Animasyon Filmler Genel

Başlatan V, 20 Temmuz, 2010, 22:25:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tommikser

Mesala bu animasyonda Batman düşünüyor çıkarım yapıyor ve sonuca ulaşıyor.Yanında superman var adam kriptonlu uzaylı zekası var, babasının bilgi birikimi var ki babası mükemmel bir bilimadami.Süper görüşü var osu var busu var ama gel gör olayı çözen Batman.Hadi len diyesi geliyor insanın.Tanrıları insan yapmak istiyorlar o da olmuyor.Yani dayak yemesi problem değil ama ışık hızına yakın hareket eden bir adam silahla nasıl vurulur? Normal olan o silahın o hızda birine doğrultuğunda, silah sahibin kafasında paralanması.Olan ne silahın vurması.Hadi canım.Yani o kadar dandik bir hal alıyor ki gülüyor insan.Batman gibi bu grupta ne iş yapar anlamam.Harbi sırıtıyor.JL bence çok sıkıntılı.

Bir de karakterler çok üstün körü geçiliyor.Hepsi uzaylı gibi hiç insanı yanı yok.Donuk donuk duruyolar.Sevimli değiller.Br yüzden Avengers kadar ısınamıyoruz kanımca.

dean

Alıntı yapılan: tommikser - 18 Ocak, 2015, 21:01:41
Bir de karakterler çok üstün körü geçiliyor.Hepsi uzaylı gibi hiç insanı yanı yok.Donuk donuk duruyolar.Sevimli değiller.Br yüzden Avengers kadar ısınamıyoruz kanımca.

Doğru. Avengers empati kurması daha kolay bir ekip. Mesela Hickman'ın Avengers'larında bir sahne vardı. Tony gecenin üçünde Steve'in kapısını tıklatıyordu. İki kahve yapmış. Steve'e "uyku tutmadı" diyip kahve ikram ediyor ve ikili Avengers'ın geleceğini konuşuyordu. Böyle bir durum doğal olarak okuyucuya ya da seyirciye oldukça yakın geliyor. Böyle bir sahnenin olma sebebi bu karakterlerin insan olması tabi ki. Superman ile Aquaman arasında böyle bir sahnenin olması imkansız olsa gerek.

Şöyle bir durumda var. İlla ki Avengers gibi olması gerekmiyor. Kendi elementlerine uygun şekilde devamlılığını saplayabilir Justice League. Lakin 2-3 macera dışında bence yazarlar Justice League arasında ki işleyişi doğru oturtamıyorlar.(Yada gerçekten işleyişin mantıklı oturması Justice League gibi bir ekip için çok zor.) Bu da güç farkı ve karakterlerin insanlıktan oldukça uzak olmalarından kaynaklanıyor. Bi'de New 52 ile Cycborg'ü koydular. Eskiden Martian Manhunter vardı onun yerine. O da olduğu zaman ekip iyice güçlü oluyordu.

grmnt

Alıntı yapılan: Utku Gürsoy - 18 Ocak, 2015, 11:35:46
Dün gittiğim beğendiğim film. Ama ek sahneyi sinema çalışanları yüzünden göremedim. >:( Hepinize tavsiye ederim.

Şurdan izleyebilirisiniz.

-Baba...
Başarılarımı hep seninle
paylaşmayı istedim.

-Benim için çok önemlisin ve
açıkcası...

...sürekli aile adamızda olduğun için
aramızda hep bir mesafe hissettim...

... keşke şeyi görebilseydin...

-Fred...

-Evlat...

-Baba...

-Önce düz, sonra ters, sonra...

... iç dış, sonra da onu düz ve ters giyiyorum.

-Baba!

-Konuşacak çok şeyimiz var.

rumar80

Stan Lee değil mi o?

grmnt

Utku Gürsoy

Alıntı yapılan: grmnt - 18 Ocak, 2015, 22:03:52
Şurdan izleyebilirisiniz.

-Baba...
Başarılarımı hep seninle
paylaşmayı istedim.

-Benim için çok önemlisin ve
açıkcası...

...sürekli aile adamızda olduğun için
aramızda hep bir mesafe hissettim...

... keşke şeyi görebilseydin...

-Fred...

-Evlat...

-Baba...

-Önce düz, sonra ters, sonra...

... iç dış, sonra da onu düz ve ters giyiyorum.

-Baba!

-Konuşacak çok şeyimiz var.
Çok sağolun.

dean

Filmin çıkış tarihi, cover'ı ve içeriği duyuruldu. Batman Vs. Robin 14 Nisanda çıkacak.

The world is turned upside down when one of the world's greatest super heroes - Batman - finds himself under attack by his own son in the newest DC Universe Original Movie - Batman vs. Robin. This all-new original film arrives April 14, 2015 from Warner Bros. Home Entertainment on Blu-Ray Deluxe Edition, Blu-Ray Combo Pack, DVD and Digital HD. The brand-new product offering, Blu-ray Deluxe Edition, will include the Blu-Ray Combo Pack, along with a Batman figurine in a gift set.

Batman vs. Robin will be available on Blu-ray Deluxe Edition for $29.96, Blu-ray Combo Pack for $24.98 SRP and on DVD for $19.98 SRP. The Blu-ray Combo Pack includes a digital version of the movie on Digital HD with UltraViolet.* Fans can also own Batman vs. Robin in Digital HD on April 14 via purchase from digital retailers.

