ZAGOR 2025 Yılı Çizgi Roman Listesi

Başlatan DAMPYR, 17 Aralık, 2024, 11:34:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DAMPYR

ORJİNAL SAYI 658-669 ARASI TANITIM

OCAK AYI

Senaryo: Altariva Roberto
Çizim: Russo Fabrizio
Kapak: Piccinelli Alessandro

Konusu : Zengin bir çiftlik sahibi olan Virgil Boyd için çalışan kötü Trevor, Nova Spes topluluğuna karşı ırkçı nefreti körüklemek için Murray adlı bir suçlunun çetesindeki Siyah silahlı adamlara para öder. Hayırsever Bay Waters'ın yarattığı türden bir sosyal deneyde Siyah ve Beyaz insanların birlikte yaşadığı ve çalıştığı yerdir burası. Zagor ve Cico, Boyd'un çiftliğine giderler ancak Murray'in 16 yaşındaki kızı Evelyn'in, Topluluktan siyahi bir genç olan Jerome ile gizli bir aşk hikayesi vardır. Trevor'ın adamları bunu öğrenir ve sonra çeşitli olaylar olur...

ŞUBAT AYI

Senaryo: Altariva Roberto
Çizim: Russo Fabrizio

Konusu: İşlemediği bir cinayetle suçlanan genç Jerome, hapishanede kaderinin belirlenmesini beklemektedir... Virgil Boyd'un emrindeki adamlar ise Yeşil Köşe vatandaşlarının öfkesini körükleyerek Nova Spes'i yakacak bir saldırıya öncülük ederler. ! Zagor, suçu Nova Spes'te yaşayan siyahi insanlara yüklemek istiyen Murray ve Boyd'un tuttuğu diğer Siyah tetikçilerle savaşır. Kahramanımız Bay Waters'ın kurduğu Umut Şehri'ni kurtarmaya gider.

MART AYI

Senaryo: Chiaverotti Claudio
Çizim: Torricelli Marco

Konusu : Korkunç bir büyücünün intikamı, Zagor'un geçmişini çarpıtarak hayatını, geleceğini ve kaderini değiştirir...
Zamanın derinliklerinden ve başka bir boyuttan Kandrax geri dönüyor!

NİSAN AYI

Senaryo: Chiaverotti Claudio
Çizim: Torricelli Marco

Konusu: Şu anda Kandrax'ın krallığı, sakinlerini köleleştirdiği ve onları dev mekanik ejderhalarını inşa etmeye zorladığı izole bir vadiyle sınırlıdır. Ama dünyayı yönetmeye hazırlanmaktadır. Bu arada, başka birinin bedeninde hapsedilen Zagor, artık var olmadığı bir gerçeklikte Kandrax'a ulaşmaya ve onu durdurmaya çalışır çünkü druid, Spirit'in geçmişini değiştirmiştir, aynı zamanda geleceğini de değiştirmiştir!

MAYIS AYI

Senaryo: Burattini Moreno
Çizim: Sedioli Gianni

Konusu : Yaşadığı suda şeffaf, anlaşılması zor ve görünmez olan ölümcül sıvı bir yaratık vardır. Avlarına saldıracak ve onları tamamen yok edecek şekilde ortaya çıkana kadar... Zagor'un bulduğu yeraltı göletini bir grup jeologla birlikte terk ettiğinde ne olacaktır?

HAZİRAN AYI

Senaryo: Marolla Samuel
Çizim: Bisi Paolo

Konusu : Uzaklardaki Red Hook Vadisi'nde, Kertenkele çetesinin haydutları, Yerlilerin belirsiz bir tanrı olarak taptığı bir yaratığı yanlışlıkla serbest bırakır. Buda bir ZOMBİ salgınına neden olacaktır! Zagor bu yıkıcı salgını tüm Darkwood'a yayılmadan durdurabilecek midir?

