2025 Şubat - Yeni çıkan çizgi romanlar

Başlatan afu, 01 Şubat, 2025, 22:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afu

Lucky_Luke

Teşekkür Ederim Sayın Afu.

Elinize, Emeğinize Sağlık :)

İlke Kurtlutepe

Amazing Spider-Man Vol. 5 Cilt 8 çıkmış.

DAMPYR

Crımınal hakkında bilgisi olan var mı? Julia gibi sürekli bir dergi mi? Yoksa konusu bambaşka mı...

rumar80

Criminal, Ed Brubaker ve Sean Phillips ortaklığının en iyi ürünlerinden biridir. Noir film tadında bir seri. Başlangıçta yedi ciltlik bir seri idi. Sonrasında Cruel Summer adında bir tür devam cildi geldi. Bu yıl içinde bir cilt daha çıkacakmış.
   Her cilt farklı bir hikaye olmakla birlikte, karakterler hikayeden hikayeye gezmekte. Eğer bu türü seviyorsanız mutlaka okumalısınız.

Kauss

Bende kesinlikle öneririm. İlk başlarda ilk ciltten ikinci cilde geçince karakterler değişince bir "ne alaka" olmuştum. Fakat ilerleyen sayfa ve ciltlerde anlaşılıyor.

DAMPYR

Bi ara crimınal diye, çok güzel yabancı bir dizi vardı onun çizgi romanı herhalde güzel olur yanlız fiyatı çok pahalı biraz ucuz olaydı çok sayfa (432 sayfa) olmasından kaynaklanıyor sanırım...

İlke Kurtlutepe

Alıntı yapılan: DAMPYR - 05 Şubat, 2025, 16:57:45Bi ara crimınal diye, çok güzel yabancı bir dizi vardı onun çizgi romanı herhalde güzel olur yanlız fiyatı çok pahalı biraz ucuz olaydı çok sayfa (432 sayfa) olmasından kaynaklanıyor sanırım...
O dizi başka bir marka, bu çizgi romanla alakası yok. Dizi uyarlaması da yapılıyor bu arada Amazon Prime Video'da. Çekimleri geçen sene yapıldı, bu yıl sonu gibi çıkabilir.

KenParker

Şubat ayı benim için verimsiz geçecek anlaşılan.

Manga yağmuru devam etmektedir. ;D

Ustura Kemal

Ya arkadaşlar. Hep mi öldük  western tutkunları olarak. Hep mi yok olduk nesli tükenmiş dinozorlar olarak. Bakıyorum Ocak ve Şubat ay'ı çıkan çizgi roman listelerine bir tane fumetti veya frankofon yok. Buradan FELİX kitap yayıncısı Sayın Ömer Bahadır beye tarihi bir çağrı da bulunuyorum. Değerli Ömer Bahadır bey. Haçan ki , siz çizgi roman yayınını özenle ve sık eleyip seçerek yapıyorsunuz, lütfen fantastik dörtlü ve Düzeltilemez gibi yayınları omnibus olarak yayınladığınız gibi , Tex romanzi serisini de hem de Aslı gibi renkli olarak ve Omnibus olarak ön satışla , ücretinin bir kısmını da peşin almak koşuluyla yayınlayınız . Böylelikle hem kaç adet satacağını görürsünüz , hem de  paranın bir kısmını ( yarısı olabilir ) peşin alacağınız için zarar etmezsiniz . Ne yani koskoca, dünya çapında western başyapıtı olarak ünlenmiş Tex Willer , bir Criminal kadar olsun satmayacak mı ?..

karayel2018

demek ki presstij'den kirpi sonic-10'u bekliyoruz, çıkarsa ön siparişlerin dağıtımı yapılacak.

labirent

Bilgeoguz yayinlarindan DEDE KORKUT çıkmış. Bu albüm 2013 'de çikardiklari album ile ayni mi?

Lucky_Luke

Bu başlıkta bunları konuşmak doğru mu pek emin değilim. Konumuz Şubat ayında çıkan yeni yayınlardı, ne ara korsan baskı vs olayına girildi ki. Konumuz yasal yollardan yayınlananlar, onun haricindekilerin bizi ilgilendirmemesi gerek bence.

Sizi bilmem ama yasal yollardan, telifi alınmış, çevirisi güzelce yapılmış, editoryal yazıları eklenmiş, eskiz çizimler, kapaklar eklenmiş, renkli kuşe, hard-cover baskılı bir yayını okurken ki aldığım tadı, hiç bir korsan baskı bana veremez. Hatta ciltsiz zımbalı comics fasikülün bir yaprak sayfası etmez. O yüzden sonuna kadar yasal yayınları destekleyeceğim. İlerde baskı maliyetlerini düşürmek için yeni teknolojiler -örneğin yapay zeka - yeni imkanlar -örneğin vergi muafiyeti- gelecektir.

Biraz moral bulmak isteyenler, Çizgi Düşlerden çıkan Batman & Catwoman'a ve Presstijin son çıkardıklarına bir göz gezdirsinler. Harika şeyler çıkıyor yine bu ay. Ben bu konuda ümitsiz olmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum.

caretta

Bayram Bey Lal Kitap nezdinde bir nabız yoklayın lütfen.Bu ay neler çıkacak?
 Raflarda yer almaları tahmini olarak ne zaman?

unx007

Herkese selam. Batman&Catwoman hardcover cildimi aldım. Çok kaliteli baskısı ve hikayesi ile özlediğimiz BATMAN'in dönüşü oldu. 432 sayfa dolu dolu cilt. Herkese tavsiye ederim.