The shadows of Gotham City are no place for a child but Damian Wayne is no ordinary child. Now bearing the mantle of Robin, he blazes a headstrong and sometimes reckless trail alongside his father, Batman. While investigating a crime scene, Robin encounters a mysterious figure, Talon, who leads him on a life-altering course through the depths of Gotham's secret society, known as The Court of Owls. It's a dangerous journey that will force Batman and Robin to face their most dangerous adversary, each other! Based on the #1 best-selling graphic novel, Batman: The Court of Owls, this action-packed caper is one that fans won't want to miss!

"Batman vs. Robin has all the elements of a memorable film - powerful villains, treacherous plot twists and tensions amongst allies," said Mary Ellen Thomas, Warner Bros. Home Entertainment Vice President, Family & Animation Marketing. "Showcasing a fantastic voice cast, Warner Bros. Home Entertainment is proud to release Batman vs. Robin as the next DC Universe Original Movie."

Television stars Jason O'Mara (Terra Nova, USA Network's upcoming Complications) and Stuart Allan (Son of Batman) reprise their roles as the voices of Batman/Bruce Wayne and Robin/Damian, respectively. Adding to the celebrity-laden voice cast is Jeremy Sisto (Law & Order, Suburgatory) as Talon, singer/songwriter/comedian Al Yankovic as The Dollmaker, David McCallum (NCIS) as Alfred, Grey Griffin (Foster's Home for Imaginary Friends) as Samantha, Sean Maher (Serenity) as Nightwing, and Kevin Conroy (Batman: The Animated Series) as Thomas Wayne.

Produced by Warner Bros. Animation and DC Entertainment, the film is directed by Jay Oliva (Batman: Assault on Arkham) from a script by award-winning comic writer J.M. DeMatteis. James Tucker (Justice League: Throne of Atlantis) is supervising producer.

BLU-RAY AND DVD BONUS CONTENT

Batman vs. Robin Blu-ray and Blu-ray Deluxe Edition contain the following special features:

-Gotham's City Secret: The Mythic Court of Owls - The Court of Owls is the secret society that directly connects the past of Gotham to the current city. Are they silent guardians that are the noble benefactors or are they the malevolent force that manipulates a city toward their grand design?
-Talons of the Owl - If the Owls are the masterminds, their instruments of destruction are their assassins. Appropriately called The Talons, these warriors are designed to carry out the will of the Owls.
-Batman Vs. Robin Audio Commentary
-A Sneak Peak at Justice League: Gods & Monsters - An advance look at the next DC Universe Original Movie with the creators and cast.
-Bonus cartoons from the DC Comics Vault

Batman vs. Robin DVD contains the following special features:
A Sneak Peak at Justice League: Gods & Monsters - An advance look at the next DC Universe Original Movie with the creators.

Harun Ça

Yıllar önce ufak bi' fragmanı yanınlanıp akıbetti mechul olan animasyon Bülent Üstün'ün afişi paylaşmasıyla nihayet son aşamaya gelindiğini müjdeledi.

pizagor

Kötü Kedi Şerafettin'in hikayelerine yoğun egemen olan sapkınlık ve seks nedeniyle tedirginim. Eğer çizgiromanını yansıtacaksa hardcore birşeyler ortaya çıkacak, yansıtmayacaksa da Şerafettin olmayacak. Açıkçası bu film meraklandırıyor adamı.
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

hennessy

Hatirlatma

Bunu basacak bir babayiğit var mı ?
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

hennessy

SPOLIER VE BENİM YORUMLARIMI İÇERİR...................

Bugüne kadar DC yaptığı tüm Batman çizgi filmlerini bir yana koyuyorum bunu bir yana koyuyorum. Altını çizerek söylüyorum bugüne kadar neredeydiniz. Böyle bir animasyon yapmak için neden bunca yıl kıvrandınız. Bu kadar kaliteli bir senaryo için neden bunca yıl beni beklettiniz.

Damian Wayne için bugüne kadar yazılmış tüm senaryoları bir yana bırakıyorum. Neden en sevdiğim Robin bugüne kadar bu kadar muhteşem bir repliklere laik değildi bana açıklar mısın DC. Nightwing eğitim dövüşü yaparken sen bir palyaçodan gelmesin ben ise onun kanını taşıyorum diyerek resmen onu döverek bunu kanıtlayan. Bruce benim biyonik olarak babam olman gerçek babam olman demek değildir diyerek Batman'i aşağılayan ve ders veren. Bugüne kadar gelmiş geçmiş en acımasız ama en yürekli Robin olduğunu gene gösteren Damian  geleceği Batman'i olmak için gittiği yol ise tek kelime ile muhteşemdi.

Baykuşlar divanı yeni seriye atıf olarak alınmış ve harika işlenmiş ama Batman ve Damian arasındaki hikaye yanında benim için unutulup gitmiştir.

Her daim söylediğim gibi Damian gelmiş geçmiş en iyi Robin dir. Bunu bir kez daha kanıtlamıştır. Belki ölmez ve bir gün Batman olur bende Batman gibi bekliyorum................

hennessy

dean

Konuyu diğer animasyon kardeşlerinin yanına taşıdım. Yalnız kalmasın live-action filmlerin arasında.  ;)

hennessy

hennessy

http://www.imdb.com/title/tt4437640/

Batman ve diğer süper kahramanlar şehire saldıran robot hayvanları durdurabilemek için güçlerini birleştirerek şehri korumaya çalışacaklardır

Batman VS Robin'den sonra bu çin işkencesi gibi oldu. Tamam Batman şu an ön planda DC için ama ne olur güzel senaryolara devam bu olmamış.