Tex Klasik Seri Devam Etsin Kampanyası

Başlatan hanac, 17 Temmuz, 2023, 10:21:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

Alıntı yapılan: Kinowa59 - 21 Temmuz, 2023, 16:51:51Tex klasik seri devam etsin kampanyası için bugün imza atan yok galiba.

Şu anda 25 kişideyiz. Ben 50 kişiyi hedefliyordum.

Kinowa59

Sayın hanac, diğer kardeş çizgi roman sitelerinden imza desteği isteyemez miyiz.

hanac

Alıntı yapılan: Kinowa59 - 21 Temmuz, 2023, 17:32:24Sayın hanac, diğer kardeş çizgi roman sitelerinden imza desteği isteyemez miyiz.

İsteyelim tabii ki, ama ben bu aralar biraz yoğunum.

Tam Dampyr'lik iş ama Yahya bu kampanyaya muhalefet ediyor.  ;D

newman

Ben katılmayacağım, çünkü klasik seriye şimdiye kadar hiç başlamadım ve bu nedenle halen okuyamadığım çizgi romanlar var. Fakat bu kampanyanın yapılmasına çok sevindim, umarım amacına ulaşır.

Naçizane tavsiyelerde bulunabilirim belki, bir defa başlığın aktifliğinin devam etmesi için moderatörlerin tamamının olumlu ya da olumsuz görüş bildirmesi önem taşıyor bence. Forum yöneticisi arkadaşlarımızdan halen yanıt yazmayanlar var mesela, bölüm yöneticisi olarak ise zaten iki kişi var ama hem TKnKT hem de KenParker arkadaşlarımızın ikisi de başlıkta yok maalesef.

Ayrıca forumdaki üyeler arasında blog yazan ya da inceleme yazdıkları siteler olanlar var sanırım, oralarda da eğer bu kampanyayı duyurmalarında bir mahsur yoksa katılımın artmasına katkı sağlayabilir. Benzer şekilde sosyal medya sayfalarında da duyurabilirler. Forum yönetimi belki çizgi roman okur derneği ile iletişime geçip kendilerinden de görüş alabilir. Ayrıca, Profesör dergi isimli bir dergi var, derginin okurları da haberdar olursa katılım artabilir.

Forumda da ara ara mesajlarıyla sohbete dahil olan çizgi roman dükkanlarından duyuru yapılması talep edilebilir. Facebook'u çok bilmiyorum ama eğer varsa çizgi roman, fumetti ve western üzerine muhabbet edilen sayfalarla iletişime geçilebilir. Forum yönetiminin tüm bu sürece yetişmesi mümkün olmayabilir, bu nedenle daha önce moderatörlük yapan ve halen forumda aktif olan üyeler de katkı sağlarsa çok faydalı olur diye düşünüyorum.

Altın Madalyon çok güzel bir kampanya başlattı, bu kampanyayı yaymak ve de sürdürmek ise başlatmak kadar önemli bence. Tex için hedef 50 değil 500 olmalı arkadaşlar, bu potansiyel Tex'te de forumda da var. Sadece koordinasyon ve gayret gerekli.

Tex ya da fumetti okumayanlar olabilir, Amerikan ya da Japon ekolü çizgi roman takip edenler de en azından kampanyaya katılıp katılmayacağını yazsalar bile başlık sürekli aktif kalmış olur. Forum istatistiklerinde 900'e yakın üye olduğu bilgisi görünüyor, başlıktaki toplam mesaj sayısı henüz 80 bile olmadı.

Kinowa59

Günaydın sayın Newman. Tex klasik seri devam etsin kampanyası için harika bir yol göstermişsiniz . Çok teşekkür ediyorum.

pearl jam

Sayın hanac,

Beni de yazınız lütfen.