TEMMUZ AYI

Senaryo: Marolla Samuel
Çizim: Bisi Paolo

Konusu: Zombi salgını durdurulamaz görünmektedir! Cico, Pat ve diğer macera arkadaşları mümkün olduğunca çok sayıda hayatta kalan kişiyi kurtarmaya çalışırken Zagor, ele geçirilmiş insan sürüsüyle yüzleşir ve yalnızca bir intihar görevinin kıyamet tehdidini tamamen ortadan kaldırabileceğini anlar...

AĞUSTOS AYI

Senaryo: Faraci Tito
Çizim: Mangiantini Marcello

Konusu : Ormanın ortasındaki kulübede katliam yaşanır. Zagor, bir kurbanın son sözlerini duymak için tam zamanında gelir: Yakındaki Heavenwood kasabasında "çürük bir elma" vardır. Orada herkes iyi insanlara benzemektedir ama Hiçde öyle değildir.Çok geçmeden Zagor bir yanık kokusu alır ve etrafta vızıldayan kurşunları duyar.

EYLÜL AYI

Konusu: Zagor, araştırmasına herkesin iyi bir insan gibi göründüğü ama pek çok insanın saklayacak bir şeyleri olduğu Heavenwood kasabasında devam eder. Ne kadar çok araştırırsanız, o kadar çok solucan kutusu ortaya çıkar. Baltalı Ruh bir katil ararken gizli anlaşmayı bulur. Dahası, kasabadan çok uzakta olmayan ormanda yaşayan Yerli kabileyle bağlantılı bir gizem vardır: Bir zamanların gururlu savaşçılarını kim hayaletlere, köleleri alkole dönüştürmüştür?

EKİM AYI

Konusu : Gerçek bir suç grubu, saygınlık kisvesi altında hareket ederek Heavenwood kasabasını sıkı bir şekilde kontrol altında tutmaktadır. Zagor, bir dizi cinayetin ve birileri tarafından kendi hain amaçları doğrultusunda köleleştirilen bir Yerli kabilenin gizemini araştırırken, gölgelerdeki bir figürün yardımını alır: Kim o? Suikast, taciz ve saldırıların failleri ve azmettiricilerinin yanı sıra kimliği de aydınlatılacak.

KASIM AYI

Senaryo: Rauch Jacopo
Çizim: Sedioli Gianni, Verni Marco

Konusu: Kral Guthrum ve Vikinglerinin gelişi Pleasant Point'te tam bir kaosa neden olur. Yeni Vinland'ın neşeli hükümdarı, Zagor'dan yardım istemek için Darkwood'a gelir. Kral ve savaşçıları, Büyük Göller bölgesine doğru kaçan tehlikeli bir katilin izini sürmektedir. Zagor ve Cico, Vikinglere katılır ve Yeşil Nehir'den kuzeye doğru yelken açarlar...

ARALIK AYI

Senaryo: Rauch Jacopo
Çizim: Sedioli Gianni, Verni Marco

Konusu: Zagor, Cico, Kral Guthrum ve savaşçıları, gizemli hain Viking Starkad'ı aramak için Huron Gölü kıyılarına ulaşır. Acımasız bir yağmacı çetesinin baskınlarıyla kana bulanmış bir bölge bulurlar. Starkad artık Büyük Ruh'un kanunlarına sırt çevirmiş ve sadece yağma ve katliam için yaşayan kötü şöhretli Salteaux Wendigo savaşçılarının lideridir.

Ustura Kemal

Değerli dampyr . Birbirinden  güzel bu görseller için çok teşekkür ediyorum.

Zeljko

Emeklerinize sağlık sevgili Dampyr. Eskisi kadar Zagor okumuyorum ama son dönemde Kış Yılanı hikayesini okudum beğendim paylaştıklarınızdan da Zombi temalı olanı almayı düşünüyorum.
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

hanac

Çok teşekkürler Yahya, emeğine sağlık.

labirent