Penguin

Başlatan dean, 14 Eylül, 2021, 02:01:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

Batman filminde karşımıza çıkacak Penguin için spin-off dizi projesi hazırlanıyor. Filmde de olduğu gibi karakteri Colin Farrell'ın oynaması bekleniyor.

Nightrain

The Batman filmini izleyenler dizinin konusunu az çok tahmin etmiştir diye düşünüyorum.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Nightrain

Dizi resmî olarak onaylandı. Yapımcı koltuğunda Matt Reeves var. 8)

dean

dean

Nightrain

xmenac

Dizinin fragmanında başlangıç tarihi 19 Eylül olarak duyuruldu.

doktor1881

Dizi inanılmaz övülüyor çok yükseldim okadar ki blu tv üyeliği almayı düşünüyorum

ghostrider

Çok iyi dizi,mutlaka izleyin.
Büyük güç büyük sorumluluk gerektirir.

doktor1881

ninjagamer

En iyi çizgi roman uyarlaması dizilerde kafaya oynar. Gerçekten harika.

YERDENİZ

Dün akşam bitirdim, Daredevıl'dan sonra en beğendiğim dizi de bu oldu. Sonlarda tuş olacaksınız ...

Mafya elebaşları toplantı yapıyor ve bir çanta paraya zengin oluyor :) Sadece bize has bir olay sanırım 'Zengin oldum' söylemi. Sen mafya babası olarak zaten zengin değilmisin...

Animvader

Ben 4 bölüm izledim, beğendim de ama zaten Godfather, Once Upon a Time in America, Sopranos,  Scorsese filmlerinde işlenen, başarılı olmuş şablonlara DC evrenindeki karakterleri oturtmak harici ne yapmışlar da bu kadar büyütülmüş anlamadım.

Sanki GTA oyununa Gotham skini modlarsın onun gibiydi.

dean

Diziyi genel olarak beğendim. Okey. Ama çok büyük bazı sıkıntılar var. Karakterizasyon olarak çok başarılı ama diğer konularda o kadar da başarılı bir dizi olduğunu düşünmüyorum. Özellikle kağıt üzerinde bu derece büyük ve şehrin tamamını etkileyecek bir mafya güç dengesi hikayesi anlatılıyorsa bunu polis ve yargı işe karışmadan sağlıklı şekilde anlatmadan işlemek imkansız. Dizi sadece Falcone'lar biraz da Maroni'ler üzerinden anlatmaya çalışıyor. Bu da elbette dizinin inandırıcılığını düşünüyor. Anlatmaya çalıştığı hikaye anlattığı hikayenin altında eziliyor.

İkinci sorun 8 bölüme yayılan hikaye kurgusundaki açmazlar ve çatışmaların son derece vasat kurgulanması. İlk dört bölümün kalitesi ile son dört bölümün kalitesi arasında bariz farklar var. Biraz SPOİLER olacak ama her bölüm bir karakterin silah ile zorla kaçırıldığını ya da esir tutulduğunu görüyoruz. Yine her bölüm buradan garip şekilde kurtuluyorlar. İş bir noktada o kadar inandırıcılığını kaybediyor ki ATV, Show Tv dizisine dönüşerek, dizinin en kilit anlarında esir tutan ana karakterlerden birinin kalp krizi geçirmesi diğer bölümde de yine bir esaret anında bir başka kilit başkarakterin felç geçirmesi ile sonlanıyor. Nasıl bir senaryo yazımı ki bu ? Neyini ciddiye alayım bu saçmalığın.SPOİLER

Matt Reeves'in The Batman filmini seviyorum. Yalnız o film son yarım saate kadar Se7en, Zodiac ve silinen sahnesinde ise The Silence of the Lambs çakmasıydı. Ne zaman bu filmlerden esinlenmeyi bıraktı o kısımda zaten filmin en zayof kısmıydı. Bu dizide komple Scorsese filmleri çakması. Matt Reeves bize hiçbir zaman özgün bir şey anlatabilecek mi göreceğiz.