Ivo Milazzo İstanbul'da

Başlatan ercoktay, 28 Şubat, 2013, 07:38:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kalidor

Rodeocular Mesut Abi'yi uyardılar, ses yapmayın diye  :D Bizim kabahatimiz 40-45 dk geç gelmekti.
Crom! Ölüleri Say...

Blindman

Tatil konusunda epey kötü bir ünüm vardır. İşten pek fırsat bulamam pazar dahil. Uzun zaman sonra izinli olduğum bir gündü pazar. (Bu arada ofisim Kanyona çok yakındır.) Avcılardan 2 saate geldiğim KANYON'da ki saat 5ti, Remzi'ye girdiğimde ilk baktığım özel albümdü ve kasadaki müdür niyetine arkadaşın gevrek gevrek tahmin edemedik kalabalığı yetmedi demesiyle kalakaldım. Evden getireydim diye kendime mi kızayım, elemana mı, yoksa yine aynı elemanın uzattığı aylık albüm niyetine elde kalmış bir kitaba mı? Tam eh hadi madem geldik alalım birini imzalatalım dedim ki Milazzo'yu röportaj için başka bölüme aldılar. Ama 4 ile 6 arası imzaydı demeye kalmadı. Adamın gidişini ağzım açık izledim. Röportaj bölüp imza da attıramazsın. Güzel günüm kabus oldu. Sinirden yandaki Starbuckstan iki orta filtre kahveye dayandım. Benim gibi böylesi organizasyonlarda çekingen asosyal biri için gerçekten kötü bir durumdu.

HacıGeraltEmmi

Anlaşılan gelenleri bir dövmedikleri kalmış. Bu zihniyetteki adamların elinde Ken Parker 50-60 adet satıyorsa bile başarıdır.
İyiki kendim gitmeyip Mesut'u sürmüşüm cepheye ;D

s.b

Arkadaşlar oralara kadar gidipte nasıl imzalatamadan geri dönüyorsunuz anlamadım gitti.
Vuracaksın yumruğunu masaya ve "imzala bakim" diyeceksiniz. İşte hepsi bu kadar. Kitap yokmuş mitap yokmuş, bu onların sorunu. İyiki ben gitmemişim.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

tommikser

Ben gidemedigim halde imzalattim  ;D ;D ;D

darkwood

Alıntı yapılan: Pearl Jam - 04 Mart, 2013, 12:03:43
Evet bu durumda imzalı kitap taleplerimizi Antalya'ya yöneltiyoruz  ;D

Rodeo'nun bundan sonra yapacağı bir imza gününe gitmek için  oturup 2-3 kez düşünürüm.
Gidecek arkadaşlara sabır dilerim.  :P

Alıntı yapılan: designer73 - 04 Mart, 2013, 13:36:53
Sayın kızılmaske on kaplan gücünü kullanarak bizler için rodeoyu mağlup edebilir mi acaba :D darkwooda güvendik TIRT çıktı ;D

Bütün bu anlatılan olaylara karşın imza saati bittikten sonra,  extradan bir zaman yaratıp  tüm isteyen arkadaşlar için kitapları imzalattık kardeşim. Operasyonumuz bu şekilde başarılı olmuştur.  8)

Alıntı yapılan: kalidor - 04 Mart, 2013, 14:10:52
Rodeocular Mesut Abi'yi uyardılar, ses yapmayın diye  :D Bizim kabahatimiz 40-45 dk geç gelmekti.

