Teks Sohbet Odası

Başlatan hanac, 07 Eylül, 2010, 21:16:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rossi

Önümüzdeki ay çıkacak tüm Bonelli karakterlerinin kapaklarinda Galep in kapaklarına gönderme var. Tex in 75 .yılını onurlandirmak için yapılan bu uygulamayı SBE sayfasında görebilirsiniz.

Zeljko

Tex Willer 58. sayıdaki Gomez'in çizimleri harika, gerçekten harika bir sanatçı olduğunu söylerken abarttığımı sanmıyorum. Bunun gibi birçok başka hikayeyle bizi uzun süre memnun etmeye devam edeceğini ve Lena ile Donna'nın  dönüşüyle Marcello'nun halefi olarak görevlendirilen gizemli tasarımcının kendisi olduğunu umuyorum ki bence bu görevi üstlenecek en iyi ve en uygun kişi olduğunu düşünüyorum.

Tex'i okumayan veya sevmeyenlere dostane tavsiye: Tex Willer serisine mutlaka bir şans verin.Boselli ve ekibi takdire şayan işler yapıyorlar.

Son bir haber;Manfredi,çizerinin Gomez olması muhtemel bir color teksle geri dönüyor.
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Zeljko

YzbVolkan

Bayagi guzele benziyor. Cizimler,atmosfer...
Cizgi romanlar gūnûnūzū aydınlatsın.

Saki

Ben de çok beğendim. Teks bu defa çok uzaklara gitti.

Saki

Tüm Teks maceralarnı, tüm edisyonlarda okuyan biri olarak Teks'in şimdiye kadar en uzak gittiği yerleri toparlamaya çalışıyorum, Panama Kanalı'nı yaparken, oğlu Kit'in peşinden gidip Panamaya gitti- çizer Ticci, Patagonya denen bir macera vardı, Büyük boy mu, Aylık serimiydi, unuttum, Arjantin yoksa Şilli ye mi gitmşti- çizeri hatırlamıyorum, Frisco polis şefi Tom Devlin kaçııldığında- çizer Villa, Devlin'ni kurtarmak için nereye gitmişti- unuttum, ondan sonra Alyaska ya gittiği var, bu defa da Borneo. Galiba gittiği en uzak yer.

Zeljko

Saki bahsettigin kitap Patagonia Texone 23

Yazar Boselli

Çizer Frisenda

Müthiş çizimler enfes senaryo imkanin varsa renklisini okumani tavsiye ederim.

Zeljko

Tekslerin renklendirmesinden bahsetmişken siyah beyaz yaratılmış hikayelerin bazılarının renklendirilmesi kesinlikle yasaklanmalı diye düşünüyorum.

Saki

Genelde sadece siyah beyaz Teks'leri okuyorum.

Bazıları seriler mutlaka renklendirilmiş ise, bu durumda yapılcak bişey yok.

Zeljko

Biglia'nın 75. yıl yorumu.

caretta

Bu resim yeni değil. Ta Çizgi Düşler zamanından Köstebek Çetin Şan kişileri numaralandırıp paylaşmış ve bizler
de teşhis etmiştik. Birileri linkini bulup paylaşırsa iyi olur. En ilginci de bulutlardaki ölmüşler.
Lilyth, Taniah, Kırmızı Ok, Dinamit, Gunny Bill v.s.

Saki

Bu resmi ilk defa görüyorüm, ne güzel işte Teks maceralrında yer alan tüm dostları.
İnanın gözüme ilk çarpan Morisco oldu.
Nedenini de biliyorsunuz.  :D 

Zeljko

75. yıl onursal kapakları

Zeljko

Tex'in 75 yıl kutlamaların bir parçası olarak Bonelli Editore, Kasım ayında gerçekleşecek bir sonraki Tex Magazine Speciale lansmanında, tüm efsaneye saygı duruşu niteliğinde olacak özel ve dramatik bir macerayı tanıtacak. Mauro Boselli tarafından yazılan maceranın özelliği YEDİ farklı tasarımcı tarafından çizilmiş olması : Fabio Civitelli , Corrado Mastantuono , Maurizio Dotti , Michele Rubini , Stefano Andreucci , Alessandro Bocci ve Claudio Villa.

Zeljko