2022 Şubat - Çizgi Roman Listesi

Başlatan memospinoz, 03 Şubat, 2022, 23:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rumar80

Emeğinize sağlık. Teşekkür ederiz.

Kinowa59

Evet güzel olmuş. Birde bu güzel listede Tex aylık ( adı aylık. Yoksa ne zaman çıkacağı belli olmayan mı desem) Tex klasik, Tex renkli ve Tex magazin, Tex özel, Tex Maxi ve hele hele de Tex willer olsa, liste güzelden de güzel olurdu. Birde bu liste, Ken parker özel 18 ile süslenmiş olsa ve tek Zagor'la değilde, renkli başta olmak üzere diğer seri Zagor'larla donatılsa eeeh bee, keyfe bak keyfee.

hanac

Alıntı yapılan: TKnKT - 26 Şubat, 2022, 20:52:27
    Memospinoz'a önermiştim. Hizalama ve farklı cihazlarda görünüm farklılıklarına değinmişti, haklı olarak. Çok da uzak olmayan bir çözüm önerisi ile aslında her zaman olduğu gibi yazıları görsel içine yazınca hizalama problem çözüldü gibi. Kitap görsellerinin dikey boyutlarını hizaladım, yatay düzlemde takibi kolay ancak kitap görselinde bozulma olmadan yatay boyutları eşitleyemedim. Bu durum da dikey takipte bir düzensizlik yaratıyor ancak ilk aşamada kabul edilebilir sanırım. Yatay boyutlandırmayı da çözersem ve hoşunuza giderse Mart için daha düzenli bir görünümde sunmaya çalışırım. Hanac'a sordum, ben yeni yayın takip edemem ama kitapları konu başlıkları ile bağlıyım mı dedim, yap gitsin dedi. Buyrunuz efendiler...

Emeğine çok teşekkürler.

Arkadaşlar, yeni yayının görseline tıkladığınız anda ilgili başlığa yönlendiriliyorsunuz.

Bir deneyin bakalım  :)

KenParker

Cep telefonundan giriyorum, oluyor. Elinize sağlık. Böylesi daha derli toplu görünüyor. Hem üstüne tıklayınca çizgi romanın başlığına gitmek zekice olmuş.
Teşekkür ederim.

Mösyö Lejant

Kıymetli arkadaşım, başlıkla ilgili önerinizi geçtiğimiz ay belirttiğinizde çok beğenmiş ve yapılmasında fayda bulduğumu ifade etmiştim. Maalesef o dönem onay görmemişti ama bir ay gecikmeli de olsa Şubat ile birlikte başlamış oldu. Çok sevindim. Bence gayet pratik bir yöntem.

gevheri

Güzel olmuş tablo elinize sağlık.

TKnKT

İşlevselliği, beni tatmin ettiği kadar sizin de hoşunuza gittiyse ne mutlu bana. Eğer ki en-boy oranlarını tüm kitap görselleri için sabitlemeyi de çözebilirsem ben de rahatlayacağım.  :)
"The man who opens topics faster than his shadow"

yidar

Çok güzel olmuş.Emeklerinize sağlık

Tuco Ramirez

Orontes81

gizmoo

TKnKT

Alıntı yapılan: TKnKT - 26 Şubat, 2022, 20:52:27
    Kitap görsellerinin dikey boyutlarını hizaladım, yatay düzlemde takibi kolay ancak kitap görselinde bozulma olmadan yatay boyutları eşitleyemedim. Bu durum da dikey takipte bir düzensizlik yaratıyor ancak ilk aşamada kabul edilebilir sanırım. Yatay boyutlandırmayı da çözersem ve hoşunuza giderse Mart için daha düzenli bir görünümde sunmaya çalışırım.

Düzenlendi  ::)
"The man who opens topics faster than his shadow"

hanac

Buraya da ekleyeyim, TKnKT dostumuz üzerinde çalışmaya devam ediyor, nasıl olmuş ?
Görselin üzerine tıklayın, ilgili başlıkta kendinizi bulun.  :)

[/quote]

yidar

Çok güzel olmuş.Emeklerine sağlık

labirent

Harika olmuş, emeğinize sağlık.