SILO

Başlatan Gabby, 02 Nisan, 2025, 18:46:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doktor1881

Bölüm:2/4 Silo için feda edilmeyecek kimse yoktur Başkan sevdiği kadını dahi feda edip Bernard Simms'i pasif göreve getirerek yaptığı planlarının cezasını verdi Aynı zamanda Mekanik'ide zor duruma düşürdü Şerif Billings ise bu düzende en dürüst kişi neler olduğunun peşinde Bu arada kaliteli dizi arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye  edilir

Bölüm Notu:9.5/10

doktor1881

Bölüm:2/5 Mekanik heyetini Yargıç cinayetinden içeri almaya başkan her şeyi kontrol altına alamayacağını anlar ve Mekaniğe tecrit uygulamaya başlar

Bölüm Notu:9/10

doktor1881

Bölüm:2/6 Mekanik ile Yönetim arasında merdiven savaşları başladı Mekanik ablukayı kırmak için çeşitli yollar denerken Juliette 17.Silodan geri dönmek için Solo'dan hem yardım almakta hem de onu ikna etmeye çalışıyor
Türk izleyiciler çok aksiyon olmadığını ve ağır gittiğini çoğunlukla iddia etmesine rağmen dizinin temposu bana göre çok iyi

doktor1881

Bölüm:2/7 Başkan 18.Silo'da tekrar hakimiyeti ele almaya çalışırken Mekanikçiler direniyor Ama Mekanikçilere ihanet en güvendiklerinden geliyor Kitapta olmayan bir Lezbiyen ilişki yaratılıp gözümüze sokuluyor Dizi forumlarından anladığım kadarıyla onaylanan 3 ve 4. sezonlar bu 2 sezonla hiç ilgisi olmayacak 2. kitapta geçen kurucularla ilgili olacak

Zeljko

Erol abi sen de yazmasan forum sinek avlayacak,ellerine sağlık.
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

doktor1881

Alıntı yapılan: Zeljko - 16 Nisan, 2025, 19:58:01Erol abi sen de yazmasan forum sinek avlayacak,ellerine sağlık.

Teşekkür ederim Behzat seyretmediysen şiddetle tavsiye edilir.