Greystorm - 1001 Roman

Başlatan V, 28 Ekim, 2010, 21:59:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gamlıbaykuş

Alıntı yapılan: yasa66 - 23 Temmuz, 2011, 15:32:51
Bir çizgi romanı başlayıp sonuna kadar sürdüren tüm yayınevlerine saygım var demiştim.1001 Roman Fuat Beyi bu mini diziye başlayıp sonuna kadar bitirdiği için kendisini kutluyorum.Greystorm'dan sonraki yeni çizgi romanları heycanla bekliyoruz.birde bir isteğim var Indıana jones çizgi romanını acaba yayınlamayı düşünürmü?
Amerikan Dark Horse yayınevine ait bir çizgiroman
Indiana Jones Omnıcus Vol 1 - Vol.2
Indiana Jones Ombıus The Further Adventures Vol.1-Vol.2-Vol.3

Bu fikre sonuna kadar katılıyorum. Umarım Fuat abi böyle bir yayını göz ardı etmez. Ben şahsen başarılı olacağını düşünüyorum...
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

hennessy

Spolier içerebilr

Evet sonunda Greystorm 4.cilt son buldu aslında bu kadar kısa olmasına üzüldüm (416 sayfa) Konuyu fazla yazıp sizlerin merakınızı bitirmek istemiyorum ama bir iki ufak ayrıntıyı yazacağım sadece

.Greystorm 4.ün çizimleri anlatımı ve sonundaki detaylar hikayedeki gemiler uçaklar v.s.lerin nasıl yaratıldığını görmek çok hoşuma gitti
-Greystorm 4.kitabın sonundaki iç kapaktaki renkli Greystorm çizimine hayran kaldım
-Greystorm 4.de ana karakterlerin geçmişteki hikayelerinide görmek sizi konuya daha da bir bütün ile anlamanızı sağlayacak
-Tek üzüntüm Greystorm'un ölüm sahnesidir böyle bir kadrakterin bu kadar basit öldürülmesi bence zayıf kalmıştır (Bu hikaye yi Verne yazsa idi anlardım) ama bizim zamanımızda bu son bence biraz basit olmuş.
-Greystorm 4.harika bir kitap tek başına saklanacak bir roman çizgi romandan da öte Bonellinin sanırım roman olarak niteleyeceği bir baş yapıt

Greystorm genç nesile okutun tavsiye edin ve koleksiyonunuzda kesinlikle saklayınız öncelikle 1001 romanı ilk mini sersini hakkı ile tamamladığı için tebrik ediyorum Bonellinin cesaret edip böyle bir eseri yayınlamasından dolayı kutluyorum.Greystorm gibi bir karakterden hakketten çok hikaye çıkardı.........................
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

darkwood

Greystorm güzel bir diziydi ve 4. cilt ile maalesef sona erdi.
Sevgili Murat'a hak veriyorum. Bu hikayenin 4.cilt ile sınırlı kalması gerçekten üzücü, Jules Verne esintileri ile birlikte çok daha güzel hikayeler ile devam edebilirdi sanki...
Darkwood Sakinleri..

rumar80

Bazı şeyleri tadında bırakmak, sakız gibi çekiştirmemek daha iyi olabiliyor. Bence Greystorm için de bu geçerli. Bir adamın güç hırsı, elde etmesi ve çöküşü. 11 kitap yeterlidir. Yoksa uzadıkça insanlar sıkılabilir.
   Bazı diziler içi bile bu gerekebiliyor.

hennessy

Fuat bey bu güzel çizgi romanı ne zaman kutu içinde göreceğiz :)

HacıGeraltEmmi

1001 Roman'ın ödüllü mini serisi bitti. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim açıkçası. Hikayesi, çizimleri ve yayın kalitesiyle kesinlikle geçen yılın en iyi dizisi ünvanını sonuna kadar hak eden bu eseri tamamladıkları için 1001 roman ailesini kutlamak lazım elbetteki. Diğer yandan Bonelli daha anlatılacak hikayeler çıkarabilecekken bu kadar kısa tutarak karakterleri biraz harcamış gibi hissettim. Gene de ucu açık bir son gibi geldi bana. Okumayanların keyfini bozmamak için yazmayacağım ama dizinin sonu ileriki dönemlerde yeni bir maceraya açık bir şekilde bitirilmiş gibi. Umarım benim düşündüğüm gibidir.

