BATMAN'İ İSTİYORUZ..

Başlatan V, 30 Haziran, 2010, 23:15:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

Batman İstiyoruz.

Aralık da çıkacak yeni sayının kapağı çok iyi.

hanac

hennessy

hasan abi istiyoruzda ah bir sayısal çıksa istemekle kalmayacak :) çizim güzelmiş
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

hennessy

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

V

Bir de şuna bak sen! ;D

Daha fazlası için Türkiye'nin en kapsamlı Batman blogu Yarasa Adam'a bakınız..
"İstemem,eksik olsun.."

hanac

hanac

hanac

darkwood

Darkwood Sakinleri..

hanac

Carnage

Batman'i istiyoruz.

Yiğitlik intikam almak değil, tahammül etmektir.

William SHAKESPEARE

alan ford

Ters Ninja İlke Keskin ile Batman 'in neden yayınlanamadığı üzerine ayrıntılı bir röportaj yapmış.  Bkz :

http://www.tersninja.com/turkiyede-neden-batman-yayimlanmiyor
kaçmayı denemek bir tutsağın görevidir

pearl jam

Sevgili Doğa'nın linkini verdiği röportajı okumanızı tavsiye ediyorum. İlke Keskin olayı gayet güzel özetlemiş. Okurken Warner Bross' a bayağı bir küfrettim. Amerika dışındaki dünya umurlarında değil adamların, klasik amerikan bakış açısına sahipmiş adamlar.

Bildiğim kadarıyla Fumetti olarak yayımlanacak pek bir şey kalmadı. Kit Taylor' dan sonra nostaljik albümler de ( hemen hemen ) bitecek.  Benim isteğim süper kahramanlar dışındaki american comics dünyası ki zaten onun da büyük bir kısmı DC' nin elinde ( Vertigo ) , marvel'ın işleri iyi kötü yayımlanıyor zaten... e o zaman yayıncılarımızı Frankofon cennetine davet ediyorum diyicem ama pardon unutmuşum Frankofon da  maalesef Türkiye' de satmıyor.. ee o zaman.. bilmiyorum sonunu bağlayamadım yazının.. :)

yunusmeyra

bu röportaj her anlamda kafa açıcı...hem ara ara telif nasıl alınır,yayıncılığın harcamaları nasıl olur gibi soruların bir kısmınada ışık tutuyor..birde kahve mumabbeti gibi bir hesap yapayım size: ya bahsettiğimiz kuruluş sırf promosyon,film ve ıvır zıvır sektörlerinden 100 milyonlarca dolar ciro yapıyor..100 bin adet 4 dolardan batman satsa bir yılda 4.800.000 dolar ciro yapar..1 milyon dolar yıllık kar bıraksa satışlar 50 yıl aynı kalsa 50 milyon dolar para kazanır (tek bir dergiden..) ..5 zirvedeki dergisinden 50 yılda bu kadar düzenli para kazansa 250 milyon dolar eder..geri kalan yüzlerce az satan ,kimi zaman çok satan,zarar eden,kapanan dergilerinden 50 yılda ancak bu kadar para kazandığını düşün ,eder toplam 500 milyon dolar..yan ürünleri ıvırı zıvırı katmadan sadece dergiden ,hem dükkanı (yani dc yi )açık tutup 50 yılda da bu 500 milyon doları kazandığınızı farzedelim..ve sadece bir derginin oyun haklarından,filminden,reklamından sadece 1-2 yılda bu kadar para kazandığını düşünün..ee o zaman..adamlar piyasada bir ürün yaratıyorlar ancak bunun getirisi 50 yıllık klasik basılı medyadan kazandıklarından çok çok fazlasını 1-2 yılda kazanıyorlar..yani ,adam akıllı bir macerasını bile okumadığı "süper kahramanların" yan ürünlerini,filmlerini tüketerek milyonlarca dolar kazandıran bizim gibi ülke piyasalarında çizgi romanların yayınlanması adamların umurunda olmaz tabii..
HULK DEĞERLİ BİR KAHRAMANDIR!
HSD YENİ ÜYELERİNİ BEKLİYOR

kalidor

Bu yazıdan sonra Türkiye'de Batman zor. Batman'i 2013'te isteyelim en iyisi.
Crom! Ölüleri Say...