ANKET: Red Kit Cilt mi Sayı mı ?

Başlatan DAMPYR, 08 Haziran, 2012, 11:57:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HacıGeraltEmmi

Tenten ile işim olmaz, Asterix basılırsa alırım 8) Çokta şahane olur valla.

rumar80

Alıntı yapılan: designer73 - 11 Haziran, 2012, 20:34:23

Ben de alırım vallah-i azim

rumar80

Alıntı yapılan: hanac - 11 Haziran, 2012, 20:17:48
Bu anket şunu gösteriyor, YKY toplu albümleri çıkararak çok iyi bir hamle yapmış.

Bu sayede yeni okuyucular kazanmış (mesela ben) ya da aynı kişilere 2. bir Red Kit satmaya başlamış.

Tenten içinde 3 maceralı toplu albüm çıksa hemen alırım.

İngilizler yapmış. 3'lü albüm çıkarmış

darkwood

Alıntı yapılan: designer73 - 11 Haziran, 2012, 20:34:23

Her ikisinide satın alırım. Ayırım yapmam.   8)
Darkwood Sakinleri..

hennessy

Alıntı yapılan: rumar80 - 11 Haziran, 2012, 21:29:02
İngilizler yapmış. 3'lü albüm çıkarmış

Umar abinin dediği gibi oda çok hoşuma gitti Virgin'de görmüştüm birgün oda çıkarsa sert kapak olarak Türkçe alıp arşivime koyarım
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

hanac

Altın Madalyon "ÇİZGİROMANDA 2012'İN EN İYİLERİ" seçiminde;

Rd Kit Seri, "En İyi Frankofon Seri" dalında ikinci seçilmiştir.

2010 ve 2011 yıllarında ise üçüncü olmuştu.

Red Kit Toplu Albümler ise 5. sırayı almıştır.

Ahmet Oktay

Hem aylık seri hemde toplu albümler var elimde :)

DAMPYR

Toplu albümler tamamlanınca elinde tek tek albüm olanlar ne yapacak.şu toplu albümlerde birde kapak resimleri tek tek her maceranın başına bassalarmış.çok iyi bir iş yapacaklarmış... ??? 8) :D

Lucky_Luke

Ben bu ankete baya geç kalmışım  :-\
Boyutu küçüldü ise de toplu albümler bence yeterli idi. Keşke devam etse. Ne şekilde devam edeceği artık o kadar da önemli değil.
Yeter ki devam etsin :'(
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

(Mustafa Kemal Atatürk)

trooper

Ciltler çok güzeller ve kronolojik yayınlanmaları bir artı. Ama boyut ve her hikayenin kendi kapağıyla basılmasından ötürü tek sayıları tercih ediyorum. Aynısı Tenten için de geçerli

Lucky_Luke

Alıntı yapılan: trooper - 03 Şubat, 2025, 00:35:09Ciltler çok güzeller ve kronolojik yayınlanmaları bir artı. Ama boyut ve her hikayenin kendi kapağıyla basılmasından ötürü tek sayıları tercih ediyorum. Aynısı Tenten için de geçerli

Sayın trooper, Alfadan çıkan Tenten de de cilt kutulu takımı tercih etmiştim. Ancak sebebi ne gelince fiyattan ziyade, yer sıkıntısı sebebi ile bu kararı verdim. Daha az hacim kaplaması, lüks baskı, kronolojik sıra ile basılması, fasiküllere kıyasla - ki saklama kutuları ayrı olarak farklı renklerde satılıyordu bunlar - kuşe kağıt kullanılması benim kararı mı etkiledi.

Ancak şimdi fark ediyorum ki bu konuda öngörüsüz davranmışım. Malum yaş ilerlediği için göz kusurlarımın ilerlemesini hesaba katmamışım. Şimdi tekrar incelediğim de de bir on beş sene önceki görme yetime sahip değilimişim artık ve bir şeylerin ben den ister istemez gittiğini kabul etmek durumunda kaldım. Bu sebeple - Yanlış hesap, Bağdat'tan döner hesabı - tüm Red Kit serisini orjinal boyutta takım olarak tekrardan almaya karar verdim. Elimdekileri de elden çıkarmayacağım, onları da muhafaza etmeye devam edeceğim. Bu kararım tabi Tenten içinde geçerli.
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

(Mustafa Kemal Atatürk)