PROMETHEUS

Başlatan hanac, 24 Aralık, 2011, 12:53:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

2012 yılında vizyona girecek bilim-kurgu filmi.

Fragman müthiş, konu ilginç.

Yönetmen Ridley Scott.

http://www.imdb.com/title/tt1446714/#lb-vi2035129881

HacıGeraltEmmi

Fragman müthiş gerçekten :o

ErenKoyunoglu

Bana Ridley Scott'un bırakın kötü filmi, vasat bir filmini gösterebilir misiniz? :D

emre ozdamarlar

Fragmanı yeni izledim, oha diyorum. Ridley usta aklımızı alacak bir filmle geliyor gibi.

V

Fragman bana Alien serisini çağrıştırdı..Özellikle de kendi çektiği ilk filmi.. ??? 
"İstemem,eksik olsun.."

sefik

Alıntı yapılan: ErenKoyunoglu - 24 Aralık, 2011, 13:29:42
Bana Ridley Scott'un bırakın kötü filmi, vasat bir filmini gösterebilir misiniz? :D

G.I.Jane :D

emre ozdamarlar

Alıntı yapılan: V - 28 Aralık, 2011, 00:55:38
Fragman bana Alien serisini çağrıştırdı..Özellikle de kendi çektiği ilk filmi.. ???

zaten alien serisinin öncesini anlatıcaz diye yola cıktılar ama daha sonra hikaye yazılırken cok daha farklı yönlere kaymışlar. Alien'dan daha buyuk bir hikayeyi anlatıcaz vs diyormus Ridley Scott.

ama fragmanda ilk Alien'daki uzay gemisini falan göruyoruz. İlla ki göndermeler, baglantılar olacak.

emre ozdamarlar

Yeni fragmani elimi ayagimi titretti. inanilmaz bir film geliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=HHcHYisZFLU

Gambit

bu fragmani izlememistim

cidden gorsellik konusunda asmis Ridley Scott. Konunun da iyi oldugu simdiden belli ediyor kendini. Avengers dan daha cok merak ediyorum bu filmi ilginc bir sekilde

bu yil bomba olacak
prometheus, amazing spider man, avengers, the dark knight rises, hobbit....

Gambit

Filmi izleyen yok henuz saniyorum ?

biz yeni ciktik filmden ve resmen bayildik. Kesinlikle yeniden izlenmesi gereken arsivlik bir basyapit olmus

alien prequel olarak dogrudan alien larin kokenini anlatmasa da cok cok saglam saygi duruslari var ilk alien filmine ve gerek dizaynlar (H.G. Giger) gerekse zaten filmin sonundaki gorulen sey direk alien prequel zaten. Film dogrudan alien lar ile dolu gecseydi, o zaman diger alien filmlerinden farki kalmazdi.

Gorsellik saka gibiydi. Son yillarda bir bu filme bayildim bir de Nuri Bilge Ceylan in son filmi Bir zamanlar Anadolu da ya.

ben 10 uzerinden 9.5 veririm filme, o kadar iyi bence.

Tekrarliyorum: eger alien goreyim, atlasin ziplasin, insanlari oldursun diyorsaniz, oturun Alien II yi izleyin. Yok farkli bir bilim kurgu izleyeyim diyorsaniz, olay budur.

Pulluk

Senaryosunda ki kimi ciddi boşlukla ve havada kalan  noktalar yüzünden beklentimin altında kalsa da yine de beğendiğimi söylemeliyim. Ancak bu haliyle bir devam filmi daha çekilmesi şart... (7,5/10)
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

Gambit

Alıntı yapılan: BulentT - 03 Haziran, 2012, 16:09:16
Senaryosunda ki kimi ciddi boşlukla ve havada kalan  noktalar yüzünden beklentimin altında kalsa da yine de beğendiğimi söylemeliyim. Ancak bu haliyle bir devam filmi daha çekilmesi şart... (7,5/10)

bulent cim bir iki ornek verirmisin nereleri bos kalmisti diye ?

yazi rengi olarak beyazi secersen spoiler da olmaz :)

Pulluk

Spoiler

David'in bilimadamı üstünde yaptığı deneyin amacı neyd? Neden içkisine siyah sıvıdan koydu? Buna bir açıklama verilmiş değil. Ayrıca filmin başındaki sahne de tartışmaya çok açık. Kimilerine göre insanoğlunun bu şekilde oluştuğu anlatılıyor ama bana pek akla yatkın gelmedi.

Sonuç olarak sevdim sevmesine ama yüksek beklentimin altında kaldı ne yazık ki.
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

hanac

Sonuç olarak iyi bir film.

9.5 da olsa iyi 7.5 da olsa iyi.

İkinizin ortalaması 8.5 eder, o bile yeter.  :)

En kısa zamanda izlemeye çalışacağım.

kalidor

Filmi kadıköy Atlantiste 3d olarak seyrettim.Film bitince castta ilk ismi geçen H.R.GIGERS. Son yillarda seyrettiğim en iyi bilimkurgu filmi
Crom! Ölüleri Say...