Yalnız Kurt ve Yavrusu - Marmara Çizgi (28 Cilt olarak tamamlandı)

Başlatan emre ozdamarlar, 08 Ekim, 2011, 22:34:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hennessy

marmara güzel bir atak yaptı bu seri gerçekten hiç soluksuz okumaya değecek bir seri
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Harun Ça

Bu aralar filmlerini izliyorum ve sabırsızlıkla 4. ciltin çıkmasını bekliyorum.

darkwood

Naruto ile beraber en çok beğendiğim mangaların başında geliyor. 2 ayda bir çıksada "Marmara'nın diğer yayınlarına gözönüne alırsak  :P"  ben başarılı buluyorum.
Darkwood Sakinleri..

tommikser

Facede sordugum soruya gore 45 gunluk yayin periyosuna devam edeceklermis.

HayalGücü

bir kaç yıl sonra umarım bizimde kütüphanemizde bunların hepsi olur. :)

kedidiro

Alıntı yapılan: hennessy - 15 Mart, 2013, 18:51:13
üçüncü kitabı bitirdim her kitap benim için dahada iyiye giden bir seri ile karşı karşıya olduğumu gösteriyor. Üçünkü kitapta balonlar dışında ustalar çizimler ile neler yapabileceklerini gösterdiler. Hele ikinci hikayeyi çok beğendim.

üçüncü kitabın ikinci macerası ''tam hasır,yarım hasır ve bir avuç pirinç''i az önce okudum. adamların dövüşmeden olası tüm senaryoları karşılıklı olarak düşündükleri ve çizerin daha koyu griyle belirlediği bölüme hasta oldum. sadece çizgi roman seven biri değil bir edebiyat ve sinemasever olarak da diyorum ki; '' bu macerayı okuduğumda eğer başımda bir şapka olsaydı onu çıkarmaktan onur duyardım'' bu vesileyle marmara çizgi'ye tekrar teşekkür ediyorum.

hennessy

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Harun Ça

dean

Nightrain

Çok iyi. Umarım ilerde aylık periyoda sokarlar. Bu serinin tamamlanmasını çok istiyorum.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

sulkesen

benim çizgi roman olarak en çok sevdiğim 2 eserden biri diğeri de yürüyen ölüler tabiki. özellikle kitapla birlikte japon adet gelenek görenekleri japon tarihi çok güzel öğretilmekte

darkwood

Marmaranın düzenli giden yayınlarından birisi bende severek takip ediyorum.  Umarım serinin bu hızla tamamlandığını görmekte çok keyifli olacak.
Darkwood Sakinleri..

dean

Bu seri tamamlanınca, kütüphaneme dizip, karşısına geçip keyifle bakacağım anın hayalini kuruyorum desem, abartmış olmam söyliyim.

Harun Ça

Kapak yine Miller'a ait herhalde, Daigoro'yu daha sevimli çizseymiş iyiydi. Göz, dudak kız gibi duruyor.

V

Filmlerini ardarda izleyip bitirdim(Sağolasın Güneş).4 ve 5. kitapları beraber aldım.4'ü ağır ağır okuyorum.Bu arada filmler iyi olmakla birlikte

kesinlikle eserin çok gerisindeler..
"İstemem,eksik olsun.."