Altın Madalyonda Bayram

Başlatan xmenac, 08 Haziran, 2025, 14:48:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xmenac

Ben mi bulamadım bilmiyorum ama bunca senedir forumda bayram başlığı yokmuş meğerse. Hazır böyle bir başlık açılıyorken başlangıcı da Ms. Marvel serisiyle yapalım.

Bilindiği üzere Marvel'da Ms. Marvel unvanını pek çok farklı karakter kullandı, Carol Danvers ile başlayan süreç sonrasında Sharon Ventura ve Karla Sofen ile devam ederken güncel yayınlarda ise bu ismi Khamala Khan kullanıyor. Karakter son yıllarda Marvel evreninde git gide artan bir role sahip.

Aşağıdaki panel ise Khamala'nın çok şirin bulduğu ve Flossie adını verdiği küçükbaşı evin arka bahçesinde beslemek için ailesini ikna etmeye çalıştığı bir öyküde geçiyor, bu esnada ağabeyi ise Khamala'ya o çok sevdiği sosisli sandviçleri hatırlatıyor. Panelin hemen devamında Khamala'nın, vejetaryenliğe ne zaman niyetlense annesi akşam yemeğini pişirdiğinde fikir değiştirdiğine dair itirafını da okuyoruz. ;D

hanac

Altın Madalyonda Bayram başlığını okuyunca aklıma hemen Bayram abi aka Ustura Kemal geldi  ;D

Eyvah dedim, gene bir şeyler mi olmuş  8)

Ustura Kemal

He he he. Çok çok sağ olunuz değerli hanac bey. Hiç birşey olduğu yok. Siz değerli forum üyesi dostlar için fedakarlığım devam ediyor. Bugün , hurda motoruma atladığım gibi sizler için ; Dalaman Kille koyu'nu ziyaret ettim.( Dalaman Kille koyu, internetten bakınız )  Bendeniz, Karaoğlan olarak  Şu saate kadar , yanımda  Bayırgülü bunca hastalıklarla boğuşurken, siz değerli forum dostlarım için insanüstü bir gayretle  Muğla'nın koylarında keşiflerde bulunuyorum!.. Arkadaşlar, bu sıcakta , sizler için , bu fedakarane davranışım, ve gene sizler için masmavi koylarda , buzlu Arslan sütü eşliğinde kulaç sallama zahmetine katlandığım için bana ne kadar müteşekkir olduğunuzun farkındayım. Teşekkürlerinizi kabul ediyorum. Sizler için ne kadar fedakarlıkta bulunsam azdır !..

Lucky_Luke

Şu işe bak ya, vay arkadaş :D Hayat size güzel, bize azap Sayın Ustura Kemal. Biz İstanbul'lar da sürünelim, trafik, geçim derdi, stres, iş peşinde koşturmaca yapalım, siz maşallah tatil koylarında yüzmeler, aslan sütü ile alem yapmalar filan 8)  Biz de zannediyoruz hasta yatağında dinleniyor, istirahat ediyor, bir yandan da endişeleniyoruz yani. Boşuna telaşlanmışız meğersem. Şunu da bilin ki " Biri yer, biri bakar, kıyamet bundan kopar ". Fazla içmeyin ondan,  daha kalbinizden yeni operasyon geçirdiniz, bak sonra Azrail pusuya yatmış bekliyor olabilir, bu sefer atlatamaya bilirsiniz, benden söylemesi yani ;D
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.
[ Mustafa Kemal Atatürk ]

Ustura Kemal

Vallahi haklısınız değerli Lucky Luke. Ancak , lütfen siz forum dostlarıma olan bu bonkörlüğümü görünüz . Evet , ben , kimi koylarda Arslan sütü ile , kimi koylarda ise birayla , kırmızı şarapla , sizler için antik firigya uygarlığından kalma batıkları araştırıyorum.😜 Bir sorun bakalım. Sizler İstanbul'un gaz, mazot kokan havasını keyifle solurken; ben buralarda, ıssız masmavi koylarda ve sepserin sularda sizler için kulaç atıp yüzüyorsam, Sizler için bu zahmetleri çekiyorum.😂 Örneğin, bugün, Sayın Zeljko ve Sayın Hanaç beyler sayemde turistlerin bol olduğu  Kille koyunda yüzmüş, oldular. Yani ben onların yerine Arslan sütü içip bol bol serinledim masmavi sularda.😅 Sayın Zeljko ve Sayın Hanaç beyler , bu kıyağımı unutmayın lütfen.😀 Sağlık olaylarıma gelince: eşşeğin ölümü ( eşşek, bendeniz oluyorum...)  Arslan sütünden olsun. Umurumda bile değil vallahi. Gittiği yere kadar gider. Ev'e çakılıp kalınca , cehennem zebanisi " şimdi sıra sende " diyerek beni yokluyor. Bende , Sayın cehennem zebanisine yakalanmamak için evden tüyüyorum . Sağlıcakla kalınız.