Dizi Muhabbeti

Başlatan Bezgin Bekir, 20 Ağustos, 2010, 16:40:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haziran00

Şu anda Chosenu seyrediyorum 3. sezon bitti 4 olacak mı bakalım :) bomba biri dizi

Mrtekin

Vay birader, çeşitliliğe bak, ne ararsan var, adamlar piyasayı nasıl domine ediyorlar...

Dört gözle beklediklerim, True Detective, Fargo, Hannibal, The Musketeers ve olur ise Elementary.

They drew first blood...

doktor1881

Beş sezondur devam eden Community'yi geçtiğimiz saatlerde iptal eden NBC kanalı, tam üç dizisi için daha iptal kararı aldı! Çeşitli doğaüstü güçlere sahip olan bir kızı merkezine alan Believe, elektriğin var olmadığı bir gelecekte geçen Revolution ve bir kaçırılma vakasını konu edinen Crisis; yayın hayatlarını resmi olarak noktaladılar. 2. sezonuna etmekte olan Revolution bölüm başına ortalama 7.3 milyon kişi tarafından izlenirken; bu sene başlayan Believe 6.8 milyon, Crisis ise 6.2 milyon seyirciyi ekran başına çekiyordu.

NBC'nin aldığı bu kararla birlikte, J.J. Abrams'ın yapım şirketi olan Bad Robot, 2014 yılında 3 dizisini kaybetmiş oldu (Revolution, Believe ve Almost Human). Abrams'ın şu an devam eden tek dizisi ise, CBS'te 3. sezonu yayınlanmakta olan Person of Interest

Mrtekin

Abrams, Star Trek'i piç ettiği gibi Star Wars'u da piç etmez umarım...
They drew first blood...

doktor1881

Alıntı yapılan: Mrtekin - 02 Mart, 2015, 19:47:10
Abrams, Star Trek'i piç ettiği gibi Star Wars'u da piç etmez umarım...
Star Trek'i bilmam ama Abrams'ın iptal edilen dizileri benim gözümde 8 den fazla alır (Almost Human-Believe) (Revolution biraz saçmalasada) Bir bölüm göz at Mrtekin istersen

hanac

Kaç seyirci kurtarıyor ki ?  :)

10 milyon mu istiyorlar.  ;D

Mrtekin

Alıntı yapılan: doktor1881 - 02 Mart, 2015, 19:54:23
Star Trek'i bilmam ama Abrams'ın iptal edilen dizileri benim gözümde 8 den fazla alır (Almost Human-Believe) (Revolution biraz saçmalasada) Bir bölüm göz at Mrtekin istersen

Abi, poi ok, diyecek lafım yok.

Almost human da iyiydi.

Revolution çok sıkıcı idi.

Believe'e bakmadım.

Bir wd bir de, Penny Dreadful'a bakmaya çalışıyorum, bu aralar. İkisi de iyi gidiyo.
They drew first blood...

Mrtekin

They drew first blood...

Animvader

Kardeş site değil İngilizce bir site ama uygun bir konu başlığı bulamadığım için buraya açtım.

Çizgiroman uyarlaması dizi ve filmlerdeki orjinini çizgiromandan alan karakterlerin kim olduklarını açıklayan, güncel faydalı bir site.Ama eğer o diziyle alakalı çıkan tüm bölümleri izlemediyseniz spoiler yersiniz o yüzden dikkatli kullanın

https://moviecomicswhoswho.wordpress.com/

doktor1881

afu

dizi takibi açısından çok güzel bir siteymiş.
bilgilendirme için teşekkürler.

afu

Cep telefonuma diziler isimli bir uygulama indirdim.
Tavsiye ederim. Çok dizi izleyenler için takibi çok kolaylaştırıyor.

Ahmet Oktay

Forumumuzda sinema ve comics için dean'ın açmış olduğu bu tarz başlıklar var, bende diziler için böyle bir başlık açayım dizilerle ilgili dedikoduları, kısa haberleri burada paylaşırız dedim :)

dean Netflix'in Punisher serisi yapmaya hazırlandığından bahsetmişti zaten, benim okuduğum başka bir yazıda da The Simpsons ve Futurama'nın yaratıcısı Matt Groening'in Netflix için yeni bir animasyon dizi üzerinde çalıştığı yönünde bilgiler var.

doktor1881

Fox, Prison Break'in Michael & Lincoln biraderlerinin resmen ekranlara döneceğini duyurmuştu. Bunun üzerine diğer oyunculardan kimlerin dizide yer alacağı, dizinin malum sonu üzerine yeni hikayenin nasıl olacağı merak konusu olmuştu. Fox, 15 Ocak 2016 Cuma günü dizinin bir sezonluk siparişinin resmen verildiğini duyurdu.Çekimler bahar aylarında,muhtemel yayınlanma tarihi yıl sonuna doğru veya ocak ayında

doktor1881

The CW kanalı yeni sezonda meydan okuyor

Arrow, Crazy Ex-Girlfriend, iZombie, Jane The Virgin, DC's Legends Of Tomorrow, Supernatural, The 100, The Flash ve The Vampire Diaries gibi yapımların kanalı olan The CW'den yeni sezon videosu geldi. Oldukça genç ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizilerden kesitleri barındıran videonun başlığı "Meydan okumaya cesaretli!

https://youtu.be/ErhVBKI1HC0