Jbc Yayıncılık : Yorumlar , Eleştiriler , Temenniler

Başlatan Jedmau, 22 Kasım, 2011, 16:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memospinoz

Neyse arkadaşlar, isterseniz -başta kendim olmak üzere- bu başlığı daha fazla "idefix" muhabbetiyle doldurmayalım. İdefix muhabbetine buradan devam edelim dilerseniz:

http://altinmadalyon.com/altin/index.php/topic,10791.0.html

Jedmau

Nightrain

"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

darbove

The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.

ysrtnrkl

Kitapyurdu sitesinde bir çok ürün stok yok gözüküyor bir el atsanız da ay sonu siparişlerimizde sepetimize ürün eklesek çok güzel olur.

peder clemente

İranlı bir düşünür :"En kötü zaman, yönetenin ve halkın kötülüğünün birleştiği zamandır" demiş taa 8.Yüzyılda.En kötü zamanlarda bile bazı insanlar, umudunuzu ve inancınızı tazeler ya işte Jedmau (Ertan Bey) o insanlardan biri.Sadece yayınevi sahibi değil İNSAN...Ancak böyle insanlarla daha iyi ve medeni bir toplum olma şansımız ve umudumuz var.
   Bir susam tanesi sizin için önemsiz, karınca için çok önemlidir.

Jedmau

Valla hayatta bana söğlenmiş en güzel iltifatlardan biri bu :) Çok teşekkür ederim

frodo

Facebook sayfasında gördüğümüz Europa TMNT ve joker nisan/Mayıs ayındaki bilinmeyenler mı yoksa yıl içinde çıkacak olanlar mı ?
"Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez"

Jedmau

frodo

O zaman şu bilinmeyenler tanıtılsa artık mayısa ne kaldı   :)
"Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez"

nikopol

Alıntı yapılan: peder clemente - 26 Nisan, 2017, 17:09:35
İranlı bir düşünür :"En kötü zaman, yönetenin ve halkın kötülüğünün birleştiği zamandır" demiş taa 8.Yüzyılda.En kötü zamanlarda bile bazı insanlar, umudunuzu ve inancınızı tazeler ya işte Jedmau (Ertan Bey) o insanlardan biri.Sadece yayınevi sahibi değil İNSAN...Ancak böyle insanlarla daha iyi ve medeni bir toplum olma şansımız ve umudumuz var.
   Bir susam tanesi sizin için önemsiz, karınca için çok önemlidir.

Metin Munir, gecenlerde "En iyi intikam iyi yasamaktir" diye bir yazi yazdi. Ara sira aklima geliyor, aslinda biz, Turkiye'deki cizgi roman severler olarak, politik de bir is yapiyoruz. Cizgi roman aliyoruz, satiyoruz (ya da basiyoruz, ceviriyoruz, yaziyoruz, ciziyoruz). Sanat varsa yasamak da var.

Nightrain

Şu soru işaretlileri öğrensek artık? ;D Belli ki açıklanan yanınlar değil! :D

hennessy

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Nightrain

İnancomic

Batman rebirth şu şekilde basılsa ne güzel olur Ertan bey satışlar iyi olursa düşünür musunuz acaba