sayfalık her kapak tek sayfa olacak şeklinde bir kapak galerisi var... Kendim yaptım diye demiyorum çok hoş oldu...

Kitabın diğer özellikleride;

İÇ BASKI: 16,8 X 25,7 (Orijinal boy)
KAĞIT: 115 gr Mat Kuşe
SAYFA SAYISI: 976
CİLT: Sıvama Sert Kapak ve kısmi lak

Promosyon olarak benim gibi mümkün olduğunca Türkçeleştirme meraklıları için kitabı alanlara Türkçe şömiz veriyoruz.... IRREDEEMABLE'I Sıvama ciltte orijinal bıraktık... İnşallah herkesi memnun edebiliriz... Böylece Türkçe kapak isteyenler şömiz takıp kullanabilirler.

Kitabı alanlara bir iki ekstra promosyon daha vereceğiz inşallah...

Bu da Sitemizin adresi...

https://www.felixkoleksiyon.com/

Sevgiyle kalın...

Nightrain

"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

hellion

Öncelikle Türk çizgiroman camiasına hayırlı olsun diyelim. Yapanların da ellerine sağlık. Fiyat konusunda ucuz veya pahalı gibi bir yorum yapmadan önce şunu diyeyim; bu kitabın içindeki bütün materyal hemen hepsi 128'er sayfalık 10 adet ciltte toplanmış. Şu an bu sayfa sayısındaki Türkçe bir cildin indirimsiz yaklaşık 45 tl'den satıldığını düşünürsek hepsi 450 tl gibi bir fiyat yapıyor. Sınırlı sayıda sert kapaklı bir cildin 690 tl olması malesef piyasanın "yeni normal" standardını gösteriyor. Yayıncılığın başka bir yüzüyle tanışıyoruz da denebilir sanırım.
    Ben alıp almamak konusunda ağır ikilemde kaldım. Tekrar basım olmasına pek de ihtimal veremiyorum. Beklesem çarçabuk tükenir gibi de geliyor. Ondan sonra "malum" sitelerde 2000 - 2500 bandında görmek de var.

Abysmal

Vassago007

Kitap çok güzel yapılan iş çok özel, elinize sağlık Bahadır abi, gelelim fiyata umarım umduğunuz rakamlara ulaşırsınız tiraj konusunda peyder peyi 30-40 vermek sıkıntı değil ama biranda o kadar para ödemek sıkıntı olabilir kendi adıma, bir yandan da ya biterse derdi off ikilem off

frodo

Daha yeni ne var ne yok çizgi romana yatırdım. O yüzden ilerde kalır mı bilmiyorum. Kısmet olursa alırız.
Alanlara şimdiden keyifli okumalar, ön sipariş sürecinde kol çalışmalarını tavsiye ederim. :D
"Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez"

tommikser

Valla Omnibus ve orijinal boy olarak bakarsak yurtdışı fiyatlarına baktığımızda çok uygun. Burada önemli olan kişinin bütçesi. Kişi için çok gelebilir belki ama aynı durum diğer metalarda da aynı. Bana Mercedes çok pahalı gelirken diğerine ucuz gelebilir. Pahalılık kavramı kişilerin bütçesiyle alakalı. Bu ürün için mukayese normal çizgi roman cilt fiyatı ve yurtdışı omnibus fiyatlarını mukayese ederek çıkar. Ortalama Çr nın 40 liradan aşağı  alınmadığı- ki orijinal boy değil bunlar- düşünülürse arada 150-200 lira fark olur olmaz. Ama arada sert kapak ve orjinal boyu koyarsanız bu fark da kalkıyor. Sonuç olarak amatör ve güzel bir girişim. Buna daha büyük yayınevleri cesaret edemediler. Bu bile takdir etmeye yeter.
Ayrıca benim çözümüm kolay. Olanlara tavsiye ederim. Ziraat Kredi kartıma 6 ay 0 faizli olarak böldürebiliyorum. Aylık 100 lira Omnibus parası ilave edeceğim artık:)

Kauss

Öncelikle ellerinize sağlık, cesaretinizi gerçekten takdir ediyorum.
Umarım en kısa sürede tüm kitapları satarsınız ve daha farklı yayınlarla karşımıza çıkarsınız.
İnternette şöyle bir araştırma yapınca; amazonda orijinal dilinde kağıt kapak omnibus fiyatı 392 lira + standart gönderim kargo 92 tl ile 482 TL'e geliyor.
Siz ise hardcover ve Türkçe sınırlı sayıda bu ürünü 552 TL'den satışa koymanız bence büyük bir başarı. Şahsen ilk bu işe gireceğinizi okuduğumda beklediğim fiyatlar daha yüksekti.
Tabi ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ve alım gücü maalesef bu fiyatları pek kolay karşılamamızı sağlamasa da buna maalesef sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
Kendi adıma konuşmak gerekirse; kredi kartı ekstresi kesildikten sonra ilk işim siparişi geçmek olacak :)

nocardia

Hayırlı, uğurlu olsun ilk kitabınız. Ben de yarın veya öbür gün siparişi geçeceğim.