Jbc Yayıncılık : Yorumlar , Eleştiriler , Temenniler

Başlatan Jedmau, 22 Kasım, 2011, 16:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jedmau

Alıntı yapılan: Kauss - 20 Nisan, 2016, 03:36:35
Şu ne zaman çıkacak tarzında soruları sormayı pek sevmiyorum ama. Bu kadar 2. baskı ve deadpooldan sonra Batman Kara Ayna'da bir el atsanız keşke :/

Yıl sonu sanırım :)

Jedmau

hennessy

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Jedmau

tommikser

Poşet satışlarında artış olmuş.İnsanlar kusmak için bekliyormuş :P

-brendon-

Nightrain

Hush ve Year One bu ayın sonunda çıkacak di mi?
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

tommikser

Biz geçen gün yağmur duasına çıktı kabul oldu.Sende jbc yayın duasına çık belkiiiiiiiiii kabul olur ;D ;D ;D

bugraltu

Ben yanlis anlasilmaktan korkarak bir soru sormak istiyorum; Jbc nin batmanlerinde (kingdom come'da da gordum) normalde kitaplarin yaninda olan bolumde yer alan Dc comics logosu yerine kocaman bir Jbc yazisi var. Diger yayincilarda boyle bir duruma rastlamadim, hepsinde kucuk kucuk marvel/dc/image artik ne cikariyorlarsa ve kendi logolari mevcut. Jbc neden Dc comics yazisini cikarip cok buyuk bir sekilde Jbc yaziyor, bilen var mi acaba? Elbette ki kendilerininkini de koyacaklar ama JBC'nin baskı kalitesi ve çevirilerinden çok memnun bir takipçileri olarak mevcut durum beni biraz rahatsiz etmekte acikcasi. Gönül ister ki DC de yazsın, JBC de  :)

Caped Crusader

Nightrain

Hush ve Year One çıkacak demişlerdi Facebook'ta.

hennessy

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Ralph

Selamlar.

Öncelikle forumdan bir süredir uzağım ama hatırlayan, bilir olumsuz yönde eleştiri nadiren yaptığım bir şeydir. Özellikle de yeni sayı neden çıkmadı gibi konularda

AMA

Cidden can sıkıcı bir hal aldı bu. Amerikan Vampiri cilt 2 söz verilen tarihten bu yana 8 9 ay geçmesine rağmen halen gelmedi. Pek çok konuda yayınevleri yaşadıkları zorluklardan söz ediyor ancak ya okuyucunun çektikleri? Cassidy son yılların en iyi fumettisiydi kaldı yarım, Amerikan Vampiri cilt 1 çıktı 1 senedir 2.sini bekliyoruz.

Biz okuyucular olarak irili ufaklı tüm gecikmeleri hoş görüyoruz sektörün durumu itibarı ile. Ancak bu sineye çekilir cinsten değil. Ki Jbc nin yayinlari yok satiyor... Okuyucusundan bu kadar kazanç, takdir ve kar sağlayan bir yayınevinin daha özverili çalışmasını beklerdim bu konuda...

Sakızlı Ohannes Paşa

Jbc'nin yayinlarini cok severim. Hemen hepsini aldim. Baskisini severim. Kaliteli is yapiyorlar. Okuyucuyla iletisimlerini severim. Geri donus almadigim sorum olmuyor.

Bir AMA da benden gelsin.

Yayin periyodu konusunda felaketler.  Hatta comics basan yayincilar icinde en kotusu diyebilirim.

Nightrain

Amerikan Vampiri 2 önce sonbahar da çıkacaktı, sonra kış dediler, hala yok! Sozde bu sene hepsi çıkacaktı. Ilk cildin uzerinden neredeyse 8 ay geçti. Umarim JBC yayın sorununu bir an önce çözer. Doya doya Vertigo okumak istiyorum.