hanac

Kinowa59

Merhaba değerli dostlar. " İnsanlık için küçük, biz Tex tutkunları için   büyük bir adım olan, " Tex klasik seri devam etsin " kampanyası için  forum yöneticileri ve üyeleri; lütfen " çizgi roman severler derneği ( ismi yanlış yazmış olabilirim ) başkanı Sayın Önder Çakı bey ile görüşüp bu kutlu ve tarihi girişim için destek isteyiniz. Sayın ulu hanac bir sözüm de size var. " Klasik Tex serisi devam etsin kampanyası " için 50 imza hedefi koymanız, önce Tex'in efsanevi tarihine ; sonra da biz Tex tutkunlarına hakaret olarak kabul ediyorum. Ne demek " 50 imza . "  "1000 imza hedefi koymanız gerekir di. Siz 50 imza hedefleyince, çoğu okur; " hıh 50 imza hep toplansa ne olur " diyerek kampanyaya katılmayacaklardir. Klasik Tex'in yeniden yayınlanması için elimize geçen bu tarihsel fırsatı heba etmeyelim lütfen.

pizagor

Pearl Jam dostumuz Tex okuru mu olmuş  :o

Bir devlet büyüğümüzün lafı vardı: Nerdeeeen nereye...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

hanac

Alıntı yapılan: Kinowa59 - 22 Temmuz, 2023, 13:47:27Sayın ulu hanac bir sözüm de size var. " Klasik Tex serisi devam etsin kampanyası " için 50 imza hedefi koymanız, önce Tex'in efsanevi tarihine ; sonra da biz Tex tutkunlarına hakaret olarak kabul ediyorum. Ne demek " 50 imza . "  "1000 imza hedefi koymanız gerekirdi.

İlk hedef 50 imza diyelim Bayram abi.
Forumumuz için mantıklı bir sayı.

pizagor

Alıntı yapılan: hanac - 22 Temmuz, 2023, 13:55:02İlk hedef 50 imza diyelim Bayram abi.
Forumumuz için mantıklı bir sayı.

Gerçekten satın alacak olanlardan bir 50 kişi olsun bari.

pearl jam

Alıntı yapılan: pizagor - 22 Temmuz, 2023, 13:53:04Pearl Jam dostumuz Tex okuru mu olmuş  :o

Bir devlet büyüğümüzün lafı vardı: Nerdeeeen nereye...

Sayın pizagor,

Kampanyanın ismine dikkatinizi çekerim, kendim okumasam da etrafımda ve forumumuzda tex seven onlarca dostum için atıyorum bu imzayi.

pizagor

Sayın pearl jam, niyet üzerine kurgulanmış bir kampanya olarak düşünmeyin bunu lütfen, potansiyel alıcı kitleyi görmek, bu işe girilir mi girilmez mi bir farkındalık yaratılmak isteniyor. Şimdiye kadar hep böyle düşünerek imza attıysanız bizler açısından bir miktar aldatıcı olmuş. Misal ben Tex okuru değilim ve bu yüzden söz konusu listede yer almam, ama şuradan çıkacak 500 imza, 500 müşteri için mutluluk duyarım.

Kinowa59

Sayın Pearl jam. Tex okuru olmadığınız halde " klasik Tex serisi devam etsin kampanyası'" na katılmanız beni ziyadesiyle memnun etti. Bu asilane tavrınizdan ötürü kutluyorum. Çok teşekkür ediyorum.

pizagor

Alıntı yapılan: Kinowa59 - 22 Temmuz, 2023, 15:15:20Sayın Pearl jam. Tex okuru olmadığınız halde " klasik Tex serisi devam etsin kampanyası'" na katılmanız beni ziyadesiyle memnun etti. Bu asilane tavrınizdan ötürü kutluyorum. Çok teşekkür ediyorum.

Sayın kinowa59 lütfen anlamama yardımcı olunuz; diyelim buradan 500 imza topladınız ve listeyi ikna lobisi amaçlı sayın rossi'nin önüne koydunuz, kendisine 'burada 500 imza var, her biri klasik Tex yayınlansın istiyor ama yayınlarsanız sadece 300 isim alacakmış, diger 200 kişi 'fikrinize sonuna kadar karşıyım ama fikrinizi ifade edebilmeniz için herşeyi yaparım' güdüsüyle imza atmışlar' durumunu nasıl açıklayacaksınız  :)

Siz bence hayali destekçilere fazla prim vermeyin  ;)

Bir de şu 'fikrinize sonuna kadar karşıyım ama fikrinizi ifade edebilmeniz için herşeyi yaparım' bizi bugünlere taşıyan aymazlık değil mi sayın Pearl Jam? En başta sizin karşı çıkmanızı beklerdim!