Oğlak Teks'lere ne oldu?

Başlatan caretta, 11 Eylül, 2011, 23:20:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

Alıntı yapılan: BAHADIR - 08 Mayıs, 2012, 13:37:36
Bu kapağın en güzel yanıda herhalde Tex logosunun renkleri...

Mesaj sayında 661 olmuş  :)

caretta

Bugün ayın beşi.Yine bu sevimsiz soruyu sormak zorundayım:Oğlak Teks'lere ne oldu?

alpi

idefix'te satışta gözüküyor..

essegesse

Bugün,yarın gelirler.Rahat olun:)

Büyülü Rüzgar

bugun dagıtıma verılecekmıs arkadaslar yarın bızde satısta olur

hennessy

Alıntı yapılan: Büyülü Rüzgar - 06 Eylül, 2012, 13:09:26
bugun dagıtıma verılecekmıs arkadaslar yarın bızde satısta olur

Süper cilt varmı İlyas?
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

caretta

İlyas Bey perşembe veya cuma Teks'ler çıkıyor mu?

caretta

Oğlak Yayıncılık geçen seneki filmi vizyona koydu ve Dizi ve Altın Teks'leri yayınlamayı mart ayına attı.Bu konuda
biraz da Altın Madalyon üyelerine sitem edeceğim.Bu konuda ne bir yazı ne de bir yorum var.Bu sayıları tek tek alan
bir ben mi varım?

V

Haklısın Atilla Abi ama Oğlak bu!.Fiyat politikasından,edisyona,yayın periyoduna kadar herhangi bir konuda okurun görüşünü falan taktıkları

yok zaten.Adamlar çizgi roman işini "tamamen duygusal!" olarak yapıyorlar..
"İstemem,eksik olsun.."

caretta

Oğlak Yayıncılık böyle suskun ve kayıtsız kalınca çeşitli yorumlara da açık oluyor.Belki de Bonelli veya telif ajansında
sorun vardır.Bildiğim kadarıyla bazan telif hakkı şahısların uhdesinde oluyor.Teks çok popüler bir çizgi roman.Büyük
ihtimalle Türkiye'de Teks'i yayınlamaya talip başka yayınevleri de olabilir.Telifi sağlayacak olan da en çok parayı
bastıracak olanı son ana kadar bekliyor olabilir.
    Bakın Hozcomics Tom Braks'ın telif sorununu çözemiyorum dedi.Bizler de kabullendik.Oğlak da artık sitesi mi
facebook mu,idefiks mi biryerlerde bizlere bir açıklama yapsın.Sonuçta Teks'i uzaylılar satın almıyor.Bu ve benzer
forumların bir avuç tutkunu alıyor.

HacıGeraltEmmi

Hiç merak etmeyin, Oğlak Teks'i hayatta bırakmaz.

yalcinerol345

Alıntı yapılan: designer73 - 14 Ocak, 2013, 21:59:52
Hiç merak etmeyin, Oğlak Teks'i hayatta bırakmaz.
Aynı fikirdeyim.Oğlak'tan güçlü yayıncı var mı ki?Bence telif onlar için hiçbir zaman sorun olmaz.

hennessy

Ben sadece teliften bu işin her sene ilk aylarda geciktiğini sanmıyorum.Bence bir kaç sayıyı art arda basarak sene başında yıl içinde daha rahat bir periyot sağlamak içinde olabilir.
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

darkwood

Tex i aylık düzenli alıp okuyan arkadaşlar için 2 ay beklemek gerçekten kolay değil. Ayrıca geçen seneki gibi Mart ayında 12 sayıyı birden yayınlarlar ise bunun içinde sağlam bir bütçe ayırmak gerekecek.
Lal in tutarsız satış politikalarını bir köşeye atarsak, düzenli yayın konusunda bu yayınevini kutlamak lazım.
Darkwood Sakinleri..