Caretta'dan Teks Yazıları

Başlatan caretta, 04 Eylül, 2011, 22:26:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caretta

Uzun zamandır böyle uzun açıklamalı bir Teks yazısı yazmamıştım.
2 tane like da olsa beğenen dostlara teşekkür ederim.

Ustura Kemal

Günaydın değerli Caretta dost. Üstteki çok çok güzel ve akademik bir dille yazılarak bizlere, Tex tutkunlarına hediye , " açıklamalı Tex  " yazınıza iki adet beğeni gelince , " bu kadar az mı kaldık " diye düşündüm. Sonra bu beğeni azlığını şöyle yorumladım. Sizden ricam, lütfen siz de bu gözle bakınız beğeni azlığına . Benim bakışım şu:  Pablo Picacso'nun en değerli tablosu tam 139 milyon 363 bin 500 dolar fiyatla satılan " Femma a la Montre " adlı tablosudur. Bu tabloyu alalım, bir de yanına Cuntacı Kenan Evren'in 50 tl etmeyecek intihal ettiği bir tablosunu koyalım, sonra Bayburt'un bir dağ köyüne gidelim, cuma namazından sonra cami avlusunda sergileyelim. Camiden çıkan cemaate  Cuntacı'nın yaptığı tabloyu gösterip, " bu resmi çok büyük bir Türk yaptı ". diyelim . Sonra yandaki Pablo Picasso'nun tablosunu gösterelim " bu resmi de çok büyük bir gavur yaptı , beğendiğinizi bedava alın " diyelim. İnanın ki cemaatin yüzde iki yüzü Türk diye Kenan Evren'in 50 tl etmeyecek tablosunu alır. . Sizden ricam, lütfen beğeni olayına bir de bu gözle bakın . Bu tarihi tespitimi üstüne alınacak varsa , varsın alınsın !..