Taslak çizimler ve hikaye kurgusu hakkındaki bilgilendirme bölümleri hoş olmuş. Macera içerisinde kullanılmayan bölümlerin de eklenmesi karakterleri tanıma açısından faydalı olmuş. Honaui / Mili kardeşler ve küçük çetelerinin başrolde olduğu  "Bılaspur Taşı" isimli macera seriyi başka yönlere götürebilecek güzellikteymiş gerçekten. Şu andaki mevcut son ile; kardeşler ve çetelerinin yeni maceralara atılması olası görünüyor. "Keşke bitmeseydi" diyesim var hala :D Aynı güzellikte yayınları beklediğimizi belirterek 1001 roman ailesini bir kez daha gönülden kutlarım.

1001roman

Selamlar
Öncelikle hepinize teşekkür ederim.Bence de Greystorm çok daha uzun sürebilirmiş ama belli mi olur  :D
Sizlere bir yaz sürprizimiz var arkadaşlar...
1-30 Ağustos arası 1001roman etiketli tüm ürünlerde çok ciddi indirimler var.Ancak bu  indirim sadece " www.ikmalistasyonu.com" adresinde...
Eylül ayından itibaren yine diğer yayıncıların kitaplarını sitede bulabileceksiniz...
Kalın sağlıcakla
Fuat AKTÜRE

hennessy

Yeni çıkacak ürünlerde bu indirimlere dahil olacak mı Fuat bey?

darkwood

Alıntı yapılan: 1001roman - 31 Temmuz, 2011, 16:08:58
Selamlar
Öncelikle hepinize teşekkür ederim.Bence de Greystorm çok daha uzun sürebilirmiş ama belli mi olur  :D
Sizlere bir yaz sürprizimiz var arkadaşlar...
1-30 Ağustos arası 1001roman etiketli tüm ürünlerde çok ciddi indirimler var.Ancak bu  indirim sadece " www.ikmalistasyonu.com" adresinde...
Eylül ayından itibaren yine diğer yayıncıların kitaplarını sitede bulabileceksiniz...
Kalın sağlıcakla
Fuat AKTÜRE

Yeni yayınların fiyatlarını gördüken sonra bu güzel haber açıkçası ilaç gibi geldi.
Fiyatı pahalı geldiği için alamadığımız kitapları tamamlama fırsatımız olabilir...
Darkwood Sakinleri..

s.b

Fuat beye Greystorm'u aksatmadan tamamladığı için çok teşekkür ediyorum. Kalın cildi bugün aldım. Yarın akşam okuyabilirim inşaallah.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

HacıGeraltEmmi

İkmal istasyonundaki fiyatları görünce yayınları çıktığı an aldığım için biraz moralim bozulmadı değil. Madem bu kadar indirim yapılabiliyor zamanında yapılsa bizler de faydalansak. Bizler elimizden geldiğince her çıkan yayına yetişmeye çalışıp yayıncıya geri dönüşün artmasını sağlamaya çalışıyorken yayıncıların bu çifte standardı pek hoş olmuyor açıkçası. Sözlerim sadece 1001 roman için değil bu arada. Tüm yayıncılar neredeyse aynı davranıyor son zamanlarda. İlk başta fahiş fiyatla satıp, sonrasında ne tutturursak durumundalar yani >:( Durumdan ne okuyucu ne satıcı memnun olmuyor böylelikle.

1001roman

Cevabı yazdım ama sildim  >:(
Hepinize hayırlı  Ramazan'lar dilerim.
Fuat AKTÜRE

tommikser

Abbas abi moralinin bozulmasına gerek yok bence.Bende senin gibi aldım ama bu bence bir yayıncı içinde okuyucu içinde normal.Neden dersen örnekleri bir sürü var.Dünya devleri de aynısını yapıyor.Marvel mesala fasikül fasikülde alabilirsin 6 ay bekleyip cilt olarak daha ucuza da alabilirsin.Bu sana kalmış birşey.Bence yayıncılar bunu yapabilirler çok afaki indirim yapmadıkları sürece.Sanırım toplamda 10 lira indirim var bu yayında.Yayın bitinceye kadar çatlayıp almayan adam alsın diye düşünülmüş güzel bir uygulama.Bizim gibi çatlamaya müsait adamlar ne yapsın alacak dimi 8)

hanac

4 tanesi birarada olunca bir indirim olması çok normal.

Ayrıca aramızda kim 1 yıl bekler ki bunları almadan ?

Hatta bu tip kampanyaların artmasını temenni ediyorum.

HacıGeraltEmmi

Ramazan'ın etkisi olsa gerek, sonra düşününce bende yazdığıma pişman oldum. :-\ Ama bir de şöyle düşündüm; acaba ilk başlangıçta fiyatlar böyle olsa satışlar daha fazla olmazmı diye. Neyse... birşeyin değişeceği yok galiba. :-X