Tex Aylık Seri - LAL

Başlatan Zeljko, 18 Mayıs, 2024, 18:52:51

« önceki - sonraki »

xmenac ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ustura Kemal

Sayın Rossi ve Gargaris dostumuza beni onore eden yaklaşımları nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.                 
Değerli Rossi.
Kılık değiştirmede ne denli başarısız olduğum tarafınızca deşifre edilmiştir. Önce binbirsurat olmayı düşündüm, amma Tom braks gibi kılık değiştirme ustası varken binbir suratın çocuksu olduğunu görerek vaz geçtim. Eminim ki sizler , forum üyesi dostlarımız ilk günden anlamıştır kinova59 olduğumu. Kinova59  tarihin tozlu sayfalarında yitip giderken, Siz değerli dostllarımın  : Ustura Kemal 'in Üsküdar da attığı naranın ; Tophane'nin Arnavut kaldırımlarında yankılanmasını duymanızı istedim... Yetmedi,  bir Osmanlı Tokat'ıyla Galata umumhanelerini haraç a kesen zaptiye çavuşluğundan tard edilmiş topal hristo'yu fakir sümüğü gibi Galata sokaklarına serdiğimi görmenizi istedim !...  Külhanbeyi geçinen Kasımpaşalı  kör Lütfü 'yü de , kırkayak  Onnik'in meyhanesinde yeni bileylediğim Sürmene yapımı usturayla nasıl hacamat ettiğimi Sirkeci'den Eyüp'e kadar bütün ahali görsün, görmeyenler de duysun istedim. Ustura Kemal kaytan bıyıkları, yana yatmış püsküllü fesi , omzunda sağa kaymış ceketi , belinde kuşağı ve kuşağın alamet-i farikası çifte su verilmiş usturasıyla altın madalyon forumuna icabet etmiştir. Hayırlı, uğurlu olsun!...

pizagor

Forumdaşlarımızın eski nicklerini de görebiliyordum bir zamanlar, şimdi bulamadım o özelliği.
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

Rossi

Bayram bey iyi varsınız. Siz olmadan buranın tadı yok. Gargaris dostumuza da kadirşinazlıği icin ayrıca teşekkür ederim.:)

xmenac

Malum, 2024'te Tex yeni bir yayıncıyla yoluna devam etti. Hazır sene bitiyorken Tex külliyatında güncel durumu sıralayalım. Böylece daha evvel başlığın ilk sayfasında yer alan liste de güncellenmiş olur. Tex yayınlayan yayınevleri bu listeden ibaret değil fakat yakın dönemi baz aldım. Tabloda yer alan sayılar Bonelli'de denk geldiği sayılardır, İtalya'da Ocak 2025 için duyurulan sayılar dahil edilmemiş olup Aralık 2024 yayınları dahildir.