Bayram abi (Ustura Kemal) vefat etti

Başlatan hanac, Bugün, 11:55:51

« önceki - sonraki »

Perpetual, trooper ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunaorhun

Allah rahmet eylesin.

caretta

Allah rahmet eylesin. Forumumuzun çok özel nevi şahsına münhasır bir rengi, zenginliği idi. Çok şükür ki yaşarken Klasik Teks külliyatını korsan da olsa okumuş oldu. Artık sözünü çok ettiği Manitu'nun yeşil çayırlarında Teks maceralarında geçen düzgün, yiğit Kızılderililerle beraberdir. Teks tutkusu işte böyle bir şey. Ömür boyu süren, son nefesi verene kadar Teks okumak, yazmak, tartışmak, paylaşmak.

Forsythe

gevheri

Allah rahmet etsin. Forumda neşeli bir büyüğümüzdü. İletilerini okumak beni de neşelendiriyordu. Haberi aniden okuyunca üzüldüm. Bayram abiyi hoşça hatırlayacağım.

doktor1881

darbove

The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.

eysude

Mekânı cennet olsun, çok üzüldüm...

connyapku

Allah rahmet eylesin. Huzur icinde uyusun.

karlıova

İnanılır gibi değil. Daha iki gün evvel korsan başlığında mesajı vardı. Renkli bir kişilikti. Forumu hareketli tutmaya çalıştı elinden geldiğince, eğlenceli yazmak isterken bazı mesajları fazla sivri kaçtı, ciddiye alanlarla kırgınlıklar oldu vs. Özleyeceğiz kendisini.

Bu arada korsan başlığındaki son mesajı edit edilmiş, forum yöneticileri tarafından üyeliğin sonlandırıldığı yazılmış. Umarım adamcağızın son günlerinde böyle bir işlem yapılmamıştır. @hanac dostum veya diğer adminler açıklık getirebilirse sevinirim.

sultanhisar

Rossi

Insan tanimadan bir insani ancak bu kadar sevebilir.Bana forumu sevdiren kisiydi. Renkli uslubu, komik mesajları, takilmaları. O kadar uzuldum ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Yasamin ne kadar acimasiz oldugunu tekrar gordum.Mekanin cennet olsun huzur icinde uyu ustat. Insallah bir fumetti cenneti vardir.Tekslerini orda okursun.Seni çok özleyecegìm.

Lucky_Luke

Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Haberi okuyunca ilk tepkim inanmamak oldu, ekrana baka kaldım. Espiri olduğunu düşündüm bir an için, ancak gerçek olduğunu anlayınca kahroldum. Ben sadece kalbi ile ilgili bir problemi var zannediyordum ama daha başka sıkıntıları da varmış.

Sağlığı konusunda bilmeden şaka yollu takılmıştım kendisine ama her hangi bir olumsuzluk yaşanmayacağını düşünerek belirtmiştim o sözleri. Zannetmiştim ki durumu iyiye gidiyor, toparlıyor, sağlığına kavuşuyor. Son yazdıkları bende öyle bir intiba vermişti. Meğer o haldeyken bile biz üzülmeyelim diye yine kendine has üslubuyla muzip neşesini en yüksek seviyede tutarak yazmış son yazılarını...

Hiç yüzyüze görüşmemiştik ama renkli kişiliğine ve neşeli diline kanım ısınmıştı. Keşke daha yakından tanıma şansına sahip olsaydık birbirimizi. Çok üzgünüm ve bir süre kendime gelebileceği mi zannetmiyorum...

Tüm Altın Madalyon ailesinin, forum sakinlerinin ve yakınlarının başı sağolsun...
Işıklar içinde uyusun, yattığı yer incitmesin...
Mekanı cennet, devr-i daim olsun...
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.
[ Mustafa Kemal Atatürk ]

cizgiromanburada

labirent

Çok üzüldüm forumun en renkli kışilıği idi. Onsuz forum öksüz kalacak. Allah gani gani rahmet etsin, mekanı cennet olsun.

deniz240

Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin...