The Frankenstein Cronicles

Başlatan doktor1881, 18 Kasım, 2015, 18:11:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doktor1881

İtv ekranlarında gösterime girmiş olan yapım 2015 İngiliz Dizileri arasında yerini alırken dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Benjamin Ross oluyor. Senaristi, alanında ise Benjamin'e Barry Langford yardım etmiştir. 1954 Doğumlu, Oxford mezunu yazarın dizi haline gelen ilk senaryosu olacaktır. Başrol oyuncuları olarak en dikkat çeken isim ünlü İngiliz oyuncu Sean Bean ve Maggie Cronin, Shaun Blaney oluyor. Her bir bölümü 60 dakikadan oluşan suç, drama ve doğaüstü kategorisinde yer alan The Frankenstein Chronicles ilk sezonunda 6 bölüm yer alacaktır

19. yüz yıl Londrasını anlatan Frankenstein hikâyesinin yeniden uyarlanmış bir versiyonudur. Thames nehri polisi başarılı bir operasyonla afyon kaçakçılığı yapan çeteyi yakaladıktan sonra bir çocuk cesedi bulur. Dedektif John Marlott (Bean) bulduğu bir çocuğa ait değilde farklı insanlardan toplanarak birleştirilmesi sonucu bir araya getirildiğini fark eder. Marlott bu iğrenç davranışın ardındaki katili araştırırken Georgian Londrası'nın karanlık köşelerine, fuhuşun yeraltı dünyasına, afyon kaçakçılığına, ceset hırsızlığına, kâr amaçlı cinayetlere ve akıllara gelmeyecek tüm kötülüklerin içine dahil olur.

Modern Frankenstein dizisi Fox kanalında 2016 yılında Second Chance olarak başlayacaktır.

doktor1881

Bölüm:1 (Güncel) Tipik İngiliz dizisi .Sean Bean'e rağmen seyrederken sıkıntıdan patladım.19.yy Londra'sında sefalet diz boyu.
Marlott kayıp çocukların peşine düşer.Cevaplar daha çok soruyu peşinden sürüklemektedir

Bölüm Notu:3/10

doktor1881

Yeni bölüm geldi ama seyretmeye çekiniyorum.İlk bölüm tam hayal kırıklığı idi.Elimde çok dizi var şu an ama ileride bir sanş daha verebilirim