Bu arada Fatih tutmasaydı, korumaları aşmak için Zagor baltası devreye girecekti.   :'(
Darkwood Sakinleri..

hanac

Antalya imza günü için de en fazla 10 kitap ayırmışlardır herhalde  :)

alan ford

Alıntı yapılan: gunessemerci - 04 Mart, 2013, 15:41:29
Ben gidemedigim halde imzalattim  ;D ;D ;D

Ferri gelmeden önce uyarmış : sevgili Ivo oralarda benim bir manevi oğlum var. İmza isterse hemen ver sonra omuzuna yaslanıp habire sıkıştırır seni ,kurtulamazsın demiş. İvo Milazzo'da gelir gelmez bir kitabı alıp Sevgili Güneş Semerci'ye İtalya'dan sevgilerle diye imzalayıp kendi elleriyle postaya vermiş ::) :P ;D
kaçmayı denemek bir tutsağın görevidir

BAHADIR

Fırsatım olsaydı acaba Ankaralardan oralara gelebilir miydim diye düşünüyorum...Allahtan öyle bir fırsat doğmamış...

Bir dahaki sefer  John Buscema yattığı yerden kalkmış geliyor deseler... "Orda durun" derim..."Kaç kitapla geliyor...?"

DAMPYR

Alıntı yapılan: designer73 - 04 Mart, 2013, 13:36:53
Sayın kızılmaske on kaplan gücünü kullanarak bizler için rodeoyu mağlup edebilir mi acaba :D darkwooda güvendik TIRT çıktı ;D
Evet Antalyaya gelen tüm imza verdirmek istemiyen Rodeocuların çenelerinde kurukafa dövmesi görebilirsiniz... ;D :D ;)

DAMPYR

Alıntı yapılan: hanac - 04 Mart, 2013, 17:03:12
Antalya imza günü için de en fazla 10 kitap ayırmışlardır herhalde  :)
Bencede bugün kitabı tekrar sordurdum hiçbir yerde yok.herhalde yanlarında getirmeyi düşünüyorlar... :-\ :'( >:(

DAMPYR

Alıntı yapılan: omega red - 03 Mart, 2013, 23:29:13
kendisi rodeo'nun ortaklarından murat mıhçıoğlu. eski tecrübelerimden de yola çıkarak pek hoş davranışlara sahip biri olduğu söyleyemem.
Bu arada murat mıhçıoğlu Rodeoda Daylan Dogun yayınlanmasını sağlayan kişi.ama kendisini ben tanımıyorum ama tanıyan bir Sahaf var burada.gerçektende o hareketler yakışmamış kendisine imza gününü daha iyi bir organizasyonla yapabilirlerdi sonuçta kitap imzalatmak istiyen insanlar bir hayran .. ::) :( :D

altay1944

Alıntı yapılan: Gölge Adam - 04 Mart, 2013, 18:42:19
Bu arada murat mıhçıoğlu Rodeoda Daylan Dogun yayınlanmasını sağlayan kişi.ama kendisini ben tanımıyorum ama tanıyan bir Sahaf var burada.gerçektende o hareketler yakışmamış kendisine imza gününü daha iyi bir organizasyonla yapabilirlerdi sonuçta kitap imzalatmak istiyen insanlar bir hayran .. ::) :( :D

Rodeo yayın Antalya kökenli bir kuruluştur belki oradan tanıyordur...Belki murat beyde antalyalıdır...
Yarabbi bildir de
ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim
ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim...

Hz. Mevlânâ

DAMPYR

Alıntı yapılan: altay1944 - 04 Mart, 2013, 18:50:25
Rodeo yayın Antalya kökenli bir kuruluştur belki oradan tanıyordur...Belki murat beyde antalyalıdır...
olabilir altay rodeo yayıncılık için vikipedi şunları söylemiş... ::) :-X :)

Rodeo Yayıncılık, 2003'te kurulan ve yayın hayatına Ken Parker kitapları ile başlayan bir yayınevidir. Sonrasında, yine bir İtalyan çizgi romanı olan Dylan Dog'u yayınlamaya başlamıştır. Ekim 2004'ten itibaren çıkan Rodeo Strip adlı dergi ile birlikte özgün çizgi roman projelerine girişen Rodeo, bu derginin yayınının durmasından sonra albümler çıkartacağını açıklamış durumda.

tunaorhun

Bir engel çıkmazsa imza gününde olacağım. İmza isteyen arkadaşlar benimle iletişim kurabilirler.