2022 Ocak - Çizgi Roman Listesi

Başlatan memospinoz, 01 Ocak, 2022, 17:54:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DAMPYR

Alıntı yapılan: pizagor - 18 Ocak, 2022, 17:29:19
Şiddetle görsel revizyonu talep ediyorum :)
Evet ya bu böyle hiç olmadı Görsellik iyiydi Liste yapacak olan Arkadaş nerede acaba

DAMPYR

Lalden Çıkacak olan yayınlar :Ön sipariş: 20.1.2022 tarihinde piyasadaymış

Bataklıktaki Şehir-Kanlı Piramit-Dünyanın Sonu-Maelstrom'a İniş

yidar

Böyle karma karışık  oldu önceden afu hocamın düzenlemesi çok güzeldi  neden afu hocam devam etmiyor

TKnKT

Yarım bırakılan ya da atlanılan seriler üzerinden sanırım YKY cephesi insanları fazlasıyla (u)mutsuz ediyor. Çok nadir, serisi olan eserler tükettiğim için bana dokunan bir nokta olmadı burası. Benim dikkatimi cezbeden nokta biraz da "Kendine İyi Bak" ve "Moby Dick" karşılaştırmasındaki fiyat farkı oldu. Eğer ki Moby Dick tuvalet kağıdına basılmadıysa arada devasa bir fiyat farkı mevcut. Ya da "Kendine İyi Bak" kitabındaki ekstra 4 sayfa içine altın eklenmiş birer alaşımdan oluşmuyorsa, pek akıl kârı bir fark değil. Evet piyasa koşulları, evet telifler, evet yayınevi bütçeleri ve giderleri vs. bu gerekçelerin farkındayım. Ancak okuyucu/tüketici perspektifinden güncel koşullarda ben YKY'nin bolca frankofon basmasını dileyeceğim.

Alıntı yapılan: pizagor - 18 Ocak, 2022, 17:29:19Şiddetle görsel revizyonu talep ediyorum :)

Bu söylemi bir kez daha yüksek sesle ben de dile getirmek niyetindeyim. Güncelliğin sadece kitap isimlerinin alt alta listelenerek sağlanması mevcudu geliştirmekten öte daha çok kısır kılmak gibi oldu. Nitekim gündelik bir alışkanlığı yitirme noktasındayım. Umarım ilgi giderek artar  :)

*Güncel eser fiyatları ile yüzleşerek moralimizin bozulmaması gibi bir hedef stratejisi mevcutsa elbette tenzih ederim.
"The man who opens topics faster than his shadow"

Vassago007

Afu abinin senelerdir görselleri ile paylaşması çok keyifliydi, polemik çıkmaması adına fikrimi beyan etmedim ama forumda en çok baktığım başlık benim içinde tarih olacak sanırım.

pntl

üç dört yıldır çizgi roman özellikle fumetti okuru oldum, forumdan hem bilgimi arttırıyor okuma listelerinden faydalanıyor ve buna göre daha bilinçli külliyat toplamama neden oluyor  hemde diğer yandan, günceli takip etmek, kapakları rahatlıkla toplu şekilde düzenli olarak görmek benim için keyifli bir meşguliyet oluşturuyordu tabii vesilesiyle de hazır girmişken forumun derinliğinde de kaybolmama neden oluyordu ancak bu şekilde liste yazımı soğuttu, merak uyandırmıyor, cidden olmadı. afu hocanın görsel düzenine tekrar dönülmesini bende talep ediyorum umarım bu görsel gelenekten vazgeçilmez           

Mösyö Lejant

Yıllardır büyük başarıyla devam eden yeni yayınlar listesi bu sene ne oldu da daha Ocak'ın ilk gününden başka bir üye tarafından açıldı anlamış değilim. Bence böyle bir değişikliğe lüzum yoktu. Ay sonu gelir, halen ortada bir liste yoktur ve başlığı başka bir üye açar anlarım ama ayın ilk gününden ne oldu da böyle bir değişikliğe gidildi bilmiyorum.

Ben yine de bu listeleme gayretine katkı sağlama çabasıyla yeni yayınlanan çizgi romanları duyar duymaz gelip buraya yazdım. Ancak anlam veremediğim bir şekilde başlıkta bir sessizlik var. Pek çok üye önerilerini yazıyor, soru soruyor fakat yanıt gelmiyor.

Örneğin şu sorunun yanıtını merak ediyorum, kapak görselleri ayda bir defa mı eklenecek, hiç mi eklenmeyecek? Sadece yeni yayınların başlığı mı yazılacak bundan böyle? Ayda bir defa güncellenecek ise bunun duyurulması neticesinde soru işaretleri de son bulacaktır diye düşünüyorum.

Saygılar.

DAMPYR

Alıntı yapılan: pntl - 21 Ocak, 2022, 02:26:36üç dört yıldır çizgi roman özellikle fumetti okuru oldum, forumdan hem bilgimi arttırıyor okuma listelerinden faydalanıyor ve buna göre daha bilinçli külliyat toplamama neden oluyor  hemde diğer yandan, günceli takip etmek, kapakları rahatlıkla toplu şekilde düzenli olarak görmek benim için keyifli bir meşguliyet oluşturuyordu tabii vesilesiyle de hazır girmişken forumun derinliğinde de kaybolmama neden oluyordu ancak bu şekilde liste yazımı soğuttu, merak uyandırmıyor, cidden olmadı. afu hocanın görsel düzenine tekrar dönülmesini bende talep ediyorum umarım bu görsel gelenekten vazgeçilmez         
Fumettiyi çizgi roman listelerinde benim yaptığım listelerde kapak görselleriyle birlikte takip edebilirsiniz ama burada aylık listelerde gerçekten takip etmek zorlaştı

Draka

Yeni çıkan kitap listeleri için kayıprıhtım, çizgiroman listeleri için altınmadalyonu takip ederim. Listenin bozulmasına üzüldüm.

Saint2

Emek veren herkese teşekkür ederim.

Eskisine göre daha zor bir başlık haline geldi ama dediğim gibi emek veren arkadaşlarımıza da haksızlık etmeden fikirlerimizi ifade edelim.

pizagor

İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

someoneofgod

afu abinin ocak listesini gördüm bi yerde ben sanki... bizim forumda yok ama.

TKnKT

Düzenleme için ben de teşekkür ederim  :)
"The man who opens topics faster than his shadow"

DAMPYR

Nihayet alıştığımız listeye kavuştuk teşekkürler böyle devam

Mösyö Lejant

Kane çizgi romanı listeye eklenmemiş.