Uykusuz (Aylık)

Başlatan TKnKT, 01 Ekim, 2023, 18:37:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TKnKT

Eylül başında, Ekim ayı için bir nabız yoklamışlardı. Aylık bir dergi geliyor. Dijital mi basılı mı, kadrosu nasıl, ismi yine Uykusuz mu gibi sorular mevcut. Bir iki güne ortaya çıkar diye düşünüyorum. Dergiciliğe dair heyecanı kalan varsa diye paylaşmak istedim.
"The man who opens topics faster than his shadow"

gevheri

Dergi aylık olarak olmasa da mevsimlik olarak yayınlanmaya devam ediyor. Yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim, sonuçta aylık olmasa da üç aylık.

Çizerler: Memo Tembelçizer, Uğur Gürsoy, Ender Yıldızhan, Cihan Ceylan, İlker Altıngök, Kubilay Odabaşı, Anıl Duman.

Yazarlar: Erman Çağlar, Fırat Budacı, Akın Aslan, Ozan Akyol, Deniz Göktaş.

Sayfa sayısı: 28
Fiyat: 65 TL (uykusuzdukkan.com.tr sitesinde 60 TL)

gevheri

Sayfa sayısı: 32
Fiyat: 90 TL

gevheri

Mevsimlik yayından aylık yayına dönüldü eylül ayı sayısı ile, ekim ayı atlandı ama kasım aralık sayıları çıktı.

Eylül sayısı.
Sayfa sayısı: 24
Fiyatı: 95 TL

gevheri

Kasım sayısı.
Fiyatı: 95 TL

gevheri

Aralık sayısı.
Fiyat: 95 TL

gevheri

Ocak sayısı.
Fiyat: 95 TL

gevheri

Ocak ve aralık ayı sayılarında en sevdiğim köşe Oky'nin gençlik anılarını çizdiği Bir Zamanlar İstanbul'da köşesi oldu. Anlattığı anılarda çok farklı bir şey yok ama çizgiler şahane, dergi sayfalarında görmeyi özlediğim özenli çizgiler. Birkaç sayıda daha çizer umarım.

ferzan

Önce mevsimliğe, sonra da aylığa döndüğünden beri her yeni sayıda okuyasım biraz daha azaldığı için artık sadece alışkanlıktan ve eksiksiz bir Uykusuz koleksiyoncusu olduğumdan ötürü okumadan almaya devam ediyordum ki bir önceki sayıda ben de OKY'nin o tam sayfa işini gördüm. İçimde bir şeyler kaynadı. Henüz okumadım, zira derginin içinde verilen 2025 takvimi hödük gibi zımbalandığı için tüm dikkatime rağmen o kısım yırtıldı ve zımbası da düştü. Ayrık dergi de okuma hevesimi bir süreliğine daha uzaklaştırdı. Gene de elim kulağımda. Yeni sayı da elime geçsin, okumadığım son 3-4 sayıyı arka arkaya okurum belki.
Bağnaz okur, memnuniyetsiz beşer, işkilli büzük, sıfır tolerans iksmen, taş kalpli ahkam efendi...

https://ucuztefrika.blogspot.com