Büyülü Dükkan - Kadıköy

Başlatan Kagan, 02 Ağustos, 2010, 18:39:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

boca1907

Vay arkadaş şenliği kaçırmışız resmen...Süpermiş ya...

Büyülü Rüzgar

arkadaslar malesef net az evvel kurulabıldı fazla acıklama yapamadım sagolsun murat yardımcı oldu yoksa buı kadarda acıklayamazdık ayrıca yıldıraya ımza gunu son anda aklıma geldı zaten ıcımde ukte kalmıstı fuarda yapamadım dıye iyide oldu sanırım gelen gelmeyen herkese tesekkurler

rumar80

Gelemedim kardeş kusura bakma, ama en kısa zamanda oradayım

darkwood

Arkadaşlar Büyülü Rüzgar'ın logosundaki kahraman "Thorgal" bu dikkatinizi çekti mi?  :D
Sevgili İlyas bunu nasıl atlar? Siz ne dersiniz...

Darkwood Sakinleri..

haysat

Bende geç katıldım,ama güzel bir açılış oldu.İlyas'ı tebrik eder hayırlı olmasını dilerim.
Bir çok arkadaşla tanıştık,bol bol konuşma fırsatı buldum.
Benim için en güzel şey Yener abi ile tanışmamız oldu,bir türlü kısmet olmamıştı.

Sinan baba ne bulursa götürmüştü en son gördüğümde kasayıda götürecekti galiba kasanın yanındaydı.

Ümit'le konuştuk biraz,onunla sohbet etmek beni mutlu ediyor.Onun azmi,heyecanı,koşuşturması,canla başla çizgi roman için çalışması beni mutlu ediyor.İyiki varsın Ümit ve bizimlesin,saol.

Sevgili adminimizle ben geç kaldığım için çok kısa görüştük ama acısını çıkarırız nasıl olsa.

Sevgili İlhan'lada bayağı sohbet ettik yapacaklarından ve çıkacak yayınlardan konuştuk.
Ne oldu dedim,Durango,Efsane az kaldı bekleyin dedi dedim hadi hayırlısı.

Yıldıray Çınar'a hayran kaldık.Usta kimseyi kırmadı herkes ne istiyorsa çizdi saolsun.

Ve daha bir çok arkadaşla görüşüp fikir alışverişinde bulunduk.
Güzel bir gündü,böylesine güzel bir açılış düzenleyen ve bu kadar çizgi roman sever insanı bir araya toplayan İlyas'a ayrıca teşekkür ederim.
HİÇBİRİNİZ ANLAMAMIŞSINIZ
BENİ SİZİN YANINIZA HAPSETMEDİLER
SİZİ BENİM YANIMA HAPSETTİLER !

rumar80

Sevgili Yıldıray Çınar şu anda DC için çizmler yapmakta. Önce Legion of uperheroes'u çizmişti. Şimdi yeni 52'de firestorm'u çiziyor

pizagor

Ben bir tane Yıldıray Çınar imzalı Firestorm#1 kaptım :) Yanında Yıldıray Çınar imzalı bir çizimle tabi ki...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

rumar80

Büyülü Rüzgar

tbr.ler mesut ilk farkeden sen oldun  ;D

Alıntı yapılan: darkwood - 12 Aralık, 2011, 22:50:07
Arkadaşlar Büyülü Rüzgar'ın logosundaki kahraman "Thorgal" bu dikkatinizi çekti mi?  :D
Sevgili İlyas bunu nasıl atlar? Siz ne dersiniz...

kalidor

Evet  Thorgalseverler olarak farkettik anında ;) İlyas Abi Thorgal'in çocukluk dönemini anlatan 7. albümünün kapağının gölgelendirilmiş bir illüstrasyonunu kullanmış. Çok beğendiğim, tebrikler.

Crom! Ölüleri Say...

darkwood

Sinan babanın makinasının görüş alanına biz takılmamışız ama güzel resimler almış tebrikler.
Darkwood Sakinleri..

pizagor

rumar80

Nemo'yu cismen görmüş olduk.  :)
  Oklar da Hawkeye'dan hediye herhalde.
  Bu arada yandaki Omnibus'lara hasta oldum. Haftaya Cumartesi MUTLAKA oradayım

pizagor

Mekan gittikçe güzelleşiyor...