The Walking Dead..

Başlatan V, 02 Haziran, 2010, 23:54:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ahmet Oktay

Comic Con fragmanı sızmış : https://youtu.be/iAWe_dd-rjQ

Sezon 11 ekimde başlıyor.

dean

Ahmet Oktay

Ben de altyazılı halini paylaşayım, önceki sezona göre daha hareketli geçecek gibi bu sezon. Bekleyip göreceğiz, sezon prömiyeri 11 ekim (bizde 12'sinde).

https://www.youtube.com/watch?v=vdppyR58L3o

doktor1881

Haklısın Ahmet paylaştığın fragman ağzımı sulandırdı

Böyle durumlarda anlaşılan güvenli bir liman hiç bir zaman olamayacak.Olaylar eninde sonunda senin orayada uğruyor

Harun Ça

6. Sezonda Paul Monroe aka Jesus karakteri için Tom Payne (HBO's ''Luck'') seçilmiş. Tabii Jesus karakterini 7. ve ilerleyen sezonlarda da göreceğiz. Merakla Negan karakteri ve All Out War hikayesini bekliyorum.

doktor1881

6/1 (Güncel) Bildiğimiz TWD tadında geri döndü az aksiyon çok konuşma ;D ;D
Zombileri özlemişim iste zombi dediğin böyle olur
Güzel bir bölümdü.Planda güzeldi ama.............
Bu arada Rick'in oğlu Carl'ı göremedim yoksa ben mi kaçırdım
Bölüm Notu:8.5/10

Ralph

Bence çok kötü bir uyarlama... Çizgi romanı Ibrahimovic ise dizisi Umut Bulut.

Ahmet Oktay

Bölümü yeni izleme fırsatım oldu, bol diyaloglu, bol zaman atlamalı bir bölümdü. Geçen sezon finali gibi 65 dakikaydı.
Ne kadar eleştirsek de kendini izleten bir dizi şüphesiz. Geldi gönlümüzün efendisi diyorum, özlemişim :)

doktor1881

Pazartesinin ilk dizisi

Bölüm:6/2 (Güncel) Dizide ender görülen bölümlerden biriydi. Diyalog az,aksiyon bol.
Her şeyiyle 10 numara (Bu arada bölümde zombi de yok ;D)
Ayrıca ilk bölümün sonundaki kornanın sebebide ortaya çıktı (Tahminim yanlış çıktı)
Takip edenler hemen seyretsin

Ahmet Oktay

6x2 : Bol aksiyonlu bölüm, Rick ve diğerleri bu bölümde gözükmüyor, geçen bölümün sonundaki sesin nedenini öğreniyoruz. "Kurtlar" arz-ı endam ediyor bu bölümde. Sezon cidden iyi başladı.

Ahmet Oktay

6x3 : Yine tonla olay ve harika bir bölüm, o nasıl bölüm sonudur ? Şimdi 1 hafta bekle.
Bölüm adı "thank you", bölüm boyu Nicholas'a dikkat.

doktor1881

Pazartesi Zombi gecesinin 2.dizisi

Bölüm:6/3 (Güncel) Sezonun ilk bölümünün Rick'in kaldığı yerden devamı..
Dizinin tüm sezonlarda ki en iyi ,en mükemmel bölümü. Tam bir efsane...

Bölüm Notu: Yıldızlı 10

Aşağıdaki link acayip spoiler içerir bölümü seyretmeyen lütfen okumasın

http://kaanlayabancidiziyorumlari.blogspot.com.tr/2015/10/the-walking-dead-6sezon-3bolum-yorumum.html

V

Tüm sezonların en iyi bölümüydü kesinlikle. Nefesssiz aksiyon..
"İstemem,eksik olsun.."

ferzan

Ben de az önce bitirdim 6x3'ü...Sıcağı sıcağına yazayım istedim...

Allah nazarlardan saklasın, canavar gibi bir 6. sezon devam ediyor...5 sene önce büyük bir hevesle başlayıp zaman içerisinde sıkça soğusam da, ara ara feci irkilip tüylerimin diken diken olduğu bölümler olmuştu...Bunun harici çizgi romanda yer alan esas karakterlerin her sezondaki çıkışlarında ayrıca dört köşe olduğum zamanlar olmuştu ( sırasıyla Michonne'un, Abraham ve tayfasının, son sezonda da Heath'in çıkışı gibi ) ama genel olarak diziyi mıymıntı ve kurnazca bir tempoda görüp soğumuştum nicedir...Sırf rutinden ötürü devam ediyordum...O muhteşem çizgi romanına yakıştıramadığım her bölümüne saydırır dururdum içimden...

6. sezon müthiş başladı...Aynı müthişlikte bir ikinci bölüm sonrası bu gece gördüm ki ilk iki bölümü katlayıp çarpacak, bölecek, toplayıp çıkaracak fevkalade bir 3. bölüm izlemişim...Dizi, çizgi romana yakışır bir şekilde ilerlemeye başladı...Birebir aynı değil elbette ama alternatif / paralel gidişattan muazzam tat alıyorum...

Diziyi ebediyen bırakmış birini kafadan diziye döndürecek kadar muhteşem ve şok etkisi yapan bir bölümdü bana kalırsa...Uzunca bir süre sonra ilk kez sonraki haftayı iple çekeceğim bu dizi için...Aksiyonu geçtim, böyle iniş çıkışlar, böyle dinamikler lazım kesinlikle...

Bu arada, çizgi romanda hiç yer almadığı halde Daryl, bu bölümdeki motor sürüşüyle ve pozlarıyla gerçek anlamda bir çizgi roman karakterine döndü gözümde...Bir ara çizgi romana da taşıyacaklardı bu karakteri, öyle söylentiler dolanıyordu Robert Kirkman cenahından...Herşey bir yana, bu karakter feci oturdu ve başlı başına spin-of'u yapılacak hale geldi resmen...Yolu açık olsun...

Rick de çizgi romandaki has Rick kıvamına geldi...Bir süredir mış gibiydi, hele hele en eski Lori'li dönemlerini hatırlamak bile istemiyorum ama 6. sezon itibariyle abide gibi oldu resmen...

Aman nazarlar değmesin...İlgiyle izlemedeyim...
Bağnaz okur, memnuniyetsiz beşer, işkilli büzük, sıfır tolerans iksmen, taş kalpli ahkam efendi...

https://ucuztefrika.blogspot.com

dean

7. sezon onayı geldi.