Martin Mystere Seri - LAL

Başlatan hennessy, 25 Nisan, 2011, 19:37:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DarkwoodÇizgiRomanEvi

Martin Mystere sayı 233 - İmkansız Renkler

Yayın Tarihi: Temmuz 2024
Sayfa Sayısı: 96
Fiyat: 170 ₺

hanac

Martin Mystere Sayı 236 - Babadan Oğula

[

Kara Adamlar'la bir kez daha yolu kesişen "Yaşlı amcamız" ailesiyle ilgili büyük bir sırrı öğreniyor! Dahası, roman bölümünde İstanbul'a kadar geliyor...

Yayın Tarihi: Eylül 2024
Etiket Fiyatı: 110 ₺

hanac

Martin Mystere Sayı 237 - Çok Şey İsteyen Adam

Martin yeğeninin büyük bir tehlike altında olduğunu bilmekte, ancak nedenini anlayamamaktadır. Bu durum Başkayer'i de alarma geçirir. Martin, Kunanjun'un rüya aracılığıyla kendisini uyarmasıyla tehlikenin büyüklüğünü daha da iyi anlar, Kara Adamlar'ın fanatik kolu Gölge Adamlar korkunç bir şeyin peşindedirler ve Dominic her şeyin anahtarıdır!

Yayın Tarihi: Kasım 2024
Etiket Fiyatı: 110 ₺

cyclops

Bu yeni dönem maceraları okuyan var  mı nasıl gidiyor seri?

hanac

Alıntı yapılan: cyclops - 14 Kasım, 2024, 17:36:52Bu yeni dönem maceraları okuyan var  mı nasıl gidiyor seri?

Ben okuyorum ve hoşuma da gidiyor
Arada çok ilginç konular da çıkıyor.

rumar80

Uzun zaman önce bıraktım. Bana konular zorlama gelmeye başladı. Sanki her yerde bir gizem var da vs.

kırkambar

Benim de okuyup hoşlandığım sayılar var. Söz gelimi 201. sayıdaki ve iki sayı (206-207) süren macera tat verdi. 205 de güzel başladı, umarım sonuna kadar aynı tempoda gider. Bence bütün bütün vazgeçmemek lazım.

rumar80

Zevklere saygı duyarım ama birkaç iyi macera için kendimi mevcut şartlarla zorlamam. Başka denizlere yelken açarım.