Kim kimi döver serisi 2011-2013

Başlatan Carnage, 25 Şubat, 2011, 16:53:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Carnage

Çeyrek finalistlerimiz:

Batman,
Thor
Dr.Manhattan
Punisher
Hulk
Magneto
V
Galactus

Carnage

Ve çeyrek finalin ilk maçı:

Fikirlere kurşun işlemeyeceğini söyleyen V ile kurşunları dans ettiren Punisher karşı karşıya. İntikam ateşi kanlarını kaynatan iki karakter. Anarşi ve intikam mı kazanacak,yoksa sert adalet ve intikam mı? Bıçaklar mı kurşunlar mı? Hırsızları ve katilleri sert bir şekilde cezalandıran Punisher mı,yoksa esas suçlunun faşistler olduğunu iddia eden V mi? Guy Fawkes maskesini takan söz ustası mı yoksa "Ben konuşmam işimi yaparım" diyen Frank mi? Siz kimin tarafındasınız? Ya da daha doğrusu kim kimi yener?

kalidor

Punisher maskelerin arkasına saklanmaz. Castle rulezzz....
Crom! Ölüleri Say...

rumar80

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

V

2 benzer karakter.Yanlız biri düşünmeden tetiği çekiyor,diğeri düşüncelerini mermi niyetine kullanıyor.V her zaman ki gibi ağır basıyor.
"İstemem,eksik olsun.."

gamlıbaykuş

Punisher benim idolüm yahu. Bu adam yüzünden kötü polis olacağım neredeyse. Keşke birileri yayınlasa da, hem de uzun soluklu doya doya okusam. Bu duruma gıcık oluyorum gerçekten. Sevdiğim kahramanları okumak için resmen yalvarıyorum be. Ayrıca Forza Punisher :)
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

darkwood

Tabiki V zeka gücü üstün gelen tarafı belirleyen en önemli unsur olacaktır kuşkusuz...
Darkwood Sakinleri..

BAHADIR

Finali kimin alacağı belli de bu karşılaşmanın galibi bana sorarsanız gönüllerin şampiyonu olur...Hatta berabere bitirin fazla uğraşmayın

pizagor

Normal şartlarda oyumu V'den yana kullanırdım.

Ancak V bu tura şikeyle, hadi şike deyip de kırmayayım kimseyi, arkasında durulmasıyla geldiği için Punisher dedim...

Yürü Mavi Kaplan!
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

hanac

Galiba V bu sefer şikeye pardon arkasında durulmasına gerek kalmadan kazanacak.

Punisher sevenler neredesiniz, yetişin.  :)

kalidor

Punisher gidici gibi, Punisher sevenler birleşin...

Crom! Ölüleri Say...

hanac

Hadi Punisher severler...

Oylarınızla V yi devirelim  :)

alan ford

V'nin ne kadar çok düşmanı varmış yahu.
kaçmayı denemek bir tutsağın görevidir

darkwood

Punisher in pili maalesef bitti, V bileğinin hakkı ile geliyor, artık şu işi bitirelim.
Darkwood Sakinleri..

lemazmatik

Alıntı yapılan: alan ford - 06 Aralık, 2011, 22:13:09
V'nin ne kadar çok düşmanı varmış yahu.

Bu düzen bozucu katilin fazlasıyla destekçisi var  :(