The Amazing Spider-Man: Almanak - Marmara Çizgi

Başlatan Forsythe, 04 Haziran, 2024, 22:50:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kauss

Valla satın aldım iyi ki kuşeye filan basmamışlar böyle daha iyi olmuş. Bir diğer parantezde ilk defa Marmara dükkandan sipariş geçtim. Valla siparişi akşam geçtim ertesi gün direk kargoya verdiler. Ve çok sağlam paketlemişler.

Forsythe

Almanak 1963 için yaptığım gibi, 1964 içinde de bunlar olacak gibi:

Annual #1 - 1964 sayısında ise Sinister Six (Zalim Altılı) grup olarak ilk kez toplanıyor-görünüyor. Üyeleri ise:
Doctor Octopus, Vulture, Electro, Mysterio, Sandman, Kraven the Hunter

İdrava

Bu seride 3 ayda bir gibi bir plan vardı ama ses yok hala. Gerekli şeylerin 4. Sayıda yarım kalması gibi korku var içimde.

pizagor

Çizgiromanevi sahibi arkadaşlarımızdan biri ilk sayının çok iyi sattığını söylemişti. Altın yumurtlayan tavuğa döndüyse şayet, devamı da gelir bana kalırsa.
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

İdrava

46 yaşındayım. Yılda bir çıktığında tahmini 80 yaşımda külliyatım olacak. Ama okuyacak göz olur mu bilinmez...

Forsythe

Amazing Spider-Man - Almanak 1964

1964 YILI NESİLLER BOYU SÜRECEK OLAĞANÜSTÜ MÜCADELELERİN BAŞLANGICINA SAHNE OLUYOR!
Lise öğrencisi ve foto muhabiri olmak yeterince zor değilmiş gibi kendini bir de suçla savaşmaya adayan Peter Parker, Örümcek Adam kimliğiyle tüm New York yeraltı dünyasının radarına giriyor! Elektro, Avcı Kraven, Mysterio ve Yeşil Cin ilk kez ortaya çıktıkları maceralarda Örümcek Adam'ın sonunu getirmek için ellerinden geleni yapıyor. Peki tek başlarına başarıya ulaşmaları zor olan bu zalim suçlulardan altı tanesi bir araya gelerek Örümcek Adam'ı alt edebilirler mi?
Çizgi roman tarihine damga vuracak ikonik kötü adamların doğuşuna bu ciltte tanıklık edeceksiniz.

Stan Lee ve Steve Ditko tarafından yazılıp çizilen The Amazing Spider-Man serisindeki sayıların yayınlandıkları yıllara göre hazırlanan Almanak serisinin bu ikinci cildinde, The Amazing Spider-Man #8-19 sayılarının yanı sıra Zalim Altılı'nın ilk kez okur karşısına çıktığı, Ekim 1964 tarihli The Amazing Spider-Man Annual #1 fasikülü bir araya getirilmiştir.

Kağıt Kalitesi: Renkli, Kitap Kağıdı
Sayfa Sayısı: 352
Ebat: 16x24
Basım Tarihi: Aralık 2024

Etiket Fiyatı: 450₺

labirent

Bizde Alfa Yayinlarindan çikan maceralar mı?