Midplus Comic YouTube Kanalı

Başlatan Animvader, 18 Mart, 2025, 12:32:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Animvader

Kanalın sahibi olan arkadaşımız forumda üye mi bilmiyorum ama ben tanıtmak istedim.

Özellikle Ahmet Kocaoğlu ile haftalık yapmaya başladıkları videolar çok iyi. Arkabahçe'nin güncel yayın planı, son çıkan yerli/yabancı çizgiroman önerileri, neden kuşe/holmen/saman kağıt gibi sorulara cevaplar gibi güzel bilgiler veriyorlar.

trooper

Alıntı yapılan: Animvader - 18 Mart, 2025, 12:32:35Kanalın sahibi olan arkadaşımız forumda üye mi bilmiyorum ama ben tanıtmak istedim.

Özellikle Ahmet Kocaoğlu ile haftalık yapmaya başladıkları videolar çok iyi. Arkabahçe'nin güncel yayın planı, son çıkan yerli/yabancı çizgiroman önerileri, neden kuşe/holmen/saman kağıt gibi sorulara cevaplar gibi güzel bilgiler veriyorlar.

Ben bu arkadaşımızın videolarını son bir iki aydır çalışırken arkada ses olsun diye açıyorum. Türkçe comics piyayası üzerine fena olmayan içerikler üretiyor. İzlemesi de eğlenceli diyebilirim. Kanal içeriği çoğunlukla Türkiye'de yayınlanan comicsleri kapsıyor, daha çok bağımsız/Avrupalı çizgi romanlar üzerine okumalar yaparak farklı içerikler de ekleyebilir.