2023 Mayıs - Çizgi Roman Listesi

Başlatan TKnKT, 27 Nisan, 2023, 11:58:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

-brendon-

Conan 27-28 çıkmış uzun aradan sonra

hanac

Vassago007

Mayıs ayı Lal yeni sayılar bugün itibarıyla çıktı.

YzbVolkan

Lal haberine sevindim.

Yalnız her cikan kitap iki ayda bir zamli cikiyor. Gelirimiz ayni. Ne kadar dayanacagiz bilmiyorum.
Cizgi romanlar gūnûnūzū aydınlatsın.

allan quatermain

Otto Manga'dan ilk kitaplar ve Baobab'dan "Hasta" da çıkmış.

kedidiro

Ülkede manganın yükselişini görmek açısından altın madalyon'un arşivi önemli bir işlevi yerine getiriyor. 2013 Mayıs ayı satışları başlığını kontrol ettim. 10 yıl önce bu ay ülkede 36 çizgi roman yayınlanmış ve sadece 1 (yazıyla da bir) manga var listede. An itibarıyla bu sabahki 40 yayının yarısı manga. Ortalama yüzde üçten yüzde elliye hatta daha yukarı....

caretta

Lal Kitap yayınları bugün çıktı diye bir haber aldım.
Neler çıkacaktı hatırlatır mısınız?

DAMPYR

Alıntı yapılan: caretta - 24 Mayıs, 2023, 19:37:03Lal Kitap yayınları bugün çıktı diye bir haber aldım.
Neler çıkacaktı hatırlatır mısınız?
Henüz hiçbir yerde yok o daha çıkmaz gelecek haftadan önce...

Kinowa59

Ben bugün Lal kitap yetkilisi ile TLF konuştum. Klasik Zagor cilt 130 , Tex willer 4 , ve diğer aylık süreli yayınlar bu cuma günü dağıtımda olacakmış. Zagor PIU Cilt 4 ise bu ay yokmuş.

sultanhisar

hanac

Kinowa59

Arkadaşlar sizleri bilmem amma ben, aylık çizgi roman listesinde başta Tex ve Zagor olmak üzere Julia, Mr No,ve hele de Ken Parker serilerinden birini ya da birkaçını gördüğüm de, o günüm mutlu, huzurlu geçiyor. Fumetti tutkunu dostlara çizgi roman sevgisine birde bu gözlemle bakmasını öneriyorum.

Kinowa59

Merhaba sayın sultanhisar. Sizin gibi bende aylardır Maxi Tex'in yolunu, tezkere gününü bekleyen asker gibi bekliyorum. Bunun yanında Lal kitap'in çıkaracağı özel seri Tex No 2 sayıyi da özlemle bekliyorum. Tex'in efsanevi kapak çizeri C. Villa 'nın çizdiği bu eser inşallah orijinal sayı şeklinde çıkar diye umut ediyorum.

Kinowa59

Mylos kitap aylık Tex No 4 ' den de haber bekliyorum. Sayın Rossi dostumuz bir çıtlatsa diyorum.

YzbVolkan

Alıntı yapılan: Kinowa59 - 25 Mayıs, 2023, 11:31:36Arkadaşlar sizleri bilmem amma ben, aylık çizgi roman listesinde başta Tex ve Zagor olmak üzere Julia, Mr No,ve hele de Ken Parker serilerinden birini ya da birkaçını gördüğüm de, o günüm mutlu, huzurlu geçiyor. Fumetti tutkunu dostlara çizgi roman sevgisine birde bu gözlemle bakmasını öneriyorum.
Fumettiler çölde açan cicek gibi. Hele az satmasina ragmen Dylan Dog ve Julia nin hala cikmasi...
Cizgi romanlar gūnûnūzū aydınlatsın.