Teks Sohbet Odası

Başlatan hanac, 07 Eylül, 2010, 21:16:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeljko

Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

caretta

Bayram Bey beni bayağı meraklandırdınız. İlyas Erkul dostuma hemen yazdım ama siz bana özelden ulaşın lütfen.
Neler aldınız?

AU4

Sevgili abilerim. Ne aldığınızı bize de söyleyebilir misiniz? Ben İlyas beyi arasam — gerçi telefonu da yok — bana söylemez. Ben de olmayan Texlerden ise ben de almak isterim.

Zeljko

Teks serilerine bakacak olursak

Texone, Maxi , Almanak (Magazine), Color Tex, Romanzi a fumetti di Tex ve Tex Willer.
Sanırım Bayram abi Romanzi Fumetti gömüsü buldu akla en yakın bu gibi duruyor.

Ustura Kemal

Geliyor !.. Geliyor . Ustura Kemal nam-ı yiğit geliyor !.. Beşinci Stend'i 'de taktırdım. Ustura Kemal 5 , Cehennem zebanisi Mefisto 0 . En son Tex okumalarıyla , hiç kimsede olmayan, yalnızca Ustura Kemal nam yiğitin kitaplığını süsleyen klasik sayılar, 286 -  400 arası müthiş maceraların tanıtım yazılarıyla   " Ustura Kemal'den Tex okumaları " iletileri geliyor. Sabırsızlıkla ve heyecanla bekleyiniz. ( bu arada, gökyüzünde şimşekler çakmakta, Yıldırım'lar bile dile gelmiş , Ustura Kemal'in  " Tex okumaları " yazılarını karşılama şenliği yapmaktadırlar . )  Forum üyesi Tex tutkunu dostlar .  Biliyorum ,  biz Tex tutkunlarının yaşları ileri seviyelerde . En azından " Ustura Kemal'den Tex  okumaları " yazı serim  bitene kadar , şu anda ellerini oğuşturup biz 65 yaşını devirmiş  Tex tutkunlarını sabırsızlıkla bekleyen Cehennem zebanisinden uzak durmanızı önemle rica ediyorum.

Zeljko

Abi maşallah bu sendeki aşk ve şevk bende olsa Mersinden Kibrisa kolluksuz yüzerim :) Allah afiyet versin

Ustura Kemal

Günaydın değerli Tex dostları . Evveeet , ya bismillah diyerek içi Tex dolu define sandığına bir el atalım . Bakalım ne mücevherler çıkacak. Hooop gelişigüzel içlerinden bir cildi aldım. Çok güzel poşetlenmiş. Cilt 92 . 351- 352 sayılar. Hikayenin adı, Ku Kluks Klan. Irkçılık üzerine kurgulanmış güzel bir hikayeye benziyor. 91 cildin devamı. Nizzi'nin senaryosunu, Zagor çizimleriyle beğendiğim R. Della Monica çizmiş . Gayet te güzel çizmiş. Bakalım bu hikaye neler anlatıyor.

caretta

Bayram Bey size özel mesaj attım.Lütfen bakar mısınız?