Exceptional X-Men (2024)

Başlatan dean, 04 Nisan, 2024, 18:28:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

Eve L. Ewing'in yazacağı ve Carmen Carnero çizeceği Exceptional X-Men ise dönemin en farklı karakterlerini sunuyor. Ekip Kitty Pryde, Emma Frost, Bronze, Axo ve Melee gibi karakterlerden oluşuyor.

rumar80

Keşke Krakoa dönemi ülkemizde basılsa. En azından hiç bilmeyenler için de sıfırdan okuma gibi olurdu. Ama...

Kauss

Bugün ilk iki fasikülü okudum. Zaten elimde şuan ilk üç fasikül mevcuttu. Yarında üçüncü fasikülü okuyacağım. Çizimlerini çok beğendim. Kitty Pryde'ı oldum olası severim. İlk iki fasikülde de, kendisinin normal bir barda çalışıp biraz asosyal takıldığını görüyoruz. Kendisini izole ettiğini söyleyebilirim. Fakat ilk iki fasikülde de, istemsiz olarak kendisini genç mutantlara yardım ederken buluyor. İkinci fasikül sonunda Emma ile doğrudan iletişime geçmek zorunda kalıyor. Spoiler olmaması için detay vermeyeceğim ama ben bu seriyi sevdim. Abonelik açtırmamıştım fakat bir kaç fasikül daha böyle giderse açtırırım. Genelde genç mutant hikayeleri bana çok basit geliyor fakat bu eğlenceli olacak gibi. Ayrıca goodreadste puanları da 5 üzerinden 4 küsürlerde geziyor.