2024 Aralık - Yeni çıkan çizgi romanlar

Başlatan afu, 06 Aralık, 2024, 23:40:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afu

caretta

Lal Yayınları hakkında bilgisi olan var mı?

darbove

Alıntı yapılan: caretta - 07 Aralık, 2024, 13:42:18Lal Yayınları hakkında bilgisi olan var mı?
Geçen salı günü 3 cilt için bandrol aldılar.

Dylan Dog sayı 113 Hayalerler Evi
Tex Willer sayı 22 Altın Arabası
Tex sayı 5 Belle Star'ın Yolculuğu

Öğrendiğim kadarıyla bir iki yayınları dergi formatında gözüktüğünden onlar için ayrı bandrol alınmıyormuş.
The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.

Zeljko

Texone, Maxi, Extra, Special Tex'ler 2025 yılına kaldı sanıyorum. Lal, Tex satışlarında arzu ettiği canlılığı bulamamış gibi gibi.
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

labirent

Çizgili Düşler 'in çıkardığı 2 'li format Tex 'ler iyi idi. Aylık tekli sayıya geçildigi zaman çok sevmeme ragmem ben de bıraktım. Tex Willer' i de almiyorum. Ben kalın ciltleri seviyorum. Önce gözüme hitap edecek.

ostrakismos

Biz çoğu arkadaş , Teks, Lal yayınlarına geçtikten sonra çıkan her sayıyı almaya başladık

hanac

Alıntı yapılan: caretta - 07 Aralık, 2024, 13:42:18Lal Yayınları hakkında bilgisi olan var mı?

Yarın dağıtıma çıkacakmış.

caretta

Alıntı yapılan: hanac - 10 Aralık, 2024, 14:46:19Yarın dağıtıma çıkacakmış.
Artık kalasik oldu.Lal Kitap yayınlarını cumartesi günleri,Kadıköy'deki
kitapçılara yapıyor.Sanırım bu ay Zagor Klasik ve Zagor Piu da olacak.Neler
yayınlanacak hatırlatmanız mümkün mü?

Nemo

Alıntı yapılan: labirent - 08 Aralık, 2024, 16:37:08Çizgili Düşler 'in çıkardığı 2 'li format Tex 'ler iyi idi. Aylık tekli sayıya geçildigi zaman çok sevmeme ragmem ben de bıraktım. Tex Willer' i de almiyorum. Ben kalın ciltleri seviyorum. Önce gözüme hitap edecek.

Lütfen üstünüze alınmayın ama ben bu mantığı anlayamıyorum. Mesela ben fumetti sevdalısıyım. tek cilt de çıksa, iki sayı bir arada da çıksa alıyorum. Evet göze de hitap etmeli ama öncelik o olmamalı.

hep diyoruz destek olmalıyız fumetti yayınlayan bir tek lal kaldı çünkü. dediğim gibi saygı duyuyorum böyle düşünen fumetticilere ama anlayamıyorum.
Özel Alfa Ajanı

labirent

Üstadım ben emekli adamim. 2 'si üniversite, 1 'i lise 3 çocuk okutuyorum. Asgari ücretle de çalişiyorum. Kira, yol masrafi derken aylıklardan elimde kalan 600-700 TL. Bunu da (hanima rağmen) ÇR 'ye harciyorum. LAL Kitap, yayincilik yapmaya devam edecekse benim gibi kìsıtlı bütçeli okurlari da dikkate almak zorunda. Bizler için, hem ekonomik hem de elde kalanlarla KALIN ciltleri düşünmeliler. Bu ekonomik zorluk ortaminda, satişlari arttirmak için biraz kafa yormak zorundalar. Örnegin Macereperest yayinlari aylik ince Tex 'leri sonradan 4 'lü cilt olarak ekonomik fiyatlarla yayinlamişlardi.

DAMPYR

Herkese Merhaba ben uzun süredir foruma girmiyorum baktım yokluğumda fumetti itkisi yapan kimse kalmamış 2025'de Lal Kitaptan çıkacak olan dergi sayıların 1 yıllık tanıtımını görmek istermisiniz eğer isteseniz ayrı bir başlık altında yapacağım, yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...