Happiness - Kayıp Kıta (Devam ediyor)

Başlatan Forsythe, 20 Aralık, 2024, 12:15:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forsythe

Happiness Cilt 1

Toplam 10 cilt, kaldı 9 cilt

Gizemli bir kızın saldırısına uğradıktan sonra hayatımı değiştiren bir karar almak zorunda kaldım... Hiçbir şey hissetmeden yaşadığım sıradan hayatım tek gecede darmaduman oldu... Artık boynumda bir yara ve içimde dinmek bilmeyen bir susuzluk var.

Sıradan bir liseli olan Makoto'yu nasıl bir hayat bekliyor?!

Shuzo Oshimi
Türler: Action, Crime, Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Philosophical, Psychological, Romance, Slice of Life, Thriller, Tragedy
Tema: Delinquents, School Life, Supernatural, Vampires

Yayın Tarihi: Aralık 2024
Ebat: 14,8 cm x 21 cm
Sayfa Sayısı: 192
Etiket Fiyatı: 175₺

Forsythe

Happiness Cilt 2

Toplam 10 cilt, kaldı 8 cilt

Ben böyle birisi değildim...

Adım Makoto, gizemli bir kızın saldırısına uğradım ve o geceden sonra yavaş yavaş değiştim. Artık kan gördüğümde kendini tutamıyorum ve fiziksel olarak çok güçlendim. O günden sonra yeni arkadaşlar da edindim.

Yukiko-San, Yuuki ve sevgilisi Nao-San.

Okul hayatım tam güzel bir hâl almışken "uyandım" ve her şey alt üst oldu!

Yayın Tarihi: Mart 2025
Ebat: 14,8 cm x 21 cm
Sayfa Sayısı: 192
Etiket Fiyatı: 175₺

Lucky_Luke

İlginç bir seriye benziyor. Diğer mangalardan farklı bir duruşu var gibi geldi bana. Çizgileri manga tarzının ćok dışında olmasa da, gideri var gibi duruyor.

Okuyup da beğenen ya da beğenmeyen birileri varsa paylaşırsa sevinirim. Yurt dışı sitelerden yorumlara baktığımda bu tarz durumlarda yanıltıcı olabiliyor. Her beğenilen seriyi sevemiyorum. Misal Vampire Hunter D Animeleri ve Light Novel'ları hoşuma gitmişti ama Hellsing' i hiç beğenmemiştim.